Full stack web-developer hos tv2.dk


Vil du være med til at sikre høj kvalitet på tværs af platforme på Danmarks største website, tv2.dk? Har du lyst til at arbejde på en moderne containerized node.js/React microservice cloud platform? Så har du hermed muligheden som full stack webudvikler for tv2.dk.

Som webudvikler spiller du og dine udvikler-kolleger en central rolle i at sikre skalerbare og robuste produkter, der har høj oppetid og få fejl. tv2.dk leverer dagligt indhold til mere end 1 million danskere, og igennem jeres arbejde sikrer du, at brugerne kan have tillid til, at tv2.dk altid leverer nyheder – også i breaking situationer. Vi har i år blandt andet været med til at sikre, at Danmark har været godt informeret under Corona-krisen og i det amerikanske valgforløb.

Udvikling foregår i React og Node.js typescript med continuous-delivery til EKS. Vi har to produkter, tv2.dk og journalisternes redaktionelle værktøjer. tv2.dk er i høj grad server side rendered, hvor de redaktionelle værktøjer er Singe page applications. Du kan se vores tech-stack på https://stackshare.io/tv-2-editorial-sites/tv-2-editorial-sites

Udviklingsteamet bag tv2.dk sidder i København og består af 13 stærke fagfolk inden for cross functional agil webudvikling. I teamet har vi en uformel kultur med fokus på dialog, selvstændighed og ansvar. Vi måler medarbejdertilfredshed årligt og er meget stolte af at ligge i toppen af dansk erhvervsliv ifølge Ennova. Hos os er der stor medarbejdertilfredshed på alle områder – noget vi har arbejdet målrettet på at opnå.

Vores team er en del af TV 2s ambitiøse og teknisk stærke digitale udviklingsafdeling, hvor mere end 80 højtuddannede medarbejdere arbejder sammen om at skabe og vedligeholde TV 2 PLAY, tv2.dk og vores apps: Nyheder, Vejr, Sport og tvtid.

Jobbet

Som vores full stack-webudvikler vil du arbejde tæt sammen med dine udviklerkolleger, product owners og designere, og dine hovedopgaver vil være at:

 • udvikle softwareløsninger i høj kvalitet i Node.js og React typescript med fokus på robusthed og skalerbarhed
 • sætte dit præg på vores dialog og hjælpe med at sikre gennemarbejdede løsninger og gode produkt-, teknologi-, og procesvalg
 • foretage reviews af dine kollegers kode, deltage aktivt i diskussioner og generelt bidrage til vidensdeling
 • skrive unit tests der dækker de vigtigste dele af din kode
 • have en DevOps-tankegang og følge dit arbejde hele vejen ind i produktion

Du skal i et og alt tage ejerskab og være med til at drive udviklingsprocessen for de større opgaver.

Faglig profil

Du har:

 • minimum to års erfaring med Node.js, og React eller Vue.js
 • en uddannelse i computervidenskab eller dokumenterbar relevant erfaring
 • grundlæggende kendskab til at bruge unit tests i dit arbejde
 • forstå talt og skrevet dansk

Personprofil

Du er:

 • initiativrig og proaktiv
 • struktureret og ansvarsbevidst
 • venlig og god til at skabe relationer
 • dialogorienteret og konstruktiv

Ansøgningen

Send os dit CV sammen med en motiveret ansøgning. Vi lægger vægt på, at du i din ansøgning eller CV beskriver, hvordan du opfylder de faglige kriterier nævnt i den faglige profil.

Yderligere informationer

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

All Recruit
Søren Engesgaard
Rekrutteringschef
seng@all-recruit.dk
M: +45 30 21 26 34

Ansøgningsfrist: 17. januar 2021


TV 2 DANMARK er én af Danmarks største medievirksomheder med en mangeårig, stærk position på det danske tv-marked og med høje digitale ambitioner. Virksomheden driver public service-kanalen TV 2 og streamingtjenesten TV 2 PLAY samt nichekanalerne TV 2 ZULU, TV 2 CHARLIE, TV 2 FRI, TV 2 NEWS, TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X. Samlet set er kanalfamilien Danmarks mest populære, og sammen med TV 2 PLAY, tv2.dk og TV 2s apps har TV 2 kontakt med over 80 procent af danskerne i løbet af en uge. TV 2 driver public service-virksomhed på et kommercielt grundlag, og årsomsætningen på ca. 2,8 milliarder kroner udgøres af både reklame- og abonnementssalg. TV 2 har omkring 1300 ansatte og hovedkontor på Kvægtorvet i Odense.

Gem job

TV2
Publiceret: 28. december 2020

Arbejdssted

Location København