Firewall tekniker til Team Sikkerhed og Netværk i Statens It

Vil du være én af vores nøgleprofiler, der vil være en del af vedligehold og videreudvikling af vores infrastruktur-netværk? Så læs endelig videre, da vi søger to nye kolleger til Team Sikkerhed og Netværk. 

I vores hovedsæde i Ballerup skaber Statens It fundamentet for den videre digitalisering af staten. Vi vil tiltrække og fastholde it-medarbejdere på en attraktiv it-arbejdsplads med gode muligheder for faglig udvikling og specialisering. Staten It driver it-omkostninger ned ved at samle driften af mange ministeriers it, og vi høster stordriftsfordele ved at sammenlægge og standardisere systemer. Vi har således ansvaret for at drive en effektiv it-understøttelse og sikre en høj og ensartet it-service på tværs af staten. Hovedopgaverne omfatter drift, support, udvikling og harmonisering af it i staten.

Om stillingen

Du vil blive en del af firewall-gruppen, som består af fire entusiastiske kollegaer, og er en del af Team Sikkerhed & Netværk. Teamet er et centralt omdrejningspunkt for drift og vedligeholdelse af vores datacentre, samt vore mange kunders lokalnetværk, som er placeret på over 500 lokaliteter.

Team Sikkerhed & Netværk består lige nu af 19 medarbejdere og er en del af Driftsområdet med godt 130 medarbejdere. Det overordnede formål for teamet er at bidrage til sikker, stabil og effektiv drift for Statens It’s ca. 28.000 brugere. 

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Arbejde med daglige driftsopgaver og 3. level support, der er rettet mod datacenter-netværk
 • Løbende forbedringer for driftsplatformen samt vedligehold
 • Udføre daglige driftstjek på baggrund af ISO27001 og ITIL-baserede driftsinstrukser 
 • Sparre med de øvrige medarbejdere i organisationen om drift og support
 • Sikre drifts- og leverancesikkerheden ved hurtig opfølgning på evt. driftsforstyrrelser.
 • Deltage i kundeprojekter, herunder at bistå med løsninger og leverancer.
 • Deltage i servicevinduer uden for normal arbejdstid.
 • Deltage i kapacitets planlægning.

Om dig

Som vores nye kollega i firewall-gruppen, forventer vi, at du kan sætte kryds ved flere af nedenstående punkter:

 • Har mere end 5 års praktisk driftserfaring med datacenter firewall-udstyr.
 • Gerne stor praktisk driftserfaring med Cisco ASA og/eller Cisco Firepower NGFW.
 • Gerne kendskab til CSM, ISE, VPN teknologier, samt Wireshark eller lign.
 • Lyst og kendskab til at arbejde med it-infrastruktur på et højt fagligt plan.
 • Har lyst til at tilegne dig ny viden.
 • Kan arbejde selvstændigt, men er samtidigt en teamplayer.

Vi forventer derudover, at du er serviceminded, udadvendt, struktureret, ansvarlig og har stærke kommunikationsevner. Du skal kunne forstå detaljen, men tænke i helheder. Du vil i rollen have et tæt samarbejde med dine kolleger og skulle sparre med øvrige medarbejdere i organisationen omkring drift og support af systemerne. 

Om os

Vi betragter Statens It som en åben og dynamisk organisation præget af et højt fagligt niveau, hvor vi har en uformel og fleksibel arbejdsform. Du vil sammen med dygtige og kompetente kollegaer få muligheden for at være med til at præge udviklingen på it-området på tværs af statens mange institutioner. Derudover tilbyder vi også en attraktiv flekstidsordning. 

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer. 

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes via PET graden HEMMELIG og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder John Tonning på tlf. 41371124.

Ansøgning

Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg jobbet her” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest søndag 31. januar 2021.

Vi indkalder kandidater til samtale løbende, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag.


Specialiseret it-drift i staten

Statens It er sat i verden for at levere bedre, billigere og mere sikker it-drift og service til den danske stat. Med fokus på tilgængelighed, stabilitet, effektivitet og informationssikkerhed servicerer Statens It's mange forskellige ministerier og deres brugere. Vi er en organisation i hastig vækst, men er også en fleksibel og dynamisk arbejdsplads, der kender værdien af alle vores medarbejdere.

Gem job

Statens IT
Publiceret: 12. januar 2021

Arbejdssted

Location Ballerup