Skarp .Net Backend udvikler

- til vækstvirksomhed inden for betalingsløsninger


Vores kunde Logos i Nærum er på en international vækstrejse, og de har brug for at udvide teamet med en ildsjæl inden for backend og databaseudvikling til deres mange applikationer til betalingsløsninger. Hos Logos får du nogle sympatiske og dygtige kolleger, udfordrende opgaver samtidigt med at du har det sjovt og hyggeligt. Endvidere er her rigtig gode udviklingsmuligheder i takt med at virksomheden vokser.

Dine ansvarsområder:

Din første prioritet vil være udvikling og videreudvikling af backend server-løsninger. Sammen med andre udviklere vil du udvikle og videreudvikle IT-systemer og applikationer.

Du vil ligeledes sammen med andre backend-udviklere og System Managere, indgå i drift, planlægning og test af nye servere, samt test af nye versioner af server-software.

Du får en alsidig hverdag fyldt med spændende opgaver i en spændende virksomhed. Til daglig vil du referere til en projektleder og din overordnede leder vil være udviklingschefen. 

Dine kompetencer: 

Logos er en typisk ingeniørvirksomhed og det er derfor vigtigt at du er uddannet fra DTU eller har en anden længerevarende uddannelse fra et teknisk/IT-universitet. Måske er du nyuddannet ingeniør med høje karakterer og erfaring fra studiejobs eller du har et par års erfaring fra en lignende stilling. Vigtigst er, at du brænder for programmering og nye teknologier og at du er en hardcore teknisk ingeniør/udvikler.

Du skal gerne være stærk i følgende teknologier: 

  • C#
  • .Net & .Net Core
  • MS SQL og databaser generelt
  • Microsoft Server, Microsoft SQL Server
  • Web-API programmering fra backend perspektiv

Derudover har du også noget erfaring med: 

  • C++
  • REST/JSON, Web-services (f.eks. Swagger og Postman)
  • Test og testdrevet udvikling

Du har forståelse for hele udviklingsstakken inkl. frontend og kan bidrage på alle niveauer, når travlhed påkræver det.

Det er desuden vigtigt at du taler flydende dansk.

Personlig motivation og faglig stolthed er vigtigt

Du er en Ildsjæl og elsker at udvikle databaser og backend til nye IT-løsninger. Derudover kan du lide at være med til at sikre driften i en virksomhed. 

Du kan lide at være på forkant med udviklingen, således at IT-miljøet og servere kan skalere og følge med den fremtidige vækst. Som person er du omhyggelig og sætter en ære i at levere robuste løsninger.

Mere om Logos og hvad de kan tilbyde dig 

Du vil komme til en spændende og udviklende stilling i en succesrig virksomhed med moderne ledelsesformer. Strukturen er flad og ofte er det "det bedste argument", der vinder.  

Logos har attraktive lønforhold efter kvalifikationer, pension, kantineordning, morgenmad hver fredag, 6 ugers ferie m.m. Hos Logos elsker de leg, sparring og den gode hold-ånd. De afholder derfor både bowlingaftener, kører Go-Cart, har en cykelklub m.m. De holder til i lyse, moderne lokaler i Nærum, lige ved Nærum station og motorvejsbusser -  der er parkering lige ude foran døren.  

Logos har i alt ca. 140 ansatte og producerer og leverer selvbetjente betalingsløsninger. Produkternes elektronik, mekanik og software udvikles in-house. Logos er blandt branchens førende i Norden, og de har en aktiv strategi for international ekspansion. Ambitionerne er store og du kan blive en del af denne succes. Der er et betydeligt potentiale for yderligere forretningsmæssig udvikling og ekspansion, og særligt udvikling af software for kundespecifikke løsninger er kritisk i forhold til at fastholde og udbygge markedspositionen.  

Se venligst mere på www.logos.dk.

Søg stillingen 

Bloom varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Logos. Søg stillingen hurtigst muligt ved at trykke "Søg jobbet her". For yderligere information, kontakt venligst Kristine Heuser på mobil 31686141 eller mail kh@bloom.dk. Der afholdes løbende interviews. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job

Bloom
Publiceret: 3. februar 2021

Arbejdssted

Location Nærum