Scrum Master for tv2.dk


Vil du være med til at sikre, at de mere end 1 million danskere der hver dag besøger tv2.dk får en god oplevelse? Har du lyst til at hjælpe vores team med at udvikle produkter i høj kvalitet igennem stærke agile arbejdsgange? Har du lyst til igennem kontinuerlige eksperimenter, at lære og udvikle os som team? Så har du hermed muligheden som Scrum Master for tv2.dk.

Som Scrum Master spiller du en central rolle i at sikre, at teamet leverer et robust produkt, der gør at TV 2s brugere kan have tillid til, at tv2.dk altid leverer nyheder – også i breaking-situationer. I år har vi blandt andet været med til at sikre, at Danmark har været godt informeret under Corona-krisen og i det amerikanske valgforløb.

Udviklingsteamet bag tv2.dk sidder i København og består af 13 stærke fagfolk inden for cross functional agil webudvikling. I teamet har vi en uformel kultur med fokus på dialog, selvstændighed og ansvar. Vi måler medarbejdertilfredshed årligt og er meget stolte af at ligge i toppen af dansk erhvervsliv ifølge Ennova. Hos os er der stor medarbejdertilfredshed på alle områder – noget vi har arbejdet målrettet imod at opnå.

Vores team er en del af TV 2s ambitiøse og teknisk stærke digitale udviklingsafdeling. I udviklingsafdelingen arbejder mere end 80 højtuddannede medarbejdere, som arbejder sammen om at skabe og vedligeholde TV 2 PLAY, tv2.dk og vores apps: Nyheder, Vejr, Sport og tvtid.

Jobbet

Scrum er allerede godt implementeret i teamet, og der er en stærk forankret agil kultur. Det betyder, at du kan fokusere på at gøre vores scrum-proces til din egen, berige den med dine egne indsigter, og fortløbende hjælpe med at optimere den måde vi arbejder på. Vi har en høj grad af selvstændighed i teamet og både forventer og påskønner, at alle er med til at drive deres fagområde fremad i dialog med de andre i teamet.

Udover arbejdet med scrum vil du også assistere team chefen, med bla. at organisere team-events, styrke opfølgning på proceseksperimenter, arbejde med KPI analyser og hjælpe med udviklingen af præsentationer.

Faglig profil

Du skal

 • have minimum tre års erfaring som Scrum Master
 • have minimum tre års erfaring med web-teknologi enten som Scrum Master eller på anden vis
 • forstå talt og skrevet dansk

Det er et plus, hvis du har erfaring med

 • Jira
 • Power Point
 • Excel
 • Datanalyse

Personprofil

Du skal være:

 • initiativrig og proaktiv
 • struktureret og ansvarsbevidst
 • venlig og god til at skabe relationer
 • dialogorienteret og konstruktiv

Ansøgningen

Send os dit CV sammen med en motiveret ansøgning. Vi lægger vægt på, at du i din ansøgning eller i dit CV beskriver, hvordan du opfylder de faglige kriterier nævnt i den faglige profil.

Yderligere informationer

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

All Recruit
Søren Engesgaard
Rekrutteringschef
seng@all-recruit.dk
M: +45 30 21 26 34

Ansøgningsfrist: 17. januar 2021


TV 2 DANMARK er én af Danmarks største medievirksomheder med en mangeårig, stærk position på det danske tv-marked og med høje digitale ambitioner. Virksomheden driver public service-kanalen TV 2 og streamingtjenesten TV 2 PLAY samt nichekanalerne TV 2 ZULU, TV 2 CHARLIE, TV 2 FRI, TV 2 NEWS, TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X. Samlet set er kanalfamilien Danmarks mest populære, og sammen med TV 2 PLAY, tv2.dk og TV 2s apps har TV 2 kontakt med over 80 procent af danskerne i løbet af en uge. TV 2 driver public service-virksomhed på et kommercielt grundlag, og årsomsætningen på ca. 2,8 milliarder kroner udgøres af både reklame- og abonnementssalg. TV 2 har omkring 1300 ansatte og hovedkontor på Kvægtorvet i Odense.

Gem job

TV2
Publiceret: 28. december 2020

Arbejdssted

Location København