Lead UX designer


Kunne du tænke dig at være med til at bygge fremtidens web-ejendomsadministrationssystem?

Hos Unik arbejder vi agilt og det betyder medbestemmelse, faste teams, kompetenceudvikling og en stræben efter at få kunderne tæt på. Med 35 års erfaring i branchen, har vi et bredt kendskab til vores kunders behov og en solid forretningsviden forankret i vores teams. Teams er meget selvstyrende og er opbygget med alle de kompetencer, der skal til for at udvikle produktet (frontend/backend-udviklere, UI/UX, test, Product owner og Scrum master). Teamstørrelsen er på 5-7 medarbejdere.

Vi søger derfor en stærk UX designer til vores agile teams, der kan hjælpe os med at designe og videreudvikle vores webbaserede Unik Bolig, så det understøtter fremtidens boligadministratorer.

Det er derfor vigtigt, at du er god til at facilitere workshops med kunder og evner at omsætte deres behov til brugervenligt design.

Du får mulighed for at sætte dit præg på processen omkring user experience i Unik og tage lead på vores guild (en gruppe af medarbejdere, på tværs af teams, der deler viden om UI/UX og vedligeholder og designer skærmbilleder, koncepter og genbrugelige komponenter, der kan bruges på tværs i organisationen). Det er derfor vigtigt, at du er vedholdende og har gode kommunikationsevner og tager ejerskab for indhold og proces. Du får en vigtig rolle i at udbygge vores standard for skærmdesign, hvorfor det er vigtigt, at du har føling med grafisk design og hvilke trends, der rører sig inden for branchen.

Kvalifikationer

Vi forventer, du har en relevant længerevarende it-uddannelse som cand.it. eller tilsvarende. Du skal have mindst 2-5 års erhvervserfaring som UX designer i et lignende job og derved kunne bidrage med do's and don'ts indenfor user experience.

Det vil være en stor fordel, hvis du har erfaring med flere af nedenstående områder:

  • Human centred design
  • Figma eller Axure som tool
  • Prototyping, wireframes og mock-ups
  • Scrum/Kanban
  • Grafisk design

Bliv en del af noget unikt

I hjertet af Vejle tæt på banegården ligger Unik System Design. Vi har eksisteret i 35 år og har i den periode udviklet markedsførende produkter. Vi er en moden, men moderne virksomhed, der har arbejdet agilt i over 2 år. Medbestemmelse og kompetenceudvikling står højt på vores agenda.

Vi har flere veletablerede Esport hold både i CS og COD, som konkurrerer på forskellige niveauer i Kollega Liga og Firma Liga.

En af Danmarks bedste arbejdspladser*

Bag vores software står 170 passionerede mennesker med unik brancheerfaring fra begge sider af bordet. Vi kender vores kunder, deres hverdag og rutiner. Og vi tror på, at det er forudsætningen for stærke it-løsninger.

*Great Place to Work har kåret os som en af Danmarks bedste arbejdspladser. Som medarbejder hos os, bliver du en del af noget unikt, med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse, der føler en fælles stolthed over arbejdspladsen

Søg allerede i dag. Vi indkalder løbende til samtale.

Gem job

Unik System Design A/S
Publiceret: 12. januar 2021

Arbejdssted

Location Vejle