Ap­pli­ca­tion Manager til Koncern IT


Er du vores nye Application Manager med ansvar for en lang række applikationer indenfor Administrativ Opgaveløsning samt Information og Kommunikation?

Koncern IT arbejder struktureret og proaktivt med udvikling af vores mange it-applikationer. Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre driften samt at udvikle og optimere vores portefølje af applikationer. I applikationsteamet har vi brug for en proaktiv og fremadsynet Application Manager der kan drive et spændende område med ansvaret for en række applikationer indenfor bl.a. kommunikation, dokumenthåndtering, sagsstyring, vidensdeling, kontorarbejdsplads og videokonference.

Du skal løfte opgaver, der spænder lige fra kontrakt- og leverandørstyring, licensstyring, ændringshåndtering, udarbejdelse af roadmap, styring af konfigurationsopgaver til diverse ad hoc opgaver relateret til området. Endvidere vil du blive involveret i opgaver, der har en mere projektorienteret tilgang og du vil ligeledes skulle drive mindre projekter og deltage i større projekter.

Dine opgaver vil i flere sammenhænge skulle løses i tæt samarbejde med Koncern IT’s applikationsspecialister, forretningskonsulent, infrastruktur og helpdesk samt de superbrugerorganisationer, som er etableret på tværs af forretningen. Endvidere vil der være et tæt samarbejde med ledelsessekretariatet, hvor det overordnede ansvar for funktionsområderne er placeret.

Som Application Manager skal du kunne sikre og bevare overblikket over både drift og udvikling - også når det går stærkt. Du påtager dig rollen med at involvere den relevante ledelse, sikre opbakning og beslutninger i rette tid samt indgår i et tæt og loyalt samarbejde med både interne og eksterne interessenter.

Vi forventer, at du besidder flere af følgende faglige kompetencer:

 • Erfaring med drift, vedligehold og udvikling af applikationer
 • Erfaring med leverandørstyring
 • Erfaring fra projektdeltagelse eller projektledelse
 • Erfaring med koordinering eller faglig ledelse af mindre teams
 • Erfaring med Contract Management
 • Kendskab til ITIL principper og er evt. ITIL certificeret
 • Har du kendskab til arbejdet i en politisk styret organisation er det en fordel, men ikke et krav
 • Har du erfaring med applikationer såsom SharePoint, Microsoft Online, Office 365 og GetOrganized (SharePoint baseret) er det ligeledes en fordel, men ikke et krav

Derudover lægger vi stor vægt på følgende personlige kvalifikationer:

 • Arbejder proaktivt og selvstændigt og tager ansvar for, at opgaverne bliver løst
 • Kan fokusere på helheden og samtidig arbejde i dybden med de enkelte opgaver
 • Arbejde analytisk, gennemskue opgavens karakter og involvere relevante parter i løsningen
 • Kan agere som facilitator, både internt og eksternt
 • Gode formuleringsevner, både mundtligt og skriftligt
 • Kan agere professionelt, er selvledende og er god til at få andre med på opgaverne
 • Forandringsparat, ser muligheder og undersøger proaktivt den information, der er til rådighed
 • Kan se og foreslå løsninger, uden at alle detaljer er tilgængelige
 • Er mobil ift. mødeaktivitet i Region Sjælland

Besidder du flere af ovenstående kompetencer, er det måske dig, vi leder efter.

Du vil referere til teamlederen for det respektive team.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 330 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 18.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flekstidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte teamleder Pia Breddam Kofoed på: 41 87 84 02

Ansøgningsfrist d.14.01.2021.

Ansættelse pr. 01.03.2021.

Kontaktperson

Navn: Pia Breddam Kofoed
Stilling: Teamleder
E-mail: piabk@regionsjaelland.dk
Mobil: 41878402

Gem job

HR-ON ApS
Publiceret: 21. december 2020

Arbejdssted

Location Ringsted