Software Engineer med fokus på Cloud

Har du en passion for både softwareudvikling og Cloud-teknologier?
Vil du arbejde med nyudvikling i en spændende softwarevirksomhed?

Virksomheden

Vores kunde er en succesfuld, professionel og udviklingsorienteret softwarevirksomhed syd for Aarhus, som servicerer kunder på globalt plan. Virksomheden beskæftiger 70 medarbejdere, hvoraf størstedelen sidder på kontoret i Aarhus Syd. Vores kunde er i vækst, og til den fremadrettede udvikling søges nu en selvstændig og idérig Software Engineer.

Stillingen

Du bliver en del af en dynamisk og kompetent IT-afdeling på 30 medarbejdere. Du vil indgå i et team, som senest har ansat en Machine Learning Engineer, som du vil få et tæt samarbejde med i forhold til at realisere nye løsninger. Jobbet indeholder primært nyudvikling af virksomhedens eksisterende produkt og udvikling af integrationer til Google Cloud og Amazon Cloud. Du vil komme til at arbejde med Java, distribueret systemer, Reactive programming og Cloud-teknologier, og vil blive involveret i hele udviklingsprocessen fra start til slut. Da stillingen er nyoprettet, er der mulighed for at skræddersy stillingen efter dine kompetencer, hvor du kan videreudvikle dig derfra.

Personen    

  • Du kommer formentligt med et par års erfaring med Java og har enten arbejdet med distribueret systemer, Reactive programmering eller Cloud-teknologier.  
  • Er du nyuddannet, har du en lang videregående IT-uddannelse som Datalog, softwareingeniør e.lign.   
  • Det er et plus, hvis du har erfaring med enten Kubernetes, Elasticsearch, Kibana, AI, Rest API eller Python. 

Som udvikler er du nysgerrig på ny teknologi, og du motiveres af at arbejde både selvstændigt og sammen med dygtige kollegaer. Du undersøger og afprøver helt naturligt løbende nye koncepter. Du arbejder struktureret, er kvalitetsbevidst, og du deler gerne din viden. Du begår dig flydende på engelsk i skrift og tale, og har forståelse for dansk.

Virksomheden tilbyder

En succesfuld virksomhed, som er førende inden for deres specialområde, og respekteret for deres brugervenlige produkter. Du vil få rig mulighed for såvel faglig som personlig udvikling i et vækstorienteret miljø. Du bliver en del af et velfungerende team, som er karakteriseret ved uformel tone og god humor. Du tilbydes en gage, der modsvarer dine kvalifikationer, samt personalegoder i form af bl.a. en god frokost- og frugtordning.

Ansøgning

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Direktør Jan Høllsberg på tlf. 22917722 eller mail jh@scr.dk 

Gem job

Skandinavisk Computer Rekruttering A/S søger for kunde
Publiceret: 21. januar 2021

Arbejdssted

Location Aarhus S