Ko­or­di­ne­ren­de IT-udvikler med interesse for budget og op­ga­ve­sty­ring


Vil du være med til at styre design, udvikling og support af den Microsoft C# .NET platform som understøtter vores vigtigste banksystem? Så kan du blive en central person i dette område af organisationen og én af nøglerne til vores fortsatte udvikling og succes.

Vi baserer os på de nyeste Microsoft teknologier

SDC har migreret vores vigtigste banksystem til at bruge Microsoft teknologier som .NET, SQL Server, Windows Server/IIS/HPC/HIS i de nyeste udgaver og vi er fortsat i gang med at forbedre og udnytte denne platform optimalt – også i forhold til gradvist at bruge flere og flere teknologier i Azure, Microsofts cloud miljø. Afdelingen Core Banking Application Platform er systemejer for hele platformen og alle de platformskomponenter, som udgør bindeleddet mellem bank applikationerne og Microsoft teknologierne inklusive hardwaren.

Sammenhæng mellem forretning og it

Hos SDC får du en hverdag præget af nytænkning og innovation i spændingsfeltet mellem bankverdenen og it. Du kommer til at arbejde sammen med dygtige udviklere, arkitekter og systemspecialister på vores hovedsæde i Ballerup og afdeling i Polen, samt vores driftsleverandør. Du vil i alle faser, sammen med afdelingslederen, hjælpe med styringen af den videre udvikling og drift af middleware komponenter & systemer på vores .NET platform i et agilt setup med 3 udviklingsteams.

Skab et effektivt styrings setup for udvikling af højkritiske platformskomponenter

I en travl hverdag, med skiftende prioriteringer, er det vigtigt at kunne bevare overblikket over økonomi og opgaver, og dermed sikre udviklingen af en teknisk platform for SDC’s vigtigste og mest kritiske bankapplikationer. Du vil sammen med afdelingslederen være ansvarlig for budget og opgaver i afdelingens 3 udviklingsteams – i alt 12 gode kollegaer – både i Danmark og i Polen.

Helt konkret bliver dine opgaver at:

 • Sikre effektiv planlægning, koordinering og opfølgning på opgaver
 • Styring og opfølgning på afdelingens udviklingsbudget
 • Status og aktuelle afklaringer for alle igangværende opgaver
 • Afholde teammøder og understøtte design workshops i afdelingen efter behov
 • Drive og koordinere afklaringer ind og ud af de 3 teams
 • Fjerne blokeringer for fremdrift i de 3 teams
 • Sikre tværgående vidensdeling samt udviklernes egen læring

Indtag en hovedrolle

Som budget og opgave ansvarlig får du en central rolle i afdelingen med den eksponering og det pres der følger. Du kommer til at arbejde med styring af agil udvikling inden for mange forskellige teknologier og af højkritiske systemer, og skal dermed evne at have mange bolde i luften uden at miste overblikket.

Udfold dine evner et sted, hvor de bliver værdsat

Du sidder i dag som en dygtig udvikler eller SCRUM Master, men har lysten og evnerne til hos os i SDC at fordybe dig i agil styring af tekniske opgaver og på sigt har lysten og potentialet til at udvikle lederkompetencer. Du har allerede evnen til at gå forrest med indsigt og viden, som naturligt giver dig rollen som den der driver opgavekoordinering i afdelingen. Du kommer hos os med på en spændende rejse, hvor vi skaber forandringer og udlever dem. Det hjælper os med at tiltrække nye kunder og designe løsninger, der gør en reel forskel for både kolleger i organisationen, pengeinstitutterne og slutbrugerne.

DIn profil

 • Du har en relevant IT-uddannelse
 • Du er allerede i dag en dygtig udvikler og/eller SCRUM Master, men har lysten og evnen til at blive endnu bedre inden for agil udvikling
 • Du har evnen og lysten til at styre tekniske opgaver og udviklingsbudgetter – og at overholde disse
 • Det er et krav at du har erfaring eller viden indenfor følgende områder:
  • Microsoft Azure DevOps eller lignende agile udviklingsplatforme
  • Udvikling på Microsoft .NET
 • Det er en fordel hvis du har indsigt i Microsoft C#.NET, samt Microsoft Azuremen ikke et krav.

Som person er du struktureret, omhyggelig og nysgerrig på agil udvikling i en Microsoft .NET verden. Du er i stand til at få dine kollegaer til at samarbejde og med dit blik for at skabe en god dialog og på elegant vis driver løsninger fremad mod målet.

Alt det praktiske

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om jobbet og SDC, er du velkommen til at kontakte Henrik Estad på telefon: 51 48 16 61.

Vi ser frem til at modtage en kort motiverende ansøgning med CV og uddannelsespapirer.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.

Ansøgningsfrist: 24. januar 2021

Gem job

SDC A/S
Publiceret: 12. januar 2021

Arbejdssted

Location Ballerup