Erfaren pro­jekt­le­der til in­fra­struk­tur og tekniske projekter


Er du typen, der samler trådene?

I ATP’s Project & Agile Center of Excellence (PACE) er vi på udkig efter en erfaren teknisk projektleder. Dig, der drømmer om at arbejde til gavn for samfundet og har lyst til at sætte din erfaring i spil inden for en bred vifte af tekniske projekter.

Du trives med at have flere mindre projekter i gang samtidig og bidrager selv til at løse nogle af de opgaver, der udspringer fra de forskellige projekter. Konkret bliver det dig, der:

  • leder tekniske projekter i mål
  • styrer leverandører og sikrer, at de aftalte deadlines overholdes
  • sikrer god overdragelse til drift
  • sørger for solid interessenthåndtering, løbende rapportering og evt. forventningsafstemning med styregruppen.

Har du erfaring?

Du har mindst fem års erfaring med ledelse af IT-projekter, leverandørstyring og interessenthåndtering. Måske har du arbejdet som teknologiarkitekt eller tilsvarende. Men det vigtigste er, at du har beskæftiget dig med infrastruktur, tekniske implementeringer/opgraderinger og har kendskab til netværk, servicedrift, sikkerhed, cloud, ITIL-processer, brugeropsætning og AD-struktur.

Som person er du styrende og gennemførende kraft, som sørger for, at der bliver fulgt op. Du er den strukturerede type, som har 'hands on' og formår at koordinere, planlægge og skabe systemer.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?

Du bliver tilknyttet Project & Agile Center of Excellence, til dagligt kaldet PACE, men får din dagligdag i ATP’s IT-organisation i Allerød. PACE er ansvarlige for at understøtte ATP’s projektportefølje og videreudviklingen af den agile retning. Derfor står vi også i spidsen for udbredelse af best practice, når det kommer til agil udvikling og projektstyring og rummer en række forskellige profiler som fx projektledere, Scrum Masters og agile coaches.

Vi forstår vigtigheden i at kunne dele og diskutere faglige emner. Derfor er der stort fokus på at skabe rammerne for at kunne indgå i faglige fællesskaber med ligesindede bl.a. ved vores faglige Community of Practice for projektledere. Vi arrangerer derudover løbende inspirations -og sparringsmøder for hinanden i PACE.

I ATP administrerer vi to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, og vi står derfor bag nogle af landets vigtigste digitale systemer. Så når vi siger Din karriere - Danskernes tryghed, er det fordi, vi kan garantere dig et arbejde, der udover at kunne forløse dine faglige ambitioner, også har stor betydning for det samfund, vi er en del af.

=dig? Så send en ansøgning

Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 17. januar. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Dorthe Palle på tlf. 2382 0639.

Gem job

ATP
Publiceret: 4. januar 2021

Arbejdssted

Location Allerød