Softwa­re­ud­vik­ler til for­måls­dre­vet virk­som­hed


Stella Care er en service- og teknologivirksomhed, der kæmper for at hjælpe mennesker med demens. Vores mål er, at ingen demensramte forsvinder sporløst.

Her er innovation og udvikling i fokus

Vi designer og udvikler effektive systemer, som skaber tryghed og frihed for mennesker med demens, plejepersonale og pårørende. Det gør vi ved at levere professionel GPS-lokalisering af personer med demens til mere end 50 af landets kommuner. Snart er vi også klar til at tilbyde vores løsning internationalt. Vores app og GPS-enheder giver hver dag flere tusinde mennesker med demens frihed til at glemme samt tryghed for mange flere pårørende og plejere.

Vi tilbyder det bedste produkt på markedet og det forpligtiger

Kvalitet er derfor afgørende for os – det gælder også i udviklingen af vores produkter og service. Vi arbejder agilt, og følger dagligt op på status. Kvaliteten af vores arbejde og vores produkter er i top, og det er de rigtige løsninger, vi udvikler. Du kommer til at arbejde med opgaver, hvor du hurtigt kan se dit arbejde virke i praksis, og at din indsats gør en forskel for rigtig mange mennesker.

Vores produkter består blandt andet af:

 • IoT devices (avancerede GPS-enheder og smart-ure)
 • Cloud-applications
 • Backend og frontend
 • Apps til iOS og Android devices

Innovativ udvikler med højt fagligt niveau

Vi forventer, du har viden om og erfaring med

 • Udvikling af UI vha. Angular.TS
 • Udvikling vha. ASP.NET Core og EF (C#)
 • Azure.

Derudover ønsker vi os:

 • Du ved, hvordan fornuftige datamodeller (MySQL) ser ud
 • Du har erfaring med .NET-udvikling i .NET Core C# (fx REST Services)
 • Du kan udvikle i Java til Wear OS by Google samt udvikling i C til Tizen OS
 • Du har viden om TCP/IP

Dit engagement

Du har evnen til at tænke kreativt og finde løsninger på det, som så ud til at være umuligt. Du kan simplificere og nedbryde svære og komplekse og du arbejder disciplineret for, at vi sammen kan nå vores mål. Du får et tæt samarbejde og sparring med vores CTO Søren Christiansen, og sammen med teamet udvikler du innovative og stærke løsninger.

Vi er en lille virksomhed med store ambitioner. Vi er i vækst og vi brænder for det, vi laver. Hverdagen er travl, med godt arbejdsklima og gode kollegaer.

Interesseret?

Så glæder vi os til at få dit cv og gerne en kort præsentation af dig – gerne på video. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Rasmus Hansen på telefon 42 42 90 50. På vores hjemmeside findes en kort videopræsentation af os www.stellacare.dk/software-udvikler-til-formaalsdrevet-virksomhed

Præsentation samt cv sendes pr. e-mail til job@stellacare.dk

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job

Stella Care ApS
Publiceret: 23. december 2020

Arbejdssted

Location København