IT Spe­ci­a­list til IT Server Ope­ra­tions

Er du passioneret og erfaren inden for server og IT Operations?
Brænder du for dit område og ønsker at tage ansvar og være med til at videreføre udviklingen på infrastrukturen? 
Bliv en del af Jysks store og centrale IT-afdeling på hovedkontoret i Brabrand.

Virksomheden

JYSK er en succesrig international handelskoncern, hvor IT anvendes aktivt som en del af den strategiske udvikling. Virksomheden har fortsat stor vækst på de internationale markeder og har nu mere end 2900 butikker globalt. Der bliver investeret meget i IT, som er en bærende del af stort set alle forretningsprojekter. IT er derfor en værdsat ressource, hvilket afspejles i et godt arbejdsmiljø med ekstraordinær høj medarbejdertilfredshed. Pga. tilgang af opgaver søges derfor nu en dygtig IT Specialist, der kan bidrage til den fortsatte vækst og innovation på infrastrukturen i JYSK.

Stillingen

Du bliver en del af IT Server Operations, som består af 10 dygtige og erfarne kolleger. Du vil komme til at arbejde med drift og videreudvikling af det moderne server- og databasemiljø med fokus på løbende automatisering og effektivisering af opgaver i videst muligt omfang. Som IT Specialist vil du få berøring med hele serverområdet, hvor der arbejdes med ca. 2500 servere. Heraf er størstedelen Windows servere, men med en hurtigt voksende andel servere på Linux. Du vil komme til at arbejde med M365, Azure AD, PowerShell, VMware, Veeam, Ansible og automatisering generelt, samt databaser som MS SQL. Har du særlig ekspertise ned i et eller flere af disse områder, er der mulighed for at tilpasse stillingen efter dine kompetencer.

Personen

Du kommer med en stor dedikation og brænder for den moderne infrastruktur. Det er vigtigt, at du er meget selvkørende og tager initiativ, da IT Server Operations i høj grad arbejder med frihed under ansvar. Du er nysgerrig på nye idéer, tiltag, processer med videre. Det er vigtigt, at du selv kan organisere dine opgaver, arbejde struktureret og være selvkørende.

Vi forventer at:  

 • Du har flere års erfaring med arbejde indenfor IT Infrastruktur og IT Operations.
 • Du har flere års erfaring med Windows- og meget gerne Linux-servere. 
 • Du har erfaring med PowerShell, PowerCLI, Ansible eller anden form for scripting og automatiseringsframework, samt versionsstyring (Git/Bitbucket).
 • Kender til standarder og deres betydning, som IT Service Management, ITIL og support-processer.
 • Kendskab til databaser (MS SQL).
 • Kendskab til VMware og Veeam.

Virksomheden tilbyder:

 • En afslappet og fordomsfri atmosfære med samarbejde og sparring med dygtige kolleger på alle niveauer i organisationen. 
 • Et job med rig mulighed for at påvirke de tekniske løsninger. 
 • En virksomhedskultur med kort vej fra beslutning til handling. 
 • Et job, hvor du får gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt. 
 • En arbejdsplads i en spændende, vækstorienteret international virksomhed, hvor dynamik, ekspansion og udvikling har en høj prioritet. 

Ansøgning

SCR – Skandinavisk Computer Rekruttering håndterer rekrutteringsprocessen på vegne af JYSK. Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Direktør Jan Høllsberg på tlf. 22 91 77 22 eller mail jh@scr.dk 

Gem job

Skandinavisk Computer Rekruttering A/S søger for JYSK
Publiceret: 21. januar 2021

Arbejdssted

Location Brabrand