DevOps Engineer til ek­se­kve­ring af plat­forms­stra­te­gi


Kan du forme, udvikle og etablere?

Data Engineering er ét af i alt fire Centers of Excellence i ATP’s Data & Analytics. Et område med mere end 100 dataspecialister, hvor vi netop har vedtaget en ny platformstrategi, Blue Skye, som skal løfte den samlede platform over de næste 3 år. I Data Engineering står vi overfor en væsentlig opgave ift. at operationalisere og eksekvere på strategien og sikre fælles metoder og processer. Derfor er vi på udkig efter dig.

Du skal være med til at sikre, at platformens arkitektur er i tråd med den overordnede platformsstrategi og samtidig leverer høj sikkerhed. I Data Engineering skal vi sørge for den operationelle drift af platformen – bl.a. gennem overvågning af kapacitet og performance, optimering og produktionsplanlægning. Og så skal vi sikre overblik, når det gælder servere, databaser, roller og rettigheder.

Som vores nye DevOps Engineer får du en central rolle og kommer til at indgå i projekter, hvor der lige nu arbejdes med:

  • etablering af et management-system i Azure Pipelines
  • etablering af overvågnings- og analyseværktøjer (Splunk) til driften
  • udvikling og implementering af et adgangsstyringskoncept
  • etablering af et anonymiseringsværktøj (Pii Guard) til anvendelse i vores Data Warehouse.

I hverdagen kommer du til at hjælpe, når det handler om driftsproblemer, og når det drejer sig om analyse og optimering af processer og driftsunderstøttelse. På længere sigt kommer du til at udvikle teknologier, processer og værktøjer, så de fungerer efter hensigten. 

Har du tjek på SQL?

Der er flere tilgange til stillingen, men erfaring er vigtigere end uddannelsesmæssig baggrund. Vi forestiller os, at du som minimum har arbejdet 4 år i en stilling som fx udvikler, arkitekt eller DevOps. Du har god BI-indsigt og en overordnet forståelse for Advanced Analytics-løsninger (gerne i et Enterprise-setup).

Du har styr på SQL, en overordnet arkitekturforståelse (særligt ift. MS-teknologi), og så er det centralt, at du formår at bringe din erfaring i spil og er i stand til at tænke i muligheder og omsætte det til konkrete løsninger. Derudover er det en fordel, hvis du har prøvet kræfter med:

  • Data Management og adgangsstyring
  • Incident Management
  • Samarbejdet med udviklere om sikring af driftsmodning, standarder for dokumentation, veldefinerede service-level agreements m.v.

Vil du være en del af et stort datafællesskab?

”Data Engineering udgør grundstenen i Data & Analytics, hvor det er vores fornemmeste mission at omdanne data til forretningsværdi. Med vores tværgående funktion understøtter vi i Data Engineering omkring 100 medarbejdere fordelt på flere specialiserede teams. Teams, der arbejder med alt fra Machine Learning og AI til ledelsesrapportering og automatisk visitering” - Mikael Oxager, afdelingschef for Data Engineering.

Som en del af Data Engineering indgår du i en afdeling, der udvikler og implementerer nye processer, metoder og løsninger, som fx omlægning til CI/CD, herunder Git versionsstyring i Azure pipelines. Vi er også specialisterne, der analyserer og fejlfinder, hvis der fx opstår problemer med jobafviklingen.

Vi varetager den samlede koordination og kontakt til IT-organisationen og den underliggende drift i KMD, NetCompany og NNIT (leverandører). Vi arbejder primært med følgende teknologier: SQL, Git, Python (objektorienteret programmering og general scripting), batch og powershell, Azure PaaS SaaS og IaaS, Access-Directory / IAM, Web-server og services, Splunk, Power BI, CI/CD, test-driven development, datawarehousing, ETL, datamodellering.

=dig? Så send en ansøgning

Lyder det som noget for dig, så send os en kort ansøgning og dit CV senest søndag d. 17. januar. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Mikael Oxager på tlf. 2499 9195.

Gem job

ATP
Publiceret: 12. januar 2021

Arbejdssted

Location Hillerød