Modern Workplace it-arkitekt / for­ret­nings­kon­su­lent


Vil du være med til at optimere kundernes forretning?

Til vores kunde JCD A/S søger vi en erfaren it-arkitekt/forretningskonsulent til en nyoprettet stilling. De har oplever vækst og ansætter p.t. flere specialister til deres teams - vil du med på holdet ? 

JCD A/S er et it-hus, der leverer totale it-løsninger til virksomheder i alle brancher. JCD's specialister løser it-projekter inden for Microsoft Dynamics, Retail, butiksløsninger, webudvikling og design, Business Intelligence, it-infrastruktur, datasikkerhed, modern workplace og digitalisering. 

Hos JCD A/S er de et stærkt team på godt 70 it-specialister; Microsoft-konsulenter, it-arkitekter, teknikere, designere, Umbraco udviklere og system-specialister. De sætter en ære i at levere de rigtige løsninger, løsinger der øger deres kunders effektivitet og tilfører værdi til driften af virksomhederne. 

Fokus på modern workplace-projekter på tværs af ERP/Dynamics, web og it-infrastruktur

Du bliver en del af et mindre team, hvor du får en varieret og udfordrende hverdag med forskellige typer af kunderprojekter. Der vil være en stor variation af opgaver til starte med, men du vil få mulighed for at at specialisere dig i takt med at teamet vokser og du får flere kollegaer. Du vil blive inddraget i opgaver såsom arkitekt, udførende konsulent, produktejer, udvikling af produkter, preSales og brugeruddannelse samt support. 

Du arbejder i tæt samarbejde med JCD's kunder med henblik på.om at omsætte deres behov og krav til skrædddersyede it løsninger. Du er den ansvarlige for processen fra opstart for kunden, afklaring og til implemeteringen. Ofte vil du inddrage dit team, eksterne konsulenter eller du er selv den udførende i at bygge en løsning til kunden. 

Dit arbejdsområde er design af SharePoint, Microsoft 365 og WorkPoint baserede løsninger samt Teams. Der arbejdes også med PowerApps og Power Automate i teamet. 

Hvem er du?

Du har erfaring fra lignende stilling og brænder for at udfordre og skabe de helt rigtige løsninger for JCD's kunder. Ligeledes mestrer du processen lige fra presales til implementering og drift.

Du har erfaring på konsulentniveau i SharePoint og dokumentation samt erfaring med løsninger i Office365, Teams og Power Apps. Du har gerne erfaring fra presales, men det er ikke et krav.  

Har du erfaring med WorkPoint365 vil det være en stor fordel. 

Du har en god forretningsforståelse og motiveres af dialog med kunderne og brugerne. Du syntes, det er spændende at samarbejde med forskellige typer af virksomheder samt at du har ansvaret for at kundens løsning. Du er teknisk dygtig, vil gerne udvikle dine faglige komptencer og trives med en alsidig hverdag. 

Du skriver og taler dansk. 

Du tilbydes

En ansvarsfuld stilling hvor du vil blive "ejer" af modern workplace-produkterne hos JCD A/S. Gode udviklingsmuligheer i en vækstvirksomhed med god trivsel og højt til loftet. Du vil få stor indflydelse og mulighed for at skræddersy denne stilling til dig og dine kompetencer nu og på sigt. 

JCD har lokation i Aalborg i nogle meget inspirende rammer, hvor de sparrer med hianden på tværs af afdelinger og kompetencer. Du vil få mulighed for at arbejde hjemmefra og eksempelvis arbejde en eller to dage om ugen hos JCD i Aalborg. JCD bor tæt på motorvejen.

Om virksomheden

Hos JCD A/S siger de, at de spidse albuer gemmes væk! De arbejder sammen, samarbejder og har en vision om at udivkle supergode løsninger på tværs af mennesker, afdelinger, fag og kompetencer. 

De har en utrolig velindrettet og spirerende lokation. De har egen kok til at arrangere deres frokost og har fokus på trivsel, den faglige sparring og udvikling. 

JCD A/S blev i år 2018 kåret til Aalborgs bedste arbejdsplads af MigogAalborg. 

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt.

Gem job

Bloom
Publiceret: 13. januar 2021

Arbejdssted

Location Aalborg