Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Backend-udvikler til udvikling i Ja­vaScript og Node.js


Har du erfaring med REST API i Node.js, og har du lyst til at udvikle digitale platforme i JavaScript?

”Du er med til at påvirke vores digitale fremtid, og da vi er en virksomhed i fortsat udvikling, får du alt det ansvar, du har lyst og evner til.” fortæller IT-ansvarlig Kenneth Parnset.

DinGæld er en virksomhed med 25 ansatte, der specialiserer sig i at hjælpe gældsramte danskere med at blive gældfrie. Vores ydelser reducerer både vores kunders gæld og frustration over kontakt med kreditorer og inkassofolk.

Videreudvikl vores setup

Vi er i fuld gang med at udvide vores digitale platforme. I den forbindelse søger vi en dygtig JavaScript backend-udvikler, der får til opgave at opbygge og vedligeholde vores fremtidige IT-løsninger. Dine primære arbejdsopgaver er:

  • udvikling, drift og optimering af Node.js-baseret REST API til interne systemer
  • planlægning og udvikling af ny version af backend og REST API til kundevendte systemer
  • integration til tredjeparter, både SaaS og partnere.

”Du videreudvikler og fremtidssikrer vores setup i tæt samarbejde med 2 andre erfarne udviklere. Og dine løsninger bliver brugt med det samme.” – Kenneth.

Et lille men stærkt team

”Vi går op i at udtænke og udvikle nye funktionaliteter, der hjælper vores rådgivere og brugere. Så du vil opleve, at vi udvikler på et højt fagligt niveau, og så er der bestemt plads til, at vi har det sjovt. Det udgør også en stor del af vores hverdag.” – Kenneth.

Selvkørende kollega med kampgejst

  • Du har minimum et par års erfaring med serverside JavaScript og Node.js, og du har arbejdet med API-egnede frameworks i Node.js.
  • Du har en god indsigt i at skabe og teste REST API’er, og det er en fordel, hvis du har erfaring med MySQL og relationelle databaser.
  • Du har erfaring med udvikling og drift af systemer.

”Hvis du brænder for at skabe og forbedre noget, så er det her lige stedet. Og så håber vi, at du har kampgejst, og du kan se fordelene ved at være en del af en virksomhed, hvor du får meget stor indflydelse.” – Kenneth.

Vil du gøre karriere hos os?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Wang på 7245 9074. Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Jens Frederik Wang

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 5. januar 2021

Arbejdssted

Location Åbyhøj