IT-supporter


Er du god til IT-support, har du et veludviklet servicegen, og er du en god tekniker? Vil du udvikle din faglighed i et dynamisk og inspirerende miljø?

Så finder du ganske enkelt ikke et bedre sted at gøre det end hos Gorrissen Federspiel, og lige nu søger vi en erfaren og dygtig IT-supporter med base på vores kontor i København.

Samarbejde med dygtige og sociale kolleger

Vi tilbyder et attraktivt arbejdsmiljø med dygtige kolleger og en uformel og personlig omgangstone. Gorrissen Federspiels IT-supportteam består af 4 supportere inklusive en teamleder, hvoraf to arbejder på kontoret i København, og to er placeret i Århus. Ud over supportteamet består IT-afdelingen i dag af en IT-chef, to driftsmedarbejdere, to MS Office-specialister, en digitaliseringsansvarlig og en IT-sikkerhedsansvarlig.

Afdelingen servicerer firmaets 500 medarbejdere, hvoraf ca. 280 er jurister.

Stillingen

Sammen med afdelingens øvrige supportmedarbejdere skal du stå for den daglige support af firmaets ca. 500 medarbejdere. Vi anvender en Microsoft-platform, men har derudover en lang række systemer til at understøtte forretningen. Ud over arbejdsstationerne supporterer IT-afdelingen eksempelvis:

  • Adgangskontrolsystem
  • Kopimaskiner/printere
  • Videokonference/telefonkonference, samt andet AV-udstyr
  • Telefonsystem
  • Mobiltelefoner (iPhone)
  • Hjemmeopkoblinger (internetforbindelser), som f.eks. mobilt bredbånd og ADSL
  • Netværk

Som på alle øvrige områder søger vi også i IT-supportteamet at være in a league of our own. Dette indebærer blandt andet, at du kontinuerligt arbejder for at optimere både serviceniveau og medarbejdertilfredshed.

Din profil

Du er sandsynligvis uddannet IT-supporter eller lignende og har erfaring fra en tilsvarende stilling. Du er udadvendt og serviceminded og samtidig har du et højt teknisk niveau. Vi forventer, at du er i stand til at løse de fleste problemer på en arbejdsstation, og samtidig er i stand til hurtigt at tilegne dig ny viden. Du arbejder selvstændigt og struktureret og du bevarer overblikket - også i pressede situationer. Du sidder måske i dag i en tilsvarende stilling, og du har helt sikkert flere års erfaring med support af IT-brugere.

Du yder en effektiv og serviceminded 1. og 2. level-support, og du vil indgå i vagtordningen i afdelingens service-desk, der supporterer brugerne hverdage mellem kl. 8-18.

Om os

Hos Gorrissen Federspiel arbejder vi i fællesskab ud fra en vision om, at vi vil være et advokatfirma i en liga for sig. For os betyder det, at vi har de mest tilfredse klienter, som vælger os for vores dybe faglighed og vores ordentlighed. Det betyder også, at vi har de dygtigste og mest engagerede medarbejdere. Det er én af vores fornemmeste opgaver at tiltrække branchens bedste talenter og sikre optimale rammer for, at vores medarbejdere kan trives, udvikle sig og have et spændende og udfordrende arbejdsliv. Derfor er fleksibilitet, udvikling og balance centrale elementer i tilgangen til vores medarbejdere.

Læs mere om Gorrissen Federspiel som arbejdsplads på www.gorrissenfederspiel.com/karriere.

Ansøgning og kontakt

Der vil løbende blive indkaldt til samtaler, så upload snarest din ansøgning via vores hjemmeside. Finder vi den rette kandidat, vil vi lukke stillingen inden deadline. Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-support teamleder Christian Jessen eller IT-chef Niels-Jørgen Will-Nielsen på 3341 4141.


Alle, der har talent, kan dygtiggøre sig hos Gorrissen Federspiel. Vi vurderer såvel nuværende som kommende medarbejdere på baggrund af deres kompetencer og skeler ikke til social baggrund, kultur, køn, etnicitet, religion, alder, hudfarve eller seksualitet. Vi har og ønsker en mangfoldig medarbejdersammensætning.

Gorrissen Federspiel er et af Danmarks største advokatfirmaer. Vi beskæftiger ca 500 medarbejdere, heraf 280 jurister, og vi tilbyder rådgivning inden for alle erhvervsrelaterede områder. Som firma lægger vi vægt på kvalitet, etik, værdiskabelse, udsyn og holdånd.

Gem job

Gorrissen Federspiel
Publiceret: 13. januar 2021

Arbejdssted

Location København