Erfaren frontend-udvikler

Vil du være med på et stærkt team, som arbejder på tværs af Mercell-gruppen, hvor muligheder, udfordringer, ekspertise og tanker deles?
Er du en ambitiøs frontend-udvikler, der mestrer JavaScript og CSS, og har du lyst til at være med til at definere Mercells helt nye portal?
Vil du arbejde i en af Nordeuropas markedsledende virksomheder inden for digitale e-udbudsplatforme og indkøbsløsninger?

Virksomheden

Mercell Group er en førende leverandør af e-udbudsplatforme på det europæiske marked. Mercell er i øjeblikket på en spændende rejse med yderligere international vækst understøttet af Viking Venture - en specialiseret B2B software-as-a-service investor på det nordiske marked.

Mercell er i rivende udvikling og ekspanderer hurtigt, og har i de sidste par måneder inkluderet post-award platforme til deres produktportefølje med overtagelsen af Aksess Innkjøp i Norge og TrueLink, Tricom and Comcare i Danmark. I juli 2020 blev Mercell Group et børsnoteret selskab på Merkur Market på Oslo Børs og skaffede ekstra ny kapital til at finansiere væksten til Europas førende leverandør af e-udbudplatforme og indkøbsløsninger.

Mercells platforme forenkler den offentlige indkøbsproces i overensstemmelse med EU-regler og forbedrer samspillet mellem købere og leverandører. Med hele Europa som marked har Mercell Group 270 entusiastiske medarbejdere repræsenteret i 10 lande og med hovedkontor i Oslo. Mere end 40.000 leverandører og købere overalt i Nordeuropa bruger Mercells platform dagligt.

Stillingen 

Du bliver en del af et lokalt team i Odense, men også en del af Mercell Gruppens tværfaglige grupper. Du vil være en del af et team bestående af udviklere, UX’er og product managers. 

Du vil arbejde på konkrete dele af systemet, og deltage i udvikling af Mercell-gruppens frontend-arkitektur. Sammen med teamet arbejder du agilt, og du kommer til at arbejde med de nyeste teknologier inden for DevOps, Cloud, Microservices og Stream Processing. 

Personen 

Du har passion for frontend, og forstår vigtigheden i en god brugeroplevelse. Du har minimum 5 års erfaring som frontend-udvikler, og har indgående erfaring med JavaScript og CSS. Har du erfaring med frameworks som f.eks. React, Tailwind CSS, Webpack, Next.js, vil det være yderligere et plus.

Din uddannelse er ikke afgørende, så længe du er en dygtig og videbegærlig udvikler, der brænder for jobbet og for nyudvikling. Du har vist, at du kan levere kode på højt niveau. Du er nysgerrig og elsker at undersøge og bruge nye teknologier. Du arbejder gerne både team-orienteret og selvstændigt, og du mestrer engelsk på skrift og i tale. 

Virksomheden tilbyder

Mercell er en spændende arbejdsplads med en flad struktur. Der er rum til fordybelse og udvikling, og vægten er lagt på de nyeste teknologier. Du kommer ind i en homogen, velfungerende og fagligt kompetent udviklergruppe, hvor der er stort fokus på trivsel. 

Som medarbejder bliver du værdsat, og det sociale sammenhold prioriteres højt. Mercell tror på, at det er menneskene bag, der gør forskellen. Det ligger naturligt for virksomheden at sikre en god balance mellem arbejde og fritid, således at du som medarbejder kan fokusere på at levere tekniske løsninger af høj kvalitet i arbejdstiden.  

Du tilbydes en attraktiv lønpakke, som modsvarer dine kompetencer samt pension, sundhedsforsikring og frokostordning.  

Har ovenstående givet dig lyst til at søge jobbet? 

SCR – Skandinavisk Computer Rekruttering håndterer rekrutteringsprocessen på vegne af Mercell. Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Senior Konsulent Klaus Bendixen på tlf. 60 20 45 46 eller mail kb@scr.dk

Gem job

Skandinavisk Computer Rekruttering A/S søger fro Mercell Group
Publiceret: 12. januar 2021

Arbejdssted

Location Odense C