Azure-konsulent med stor viden om Windows Virtual Desktop til Koncern IT

Er du ekspert i Windows Virtual Desktop (WVD)?
Trives du med komplekse it-installationer, og har du lyst til og mod på at være med til at udvikle og drifte en af Danmarks største it-arbejdspladser?

Så er du måske vores nye kollega. 

Om jobbet  

Koncern IT er i øjeblikket i gang med en transformation til udbredt anvendelse af Cloud som vores primære fremtid. I den forbindelse skal vores Citrix-miljø omlægges til WVD.

Du vil primært blive ansvarlig for design, implementering og koordineret support af WVD. Som Windows Virtual Desktop-konsulent indgår du både i udvikling og drift af Københavns Kommunes it. Du er med til at udvikle området, sætte kursen, udarbejde strategier og procedurer, og implementere og drifte det efterfølgende. Du vil samarbejde med kollegaer på tværs af organisationen, herunder især på Cloud-området. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være, at:

 • identificere, analysere og løse komplekse it-problemstillinger
 • forestå konvertering fra Citrix til WVD
 • administrere WVD
 • støtte design, udvikling og implementering af en ny virtuel desktop-løsning, der giver større desktopperformance
 • sikre dokumentation og sparring på tværs af organisationen

Om dig

Din personlighed og indstilling er vigtig for os. Vi har fokus på detaljen og kvaliteten, og vi sætter en ære i at gøre tingene rigtigt og til tiden.

 • Du er rutineret i Azure.
 • Du har stor erfaring med Windows Virtual Desktop.
 • Du arbejder rutineret med PowerShell.
 • Du brænder for drift og udvikling af komplekse it-løsninger.
 • Du er analytisk og teknisk skarp.
 • Du er fleksibel og har gode samarbejdsevner.
 • Du er løsningsorienteret og ser muligheder frem for begrænsninger.
 • Du er nysgerrig og ønsker at lære ny teknologi.
 • Du ønsker at udvikle dig selv.
 • Du har evt. erfaring med Citrix.

Om os 

Den Digitale Arbejdsplads er den afdeling i Koncern IT, der sikrer, at over 30.000 it-brugere oplever deres it-arbejdsplads bliver understøttet bedst muligt. Vi tilpasser og udvikler den digitale arbejdsplads, så den understøtter forvaltningernes fremtidige krav til flere it-løsninger. Vi er brugerorienterede, og vi ønsker gode end to end-oplevelser for brugerne. Vi beskæftiger os med Cloud, Office 365, Intune, SCOM, SCCM, softwareudrulninger, Citrix, WVD samt support. Vi har en uformel omgangstone og godt humør. Vi har mange forskellige faglige baggrunde og arbejder ofte på tværs af teams i afdelingen. 

Koncern IT er med ca. 400 medarbejdere en af landets største it-arbejdspladser. Vi betjener Københavns Kommunes syv forvaltninger med leverancer og udvikling af it-værktøjer til den daglige drift. Vi er både ansvarlige for sikker it-drift og udvikling af nye, store it-løsninger. Jo bedre vi er til vores arbejde i Koncern IT, desto større råderum får politikerne og vores over 45.000 kolleger i kommunen til at prioritere velfærd og service til gavn for borgere og virksomheder i København. Koncern IT ligger lige ved Fuglebakken Station. Vi har fælles kantine med de øvrige koncernenheder i samme bygning. Udover kantineordning tilbyder vi også massage, frugt og fitnesslokale.   

Løn- og ansættelsesvilkår  

Lønnen fastsættes ud fra dine erfaringer og kvalifikationer efter gældende overenskomst mellem kommunen og den relevante faglige organisation. Der er tale om en fast stilling på 37 timer ugentligt med ansættelse hurtigst muligt. Vores arbejdstider er fleksible, og vi lægger vægt på en sund fordeling mellem arbejde og fritid. 

Yderligere information   

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Haim Atar på 2091 9301. 

Søg via "Søg jobbet her" senest fredag den 15. januar 2021.

Om Koncern IT

Vi er KIT – Københavns Kommunes Koncern IT. Vi går på arbejde for at digitalisere Danmarks største arbejdsplads. Vi har en høj faglighed, og vi brænder for nye teknologier. Vi udnytter vores mange fagligheder, og sammen sikrer vi plads til mere velfærd og gør hverdagen nemmere for borgerne i København. 

Gem job

Københavns Kommune
Publiceret: 21. december 2020

Arbejdssted

Location København