.NET softwa­re­ud­vik­ler


Brænder du for softwareudvikling?

Vi søger en softwareudvikler, der brænder for at være en del af et krydsfunktionelt team, og for at arbejde med .NET-platformen samt API- og webudvikling i bred forstand. Vi går en spændende tid i møde, hvor den digitale transformation går ind i en ny fase. En fase hvor cloud-teknologier spiller en afgørende rolle for vores forretning. Vil du være med til at bygge en moderne abonnementsplatform baseret på den nyeste teknologi, så har vi jobbet til dig. Du kommer til at arbejde med alle JP/Politikens Hus’ brands, Jyllands-Posten, Finans, Politiken, Ekstrabladet og Watch Medier.

Som softwareudvikler bliver du en del af et Scrum-team, der arbejder i 14 dages sprint. Du vil deltage i alle dele af udviklingsarbejdet fra afklaring til implementering og release. Du bliver en del af en innovativ afdeling, der primært bygger sine softwareløsninger på AWS med Docker som den gennemgående teknologi. Vi mestrer Continuous Delivery og automatiserer vores builds og tests. Uanset om du kender disse teknologier eller ej, er det vigtigt, at du har lyst til at lære, og at du hurtigt kan tilegne dig ny viden.

Vi er en ung afdeling fyldt med teknologifans, der følger med i den nyeste udvikling, og stræber efter at være blandt de bedste til det, vi arbejder med. Vi arbejder i en uformel proces, hvor der er stort ansvar for den enkelte løsning og mange muligheder for at påvirke de enkelte projekter. Vi lægger vægt på, at vi udvikler os, og er fokuserede på, at vi hele tiden skal lære, og at der skal være plads til at fejle. Din personlige udvikling er vigtig for os, og vi vil gøre vores for, at du hele tiden lærer nyt.

Kompetencer

Need-to-have:

 • Erfaring med C#, F# eller lignende programmeringssprog på .NET-platformen
 • Erfaring med automatisering af test og deployment
 • Lyst til at arbejde i teams og dele viden

Nice-to-have:

 • Erfaring med DevOps (herunder cloud/AWS, containers/Docker, monitorering m.m.)
 • Erfaring med funktionel programmering eller andre paradigmer end objekt-orienteret programmering
 • Erfaring med agil udvikling og Scrum
 • Erfaring med webudvikling

Du tilbydes:

 • En central rolle i spændende og nyskabende projekter
 • Nogle af landets mest kompetente kollegaer inden for både onlineverden og specifikke fagområder i et inspirerende miljø
 • En sjov og yderst varieret dagligdag
 • Gode videre karrieremuligheder inden for landets største mediehus

Stillingen er på fuld tid, og løn forhandles efter kvalifikationer. Det daglige arbejde forgår i Jyllands-Postens nye domicil i Aarhus C nær Filmbyen.

Interesseret?

Send din ansøgning og dit CV via linket "Søg jobbet her" nederst på siden.

Ansøgningsfrist 2021-02-01. Vi evaluerer kandidater løbende. Spørgsmål sendes til Asger Bachmann på asger.g.bachmann@jp.dk.

Vi skaber oplyste borgere

JP/Politikens Hus er en af Danmarks førende medievirksomheder. Vores formål er at formidle oplysning, nyheder og debat til borgerne. Koncernens udgivelser tæller blandt andet Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Politiken samt nogle af Danmarks toneangivende erhvervsudgivelser; vi ejer 49,9 pct. af Dagbladet Børsen og står bag Finans og Watch Medier. Med JP/Politikens Forlag udgiver vi en række af Danmarks og Sveriges mest læste forfattere. Og i regi af Jyllands-Posten udgiver vi 12 lokalaviser i Østjylland. I form af Saxo har vi Danmarks førende online boghandel samt en af danskernes foretrukne bogstreamingtjenester. JP/Politikens Hus beskæftiger godt 2.200 ansatte og havde i 2019 en omsætning på 3 mia. kr.

Gem job

JP/Politikens Hus
Publiceret: 12. januar 2021

Arbejdssted

Location Aarhus