Spe­ci­a­list til netværk og UC


Er du en dygtig specialist på netværk, og har du måske også en god portion erfaring med Unified Communication? Brænder du samtidig for at være en del af et ambitiøst team, der bygger fremtidens kommunikations- og samarbejdsløsninger for Jyske Bank?

Så kan du blive en del af vores Squad, Samarbejdsværktøjer, som har ansvaret for Jyske Banks samarbejdsplatforme. Det omfatter blandt andet Jyske Banks Office 365-setup, AV-udstyr, Digital Signage, netværk samt platforme til UC, som omfatter telefoni, kontaktcenterløsninger og videokonferenceløsninger.

Jobbet

Som specialist i vores Squad vil du indgå i et stærkt fagligt team, som i fællesskab former anvendelsen af IT-arbejdspladsen i Jyske Bank. Vores leverancer til vores kolleger i banken formes i stærke fællesskaber med eksterne partnere som JN Data og Bankdata, ligesom en stor del af vores IT-drift håndteres af disse eksterne samarbejdspartnere.

Vi har dog ansvaret for at sikre leverancerne. Det gælder også på netværk, hvor vores ansvar er at medvirke til udvikling af løsninger, arkitektur og design samt sikre stabil og sikker drift. Vi er risikoejere på løsninger, og har bl.a. ansvaret for, at vi opfylder krav til IT sikkerhed og compliance, sikrer change håndtering og kontrollerer håndtering af sårbarheder. Vi er 100 % dedikerede i forhold til at arbejde agilt med fokus på værdiskabelse.

En del af dit arbejde vil være, at:

 • være primær kravstiller samt bidrager fra Jyske Bank til vores netværksprojekter med JN Data,
 • sikre at Jyske Bank overholder regulatoriske krav til sikkerhed samt kontrollere disse,
 • sikre håndtering af samtlige changes vedr. netværk,
 • deltage i opgaver omkring telefoni samt UC generelt.

Afdelingen

Du bliver en del af Tribe Platformsudvikling, som en del af vores agile struktur. Tribe Platformsudvikling tæller 39 medarbejdere fordelt på 5 teams og har ansvaret for Jyske Bank koncernens samlede IT-infrastruktur, IT-processer samt udviklingsplatforme. Afdelingen er en humørfyldt samling af kompetente udviklere, teknikere og administrative specialister. Tempoet er til tider højt, men løbende prioritering og korte sprints sikrer, at vi altid arbejder med det rigtige.

Din profil

Vi forventer, at du har en god erfaring med netværk og netværkssikkerhed. Du har formentlig arbejdet som specialist eller konsulent på netværk gennem en årrække, og har erfaring med større installationer. Du har helt sikkert lavet mange konfigurationer samt skruet meget udstyr op, men er nu nået til et punkt, hvor dit fokus er mere rettet mod taktisk og strategisk drift end operationel håndtering af netværk. Du skal fungere godt i samarbejde med eksterne, og være fortrolig med at tage et stort ansvar samt stille krav til eksterne samarbejdspartnere.

Derudover forventer vi at:

 • du er en udpræget holdspiller og arbejder godt, både når du har ansvaret for dine egne opgaver, og når du arbejder tæt sammen med andre om et fælles mål,
 • du arbejder struktureret, omhyggeligt og med høj kvalitet,
 • du er hjælpsom og kan lide en uformel stemning.

Ansøgning

Ansøgningsfrist: 31.01.2021.

HR Partner Maia Siune vil tage sig af din ansøgning.

Mere information

Du kan få mere at vide ved at kontakte Product Owner Allan Stengaard på tlf. 89 89 26 48.

Du er også velkommen til at kontakte Chapter Lead Lars Brandborg på tlf. 89 89 22 34 eller alternativt Tribe Lead Martin Møller Andersen på 89 89 22 31.

 • Arbejdssted: Silkeborg
 • Selskab: Jyske Bank
 • Afdeling: Digital Arbejdsplads og It-drift
 • Ansøgningsfrist: 31.01.2021
 • Indrykningsdato: 04.01.2021
Gem job

Jyske Bank
Publiceret: 4. januar 2021

Arbejdssted

Location Silkeborg