IT-salgs­as­si­stent hos Comby Danmark


Præcis og dedikeret intern salgsassistent med administrative opgaver. Er du ildsjælen på at indtastninger er korrekte?

Har du styr på dine ting og motiveres du af, at hjælpe og supportere dine kolleger på det administrative?

Comby Danmark søger en intern salgsassistent med administrative opgaver til vores salgsafdeling, en person der vil være med på vækstrejsen.

Du vil blive en del af et team på 5 i et åbent kontormiljø. Der er højt til loftet, humor i hverdagen, hvor man behandler hinanden med respekt i et uhøjtideligt miljø.

Comby leverer en lang række IT-produkter og effektive IT-infrastrukturløsninger til vores kunder i hele Grønland og Danmark. Vi er i kraftig vækst og søger derfor en IT-salgsassistent, der kan assistere vores sælgere til at levere den helt rigtige løsning til vores kunder.

Stillingen er slået op i både Grønland og Danmark.

Arbejdsopgaverne for en IT-salgsassistent:

  • Afstemme data, således det er korrekt registreret
  • Ordremodtagelse og ordrebehandling på telefon og mail
  • Assistere med salgsopgaver – kontraktoprettelser – projekthåndtering
  • Hjælpe med at holde salgs- og servicesager ajour
  • Bogføring af div. indkøb/ordre

Produkterne vi tilbyder kunderne, kan du finde her.

Vi forventer:

Du kommer med en baggrund indenfor det administrative salg eller kontor, hvor du er vant til at arbejde selvstændigt og følge tingene til dørs. Du tager hånd om tingene og er ikke bange for at hoppe ud fra ”vippen” og selv tage styring.

Du har et godt overblik og kan let finde den røde tråd gennem processen, både på simple og mere komplekse ting.

Vi tilbyder:

Spændende opgaver med mulighed for faglig udvikling i et professionelt arbejdsmiljø, som giver adgang til at forbedre din faglige udvikling. Deriblandt certificering i vores services samt produkter for at assistere vores salgsteam. Vi sørger selvfølgelig for at du får en grundig oplæring.

Vi tilbyder en løn, der matcher dine kvalifikationer, et godt socialt og fagligt netværk og en attraktiv pensions- og sundhedsforsikringsordning.

Er du vores nye kollega?

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye Salgsassistent? Så kan du kontakte Tim Jensen på tje@comby.gl

Ansøgningen med tilhørende CV fremsendes inden 20/01/2021 via linket "Søg jobbet her" nederst på siden. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Om Comby

Comby A/S er en 100 % grønlandsk ejet IT-virksomhed med hovedsæde i Nuuk. Vi er en professionel og betroet IT-virksomhed med mere end 300 kunder spredt ud over hele Grønland.

Virksomheden er grundlagt af Brian Torp i 2000 og kort efter fusioneret med A-Team Greenland som blev stiftet af Michael Collin. Brian Torp og Michael Collin er fortsat hovedaktionærer i Comby.

Comby har siden stiftelsen haft en stabil vækst, bl.a. ved opkøb af andre grønlandske IT-virksomheder. Heriblandt det Selvstyre ejede Sermit A/S i 2009, hvilket i dag gør Comby til en af Grønlands førende IT-virksomheder og markedsledende på kerneprodukterne. Comby har siden 2002 haft erfaring som professionel og betroet IT-leverandør.

Siden 2019 har vi desuden haft et kontor i Slagelse, hvor vi i dag sidder 21 medarbejdere.

Gem job

Comby Danmark ApS
Publiceret: 4. januar 2021

Arbejdssted

Location Slagelse eller Nuuk, Grønland