Senior Data Scientist til BI & DS team


Har du flair for at afdække en forretnings behov? Brænder du for at skabe indsigt i en bred vifte af produkter på tværs af brancher? Har du erfaring med at identificere muligheder og se potentialet i dit møde med forretningsområder og domæner? Så har vi jobbet til dig som Senior Data Scientist i vores Business Intelligence og Data Science afdeling.

Nøglepersonen i udbredelsen af kunstig intelligens

I rollen som Senior Data Scientist er du med lige fra afdækning af brugerbehov til konceptdesign, hvor du får tildelt et stort ansvar i hele processen. Du bliver en nøgleperson i teamet i forhold til at sikre, at kunstig intelligens kommer ud i hele vores forretning. Vi har allerede opnået spændende resultater, men potentialet er fortsat stort, hvilket er en rejse du hermed får chancen for at blive en del af og sætte dit præg på med fokus på kunstig intelligens, machine learning samt deep learning.

Du bliver en del af et sammentømret team bestående af 20 medarbejdere, fordelt på vores hovedkontor i Aarhus og vores kontor i Bukarest. Et team af erfarne eksperter samt unge talenter, såsom business intelligence konsulenter, data analytikere, softwarearkitekter såvel som forretningsudviklere, hvor vidensdeling og samarbejde er det vigtigste afsæt i teamets hverdag.

Jobbet bliver derfor præget af et tæt samarbejde med andre machine learning specialister i teamet samt stærke softwareudviklingsteams, hvor du som ekspert på området får tildelt et vigtigt ansvar som faglig sparringspartner for særligt de unge talenter i teamet.

Du vil kaste dig over opgaver som:

  • Behovsafdækning i tæt samarbejde med brugere, specialister og domæneeksperter
  • Modellering og analyse af problemer gennem machine learning og deep learning-modeller
  • Udvikling af koncepter, prototyper og proof of concepts
  • Implementering af de endelige løsninger, hvor du er med til at kode løsningerne
  • Test og evaluering af løsningerne sammen med digitale eksperter og relevante brugere.

Bliv udfordret i en dynamisk it-virksomhed

Du kan se frem til at blive en del af en stærk kultur præget af frihed under ansvar. I Systematic er vi fokuseret på at gøre alting bedre og levere de bedste løsninger. Vi udfordrer og udvikler hinanden, og forsøger kontinuerligt at udvikle software på en endnu smartere måde. Derfor arbejder vi med CMMI og de bedste aspekter af Scrum, Lean og ITIL. Sagt på en anden måde bliver du en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du har stor handlefrihed og kommer tæt på vores kerneforretning fra dag ét.

Motiveret for at påvirke udvikling og datadrevne løsninger

Vi forestiller os, at du har en kandidatgrad og gerne en Ph.D. eller er uddannet ingeniør inden for datalogi, matematik, fysik, elektroteknologi eller lignende. Desuden har du stærke evner inden for softwareudvikling. Du har minimum 3 års erhvervserfaring med data science projekter med gode resultater til følge.

Som person er du løsningsorienteret og motiveres af at bruge dine tekniske og kreative evner til at spotte nye muligheder omkring dig. Du er nysgerrig og har et naturligt drive, og du holder dig derfor altid opdateret på de seneste tendenser indenfor machine learning. Samtidig evner du at se helheden i de nye løsninger og holde overblik over, hvor løsningerne fører hen. Desuden er du en stærk kommunikator, der evner at formidle løsningerne til enhver modtager.

Du trives i vidensdelingsmiljøer og finder det interessant at styrke dine coaching kompetencer i din hverdag. Din praktiske erfaring med at bringe idéer fra data til produkt, gerne i forhold til software, er en vigtig forudsætning for at opnå succes i rollen som Senior Data Scientist i Systematic. Og netop kombinationen af dit stærke teoretiske afsæt og din metodiske viden er du her trænet i at bringe pragmatisk i spil i praksis.

Endelig er du flydende på dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi arbejder med sikkerhedsklassificerede projekter, og derfor skal du som medarbejder i Systematic sikkerhedsgodkendes. Læs mere på http://systematic.com/clearance.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 8943 2000 og spørge efter Erik Søndergaard Andersen, Senior Manager Business Development. Vi behandler ansøgninger løbende, da vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. Arbejdsstedet er i Aarhus. Vi glæder os til at høre fra dig.

Siden vi skrev vores første linje kode i 1985, er det privatejede Systematic A/S vokset til et internationalt softwarehus med over 1000 kollegaer med 27 forskellige nationaliteter, fordelt på kontorer i 11 lande og med kunder verden over. Vores mål er enkelt: At forbedre verden med exceptionel software. Vi leverer software og systemløsninger til kunder inden for den offentlige sektor, sundhedssektoren, forsvaret, politiet, finanssektoren og serviceerhverv, og der er over 1.000.000 brugere rundt om i verden. Vi arbejder på et fundament af tillid, hvor vi har frihed og ansvar til at træffe beslutninger i vores hverdag. Vi brænder for at gøre en forskel, og vi tør udfordre teknologien, hinanden og os selv. Som nyansat i Systematic bliver du budt velkommen af hjælpsomme kolleger, og du kan se frem til både mentorordning og al den støtte, du har brug for. Det er sammen, vi kan udvikle og indfri dit potentiale og gøre Systematic endnu bedre. 

Gem job

Systematic A/S
Publiceret: 20. januar 2021

Arbejdssted

Location Aarhus