Senior SAP PSCD Con­sul­tant

Vil du være med til at skabe fremtidens SAP-løsninger inden for debitorområdet i den offentlige sektor? Motiveres du af at skabe reel værdi hos spændende kunder? Så er du måske vores nye SAP Senior PSCD konsulent.

Hos KMD er vores SAP-konsulenter og Business Specialister landets førende, når det handler om at omsætte komplekse forretningsprocesser til enkle og effektive it-løsninger. KMD har gennem mere end 20 års arbejde med SAP skabt Danmarks største SAP-hus. Med vores unikke erfaring har vi opbygget en førende position inden for de nyeste SAP-teknologier.

KMD har i de senere år gennemført flere konverteringer til S/4 HANA og har stået for implementeringen af større ERP-løsninger på S/4 HANA. KMD har i mange år leveret finansløsninger på SAP-platformen til kommunerne i Danmark, og vi har også leveret SAP-løsninger til den private sektor. Endvidere har KMD rådgivet større private virksomheder i Danmark om implementering af alle aspekter af en finansløsning. KMD har en stærk gruppe af finanskonsulenter, som vi nu ønsker at udbygge på grund af nye spændende opgaver.

Vi leder efter dig, der er PSCD konsulent og har flere års erfaring inden for dette område; enten via arbejde på PSCD området eller som FICA konsulent indenfor IS-U. Det forventes, at du kan udvise selvstændighed og har en god forretningsforståelse. Ligeledes er det vigtigt, at du kan påvise at have arbejdet med flere forskellige implementeringer evt. både inden for den private og gerne den offentlige sektor.

Hemmeligheden bag vores glade og tilfredse kunder er en dokumenteret effektiv implementeringsmetodik, en unik forretningsforståelse og ikke mindst et solidt udgangspunkt i en løsning, vi ved er Best Practice.

Om jobbet

Du vil indgå som en vigtig del af KMDs SAP Division, som er en udviklings- og konsulentenhed. Enheden tæller omkring 200 SAP-specialister fordelt på fire danske lokationer samt kollegaer i vores afdeling i Warszawa. Vores opgaveportefølje er bred og dækker både udvikling af egne produkter, projektleverancer, application management og rendyrket konsulentarbejde.

Jobbet som SAP PSCD konsulent betyder en spændende hverdag med kunden i fokus, og hvor du har mulighed for at dygtiggøre dig fagligt samt udvikle dig personligt.

Dine opgaver vil spænde fra deltagelse i salgsaktiviteter, via rådgivning af vores kunder, over fastlæggelse af løsningsdesign, til reelt implementeringsarbejde hos vores kunder.

Dine ansvarsområder vil være:

  • At skabe værdi for vores kunder og implementere best in class
  • At designe, bygge og udvikle fremtidens løsninger med kunden i centrum
  • At rådgive vores kunder om hvordan vores services, teknologier og viden kan hjælpe dem i hverdagen

Om dig

Qua dit faglige ståsted og din brede erfaring ønsker du at arbejde som SAP Senior PSCD konsulent. Du kommer til at arbejde med udgangspunkt i de seneste teknologier og løsninger, som SAP har lanceret inden for området. Din største ambition er at skabe forretningsværdi og gøre en forskel for vores kunder.

Vi forestiller os, at du har flere års erfaring fra en lignende stilling. Du sikrer stor kundetilfredshed via dit drive og faglige engagement. Du trives med at arbejde selvstændigt som konsulent, og kunderne oplever dig som positiv, engageret og serviceminded. Du er nysgerrig af natur og tager ansvar for dine opgaver.

Stillingen kræver dokumenterede kompetencer inden for SAP PSCD området, samt at du har en grundlæggende lyst til at lære nye SAP-områder at kende.

Du skal mestre dansk og engelsk i skrift og tale.

Er du interesseret?

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Senior Delivery Director Lise-Lotte Witt på (+45) 2510 4241.

Send os gerne din ansøgning allerede i dag, da vi afholder samtaler og ansættelser løbende – og ikke senere end 31. januar 2021.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job

KMD A/S
Publiceret: 13. januar 2021

Arbejdssted

Location Ballerup