Drift­s­tek­ni­ke­re med fokus på netværk til Koncern IT


Hos Netværk og Datacentre (NoD) i Københavns Kommune, Koncern IT søger vi to driftsteknikere med primært fokus på netværk, som har lyst til at supportere en af Danmarks største it-installationer.

Koncern IT’s Netværk og Datacentre driver hele København Kommunes fælles administrative it-platform, lige fra netværk og hardware til virtuelle miljøer og systemsoftware. Vi er en organisation, der går forrest når det drejer sig om de nyeste teknologier metoder. De ledige stillinger er i vores nye team – Infrastruktur Fast Response (IFR) , hvor vi løser opgaver indenfor netværk, server, databaser, print m.m. Teamet har overblik over driftssituationen i NoD og har et tæt samarbejde med 3’rd NoD i NoD og Serviceindgangen.

Brænder du for at arbejde i et team, hvor du er med til at sikre, at vores netværk både er klippestabilt og effektivt?

Har du mod på at yde verdensklasse service overfor kollegaer i eget serviceområde, men i lige så høj grad overfor kollegaer på tværs af hele kommunen?

Teamet håndterer fejl i infrastrukturen, udfører bestillinger, indkøb, rapportering, udarbejder og opdaterer vidensartikler, overvåger og automatiserer. Teamet er nyetableret og du får en unik mulighed for at være med fra starten og præge området. Vi har travlt og masser af spændende opgaver, men prioriterer kompetenceudvikling, vidensdeling og godt samarbejde højt.

Kan du se dig selv arbejde med mange forskellige opgaver i infrastrukturen med fokus på netværk og være med til at sikre stabil drift?

Kan du både arbejde selvstændigt og samarbejde i større tværfaglige grupper?

Så er du måske vores nye driftstekniker. Du får optimale udviklings- og karriemuligheder i vores organisation, og du får en bred indsigt i it, infrastruktur, forretning, processer og muligheden for at gøre en forskel for borgere og medarbejdere i Danmarks største kommune.

Dine opgaver og udfordringer

Du bliver en del af et team på ti kollegaer. Vi forventer, at du både kan arbejde selvstændigt og tage initiativ, men også trives som en del af et team, der hjælper og støtter hinanden. Du er god til at kommunikere og trives med forskellige typer opgaver. Du kommer til at arbejde med mange forskellige teknologier alt afhængig af dine kompetencer og interesser:

  • Wifi – Aruba, Clearpass, Airwave
  • LAN – porte, switche
  • overvågning og alarmer
  • print, servere, sql, patchning, restores

Vores forventninger til dig

  • God generel forståelse for TCP/IP, DNS, DHCP og firewall.
  • Generel forståelse af operativsystemer.
  • Flair for automatisering og scripting.
  • Lysten til at holde dig opdateret indenfor de nyeste teknologier og arbejdsmetoder.
  • Evner at bevare overblik, eksekvere og skabe resultater for både dig selv, teamet og kommunens brugere.
  • Du er ambitiøs og brænder for at levere kvalitet og forbedre vores processer og leverancer.

Er vi arbejdspladsen for dig?

Vi har et samarbejdsorienteret miljø, som bærer præg af et stort tværgående engagement, og hvor personlig udvikling og professionalisme er i højsædet. Vi har travlt, og vi har det sjovt. Vi hjælper og passer på hinanden. Vi har fokus på både teknologi, forretning, vores brugere, kommunen og på løbende udvikling af medarbejderne, services og processer.  

Koncern IT er med ca. 400 medarbejdere et af landets største it-arbejdspladser. Vi betjener Københavns Kommunes syv forvaltninger med leverancer og udvikling af it-værktøjer til den daglige drift. Vi er både ansvarlige for sikker it-drift og analyse og udvikling af nye, store it-løsninger. Jo bedre vi er til vores arbejde i Koncern IT, desto større råderum får politikerne og vores 45.000 kolleger i kommunen til at prioritere velfærd og service til gavn for borgere og virksomheder i København. 

Løn- og ansættelsesforhold

Stillingerne er på 37 timer ugentligt med familievenlige arbejdstider og flekstid. Vi ønsker, at du kan starte snarest muligt. Løn forhandles efter overenskomst og kvalifikationer.  

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte kontorchef for NoD, Kim Lohse på 4044 7632 eller teamkoordinator Annet Kande på 2336 9160.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 20. januar 2021.

Vi forventer at holde samtaler i løbet af januar.

Om Koncern IT

Vi er KIT – Københavns Kommunes Koncern IT. Vi går på arbejde for at digitalisere Danmarks største arbejdsplads. Vi har en høj faglighed, og vi brænder for nye teknologier. Vi udnytter vores mange fagligheder, og sammen sikrer vi plads til mere velfærd og gør hverdagen nemmere for borgerne i København. Mød os på Koncernit.kk.dk.

Gem job

Københavns Kommune
Publiceret: 12. januar 2021

Arbejdssted

Location København