Ambitiøs frontend-udvikler til udvikling af kunde- og selv­be­tje­nings­løs­nin­ger i ver­dens­klas­se


Norlys er netop kåret som Danmarks mest attraktive IT-arbejdsplads inden for sektoren Tele og Kommunikation. Vil du være med?

Er du en skarp og passioneret softwareudvikler med gode ambitioner og flair for at sætte dig ind i nye ting? Ønsker du at arbejde i et stærkt og ambitiøst fagligt miljø med fokus på kvalitet og optimering? Vil du være med til at skabe de bedste og mest intuitive selvbetjeningsløsninger samt interne effektive systemer til at håndtere vores kunders produkter? Så er denne stilling en oplagt mulighed for dig.

Vi tilbyder en faglig dybde og bredde indenfor dit fagområde, dygtige kolleger og et stærkt udviklingsmiljø, som kan rumme din personlige og faglige udviklingsrejse. Du får ret hurtigt mulighed for at gøre en forskel og du vil kunne måle resultatet af din indsats direkte i vores kundeoplevelse.

Du bliver en del af et nyt udvikler-team med store visioner

Du bliver en del af et nyt udviklingsteam i udviklingsområdet Software & Technology. Teamet har ambitioner om at være førende inden for udviklingen af intuitive selvbetjeningsløsninger og interne systemer til håndtering af kundens produkter inden for el, gas, internet, telefoni og tv.

Vi lægger stor vægt på, at du har lyst til at arbejde i en kultur med fokus på høj faglighed, stærke teams og smidige arbejdsprocesser. Du får dygtige kolleger og en leder med store visioner og som sætter baren højt – både for teamets leverancer og trivsel. Du vil få et tæt samarbejde med vores forretning om de konkrete løsninger og med udviklingsområdets øvrige udviklere omkring best practice.

Som frontend-udvikler skal du udvikle og forbedre løsninger til vores digitale selvbetjeningsunivers på Norlys.dk og Stofa.dk samt interne kundesystemer. Du skal omsætte ide og design til kode og sikre, at alle detaljerne er på plads. Samtidig får du medansvar for at platformene er teknologisk ensartet på frontenden, så der skabes god synergi mellem platformene.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • Udvikle solide frontend applikationer
 • Udvikle frontend applikationer, der servicerer brugerne med informationer, der hentes fra backend platforme
 • Integrere frontends til fleksible redaktørværktøjer – f.eks. et headless CMS eller PIM-system
 • Udvikle og vedligeholde genbrugelige komponenter, der kan anvendes på tværs af platforme og produkter
 • Være med til at sikre, at teamet kan arbejde med continous delivery / continous integration
 • Indarbejde test som en naturlig del af teamets flow
 • Indgå i et tæt samarbejde og partnerskab med vores forretningsenheder omkring løsningerne

Du er en stærk udvikler med dyb teknologisk forståelse

Vi forventer, at du har mindst et par års erfaring som frontend-udvikler og formentlig en uddannelse indenfor IT. Som person er du nysgerrig, har løbende fulgt udviklingen og har lyst til at finde de stærke løsninger til problemet. Du leverer kode af høj standard og kvalitet, og du er analytisk i din tilgang til opgaverne. Det falder dig naturligt at kombinere din faglighed med din kreative og æstetiske side for på den måde at sikre den bedste kundeoplevelse.

Vi forventer, at du:

 • Har erfaring med at bygge frontends med React, angular eller lignende framework
 • Har kendskab til test af din kode – f.eks. unit tests af komponenter samt E2E tests
 • Kan bygge frontend applikationer baseret på API’er
 • Kan implementere veldesignede UI’s med sans for de visuelle detaljer
 • Kan skrive performanceoptimeret, cross-browser og cross-device kode af høj kvalitet

Vi tilbyder et job på Danmarks mest attraktive IT-arbejdsplads

Norlys er netop kåret, som Mest attraktive IT-arbejdsplads inden for sektoren tele og kommunikation i IT Company Rank, gennemført af Teknologiens Mediehus. Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 709.000 andelshavere, ca. 1,5 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern. Norlys ejer Stofa og Boxer og har hovedsæde i Silkeborg samt lokationer i blandt andet Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København.

Skal vi udvikle os sammen?

Lyder ovenstående som noget for dig, så skynd dig at sende din ansøgning og CV. I din ansøgning bedes du kort argumentere for, hvorfor vi skal vælge dig, samt give konkrete eksempler på de resultater du har opnået. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder, Anders Lonnebjerg, på tlf. 2159 8009.

Norlys

Norlys er et resultat af fusionen mellem SE og Eniig. Med 709.000 andelshavere, ca. 1,5 millioner kundeforhold og 2.500 medarbejdere er vi Danmarks største energi- og telekoncern. Norlys ejer Stofa og Boxer og har hovedsæde i Silkeborg samt lokationer i blandt andet Aarhus, Aalborg, Esbjerg og København.

Gem job

Norlys Holding A/S
Publiceret: 4. januar 2021

Arbejdssted

Location Silkeborg