Senior Cyber Security Con­sul­tant

 

Vil du være en del af landets foretrukne arbejdsplads blandt IT-konsulenter? Kan du omsætte regler, standarder og metoder inden for it-sikkerhed til værdiskabende rådgivning og effektive, brugervenlige løsninger? Til en ny rolle i Systematic Consulting søger vi en erfaren og kundeorienteret Cyber Security konsulent.

Du sætter agendaen for it-sikkerhed

I over 35 år har it-sikkerhed været en central del af Systematics forretning og softwareløsninger. Den erfaring og viden, vi har opbygget, ønsker vi i endnu højere grad at stille til rådighed for vores kunder. Med tilknytning til vores kontor i København, vil du indgå i et fællesskab med ca. 50 fagligt dygtige kolleger, der understøtter Systematics forretningsområder med ekspertbistand og løser konsulentopgaver. Vores kunder tæller både det private og offentlige, herunder sundhedssektoren, forsvaret, politiet og biblioteks- samt læringssektoren. Opgaverne bliver normalt løst onsite hos kunden, hvor du er tæt på kundens forretning og samarbejder med kundens medarbejdere.

Det bliver din overordnede opgave at hjælpe virksomheder og offentlige myndigheder med at vurdere og forbedre deres it-sikkerhed. Din hverdag vil i varieret omfang bestå af at:

  • Videreudvikle eksisterende samt udvikle nye serviceydelser ift. it-sikkerhed
  • Varetage en central rolle i salget af serviceydelser til eksisterende og nye kunder
  • Være ansvarlig for leveringen af serviceydelserne, herunder varetage den løbende dialog med kunden
  • Levere sparring til kollegaer omkring it-sikkerhed og foretage kvalitetssikring af kollegaers leverancer
  • Bidrage til at sikre den fornødne faglige udvikling ift. it-sikkerhed blandt kollegaer

Du bidrager igennem dit arbejde og dine kunderelationer til Systematics position på markedet og medvirker naturligt til salg og mersalg. Udvikling og optimering af vores ydelser med afsæt i kundens forretning er et stort fokusområde for dig. På sigt forventes du at bidrage til etableringen af en afdeling i Systematic Consulting med fokus på it-sikkerhed, hvor du potentielt kan varetage faglig ledelse og personaleledelse for medarbejderne i afdelingen.

En del af Danmarks foretrukne IT-arbejdsplads

Du bliver en del af Systematic, der netop er kåret som det mest populære konsulenthus i Danmark af IT Talent 2020. Sammen har vi en passion for at lave de stærkeste løsninger til vores kunder, ligesom vi med inspiration fra sportens verden forsker i, hvordan vi internt kan skabe en motiverende vinderkultur.

Vi udfordrer hinanden, vores arbejdsprocesser og vores teknologier, så vi altid er på forkant med udviklingen og kan levere software i verdensklasse. Internt arbejder vi med CMMI og de bedste aspekter af lean, Scrum/Agile og ITIL. Det betyder også, at vi prioriterer din professionelle og personlige udvikling, og du får mulighed for at deltage i en lang række kurser samt blive en del af vores knowledge network.

Vi har jævnligt sociale arrangementer og vi står selvfølgelig klar med en grundig onboarding, så du lærer vores metoder, processer og - især - vores sikkerhed at kende.

Erfaren og kundeorienteret IT-profil

Du har formentlig en relevant kandidatuddannelse inden for it, som har dannet grundlag for en længere karriere indenfor it. Du har 8-10 års erfaring i arbejdet med it-sikkerhed, ligesom du også i en periode på mindst 5 år har beskæftiget dig med salg og leverance af konsulentopgaver indenfor samme. Du har leveret it-sikkerhedsprojekter i den private og offentlige sektor, og du har arbejdet med ISO27001, herunder implementering og udbygning af sikkerhedspolitikker. Det er et krav, at du er CISSP-certificeret, og det er en fordel, at du kender metoder som eksempelvis STRIDE, OWASP, CAPEC, DREAD, CVSS.

Som person brænder du for at skabe resultater, sætte dig ind i nyt stof og have et tæt samarbejde med kunder og kolleger. Du ser muligheder og bringer naturligt dig selv og dine kolleger i spil til nye opgaver hos eksisterende kunderne. Du trives med travlhed, deadlines og varierende opgaver i en kundeorienteret rolle, og at deltage i teams af udviklere, arkitekter, designere og testere.

Det er et krav, at du er flydende i dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt. Vi vil gerne modtage dit CV og din ansøgning på dansk.

Vi arbejder med sikkerhedsklassificerede projekter, og derfor skal du som medarbejder i Systematic sikkerhedsgodkendes. Læs mere på http://systematic.com/clearance.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 8943 2000 og spørge efter Anne Fredberg, Recruitment Specialist. Vi behandler ansøgninger løbende, da vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. Arbejdsstedet er i København. Vi glæder os til at høre fra dig.


Siden vi skrev vores første linje kode i 1985, er det privatejede Systematic A/S vokset til et internationalt softwarehus med over 1000 kollegaer med 27 forskellige nationaliteter, fordelt på kontorer i 11 lande og med kunder verden over. Vores mål er enkelt: At forbedre verden med exceptionel software. Vi leverer software og systemløsninger til kunder inden for den offentlige sektor, sundhedssektoren, forsvaret, politiet, finanssektoren og serviceerhverv, og der er over 1.000.000 brugere rundt om i verden. Vi arbejder på et fundament af tillid, hvor vi har frihed og ansvar til at træffe beslutninger i vores hverdag. Vi brænder for at gøre en forskel, og vi tør udfordre teknologien, hinanden og os selv. Som nyansat i Systematic bliver du budt velkommen af hjælpsomme kolleger, og du kan se frem til både mentorordning og al den støtte, du har brug for. Det er sammen, vi kan udvikle og indfri dit potentiale og gøre Systematic endnu bedre. 

Gem job

Systematic A/S
Publiceret: 5. januar 2021

Arbejdssted

Location København