Database-in­ter­es­se­ret udvikler eller erfaren DBA

Conference Manager søger en (eventuelt nyuddannet) udvikler, som gerne vil skifte over til at arbejde med databaser eller en erfaren DBA til at varetage det stigende behov for dedikeret database-arbejde.

Stillingen

Vi benytter i dag Microsoft SQL Server (MSSQL) 2017, men påtænker at flytte hele eller dele af systemet over på PostgreSQL.

Dine opgaver vil være:

 • Daglig drift og optimering af databaser
 • Support til vores udviklere til schema-ændringer og SQL-statements
 • Læring omkring databaser
 • Planlægning af udvidelser og kortlægning af behov
 • Konstant læring omkring databaser
 • Undersøge data i forbindelse med problemstillinger og fejl
 • Afdække områder hvor systemer skal laves til gentaget arbejde
 • Mere læring om databaser

Hver dag finder udviklerne på nye måder at bruge dataen, ændrede behov opstår og stigende datamængder gør at der er et løbende arbejde med at få optimeret indexes, ændret datastruktur m.m., men også at få lagt en langsigtet plan for udvidelser og behov, herunder eventuelt skift af teknologier, udvidelse af kapacitet o.l.

Du vil også være rådgivende og bestemmende netop omkring schemaer og løsninger over for vores udviklere således at data bliver behandlet og brugt mest effektivt.

I det daglige arbejde er der også behov for at kigge på eksisterende data i forbindelse med opståede fejl eller når kunderne stiller spørgsmål til deres data og du vil komme til at kommunikere direkte med vores supportafdeling og være med til at få oprettet nye projekter til de områder hvor du oplever gentaget arbejde der med fordel kan automatiseres.

Sidst, men ikke mindst, vil du være konstant lærende om de teknologier der er i brug, nye teknologier der opstår og generelt alt omkring databaser.

Du vil komme til at sidde sammen med resten af udviklingsafdelingen og derudover have dialog og sparring med vores andres afdelinger, f.eks. Operations, Support, Marketing og ikke mindst projektledere.

Du har enten en relevant uddannelse og/eller kan fremvise erfaring fra et tidligere job – men allervigtigst er, at du skal brænde for det tekniske. Vi skal nok sørge for at give dig den nødvendige tekniske sparring indenfor de områder, du måske ikke har haft stor berøring med.

Stillingen er fastansættelse på fuld tid. Lønnen vil være efter kvalifikationer, og du tilbydes personalegoder som f.eks. pensionsordning- og sundhedsforsikring, frokostordning og sociale arrangementer.

Stillingen er fuld tid, og dit arbejde vil mestendels foregå på vores adresse i Virum. Besøg hos kunder og andre interessenter vil dog kunne forekomme.

Om dig

Du behøver ikke at have tidligere erfaring som dedikeret DBA, du er måske endda nyuddannet, men vi forventer et vist kendskab til databaser og at du forstår

 • Relationer
 • Joins
 • Indexes
 • Triggers
 • Prepared statements
 • Stored procedures

Det vigtigste er at du har interessen for data, datastruktur, modellering og hvordan man mest effektivt arbejder med det og kan se dig selv sidde med det fuld tid hver dag.

Du har lyst til at lære mere om de muligheder der er og vil være den der frembringer disse til resten af udviklingsteamet.

Du syntes det lyder sjovt at skulle arbejde med datamængder der tælles i terabytes.

Ansøgningsproces

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt til Head of Development, Bjørn Jensen, på bj@conferencemanager.dk.

Skriv ”DBA” i emnet og vedhæft CV og eksempler på udvikling du har været med til at lave. Da vi vægter sikkerhed og privatliv meget højt, må du gerne vedhæftet dine dokumenter i en passwordbeskyttet 7-zip fil med password: DBA6336ConferenceManager

Har du spørgsmål kan du kontakte Bjørn Jensen på 88 83 20 49 eller ovenstående e-mail.

Bemærk!  For at komme i betragtning til stillingen er det et krav, at du kan fremvise ren straffeattest samt opnå (vi sørger for det i forbindelse med ansættelsen) og opretholde en PET godkendelse på HEMMELIGT (HEM) niveau.

Gem job

Conference Manager
Publiceret: 23. januar 2021

Arbejdssted

Location Virum