Solution Developer til di­gi­ta­li­se­ring og ef­fek­ti­vi­se­ring af fag­pro­ces­ser


Vil du arbejde agilt med optimering og effektivisering af fagprocesser og levere prisvindende software? Ønsker du en karriere som del af et fagligt stærkt team, hvor du designer og udvikler softwareløsninger? Så er du måske vores nye Solution Developer i cBrain. 

cBrain har gennem de sidste 18 år opbygget standardsoftwaren F2, der er udviklet i tæt samarbejde med danske myndigheder. Hos 13 ud af 18 danske ministerier benyttes F2 i dag som en digitale platform og er med til at gøre Danmark til det mest digitaliserede demokrati i verden. Med udgangspunkt i den danske succes har cBrain etableret sig i udlandet, hvor vi nu eksporterer danske erfaringer og succeser inden for offentlig digitalisering til bl.a. Tyskland, England, Frankrig, USA og De Forenede Arabiske Emirater. Hermed understøtter vi FN’s verdensmål om effektive, ansvarlige og gennemsigtige institutioner.

I afdelingen F2 Delivery vil du sammen med vores dygtige udviklere og konsulenter analysere vores kunders behov og arbejde med at implementere de bedst mulige løsninger baseret på cBrains F2-produkt.  Du vil komme i tæt kontakt med kunden og deltage undervejs i hele løsningens livsforløb; herunder den efterfølgende vedligeholdelse. Du vil hjælpe os med at styrke vores allerede stærke track record med effektivisering af fagprocesser af høj kompleksitet på kort tid og med stor effekt for vores kunder.

Vi forventer ikke, at du i forvejen er ekspert i F2, men at du har erfaring med – og lyst til – at opnå en dyb forståelse af vores softwareløsninger og kundernes hverdag.  Du skal lære at udvikle og opsætte løsninger – og bringe dem i drift hos kunden. Succes i stillingen forudsætter, at du kan samarbejde med vores kunder, forstå kundens arbejdsgange og omsætte disse til effektive softwareløsninger i intense og agile konfigurationsforløb.

Om jobbet

Som Solution Developer arbejder du ofte på flere forskellige projekter ad gangen. Du konfigurerer kundernes arbejdsgange og selvbetjeningsløsninger på cBrains F2-platform. Dette arbejde sker ved brug af XML, scripting, HTML, CSS og lignende teknologier. Du bruger en stor del af din tid med kunderne – enten face-to-face eller online. Du er med i hele leveranceprocessen fra de indledende workshops, hvor du er med til at udfordre kunderne på deres behov, konfiguration af løsningen undervejs og frem til tests og den endelige idriftsættelse.

Internt vil du være en del af vores Solution Developer faggruppe, der arbejder sammen på tværs af projekterne med at forbedre vores implementeringsprocesser, best practices og indgår i den løbende forbedring af platformen.

Som Solution Developer er dine primære arbejdsopgaver:

 • At konfigurere og udvikle software, som imødekommer kundens behov.
 • Følge best-practice retningslinjerne, når du opbygger komponenter på F2-platformen, samt bidrage til løbende at forbedre disse retningslinjer.
 • Skrive ren, sikker og testet kode, der er letforståelig, vedligeholdelsesvenlig og genbrugbar.
 • Forstå og forudse dit arbejdes effekt på den udviklede løsning, når denne er bragt i produktion.
 • Effektivt at arbejde – alene og sammen med andre udviklere – i vores udviklingsmiljø med HTML, XML, CSS, Ruby og REST interfaces.

I dit arbejde indgår desuden:

 • Konfiguration, afholdelse af kundebriefings, pakning og deployment af løsningerne under stringent metodisk kontrol, kildetekststyring mv.
 • Modellering og design af den optimale løsning (eller dele heraf), der løser kundens forretningsbehov, herunder løbende dialog med kunden og projektets Solution Designer.
 • Design og udvikling af kørende prototypeløsninger.
 • Review af kollegers arbejde, dokumentation af løsninger og håndtering af specifikationer.
 • Afholdelse af og opfølgning på workshops til afdækning af kundens behov og arbejdsgange.
 • Assistance til kundens idriftsættelse, herunder undervisning og forankring.

Vi arbejder i projektgrupper af varierende størrelser og sætter en ære i at levere løsninger i høj kvalitet samt at overholde budget og deadline.

Din profil

Vi lægger vægt på, at du er stærk i eksekveringen af dine opgaver, og at du helt naturligt sætter dig ind i og følger vores metode for ”Den Gode Leverance”, som du bliver uddannet i. Da vi samarbejder om løsningerne, er det væsentligt, at du forholder dig konstruktivt til både at modtage og give kritik.

Vi søger kandidater, der:

 • Er stærke analytisk og har en meget struktureret og metodisk tilgang til opgaveløsning.
 • Evner selvstændigt at styre egne opgaver og projekter.
 • Ønsker at tage ansvar og motiveres af at levere software af høj kvalitet.
 • Har modet til at udfordre kundens eksisterende praksis, være vedholdende og prøve ting af.
 • Har gode samarbejdsevner samt viljen til at arbejde proaktivt og selvstændigt.

Vi forventer, at du har en kandidatgrad inden for informationsteknologi eller -videnskab, softwareudvikling eller en anden IT-relateret uddannelse, som har givet dig en stærk teknologisk baggrund samt proces- og forretningsforståelse. Vi har brug for såvel nyuddannede som erfarne konsulenter, der ønsker at arbejde med kunders forretningsbehov gennem tekniske konfiguration og udvikling af gode IT-løsninger.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en stilling, hvor du efter et grundigt introduktionsforløb til vores software, metode og processer hurtigt vil kunne opleve en stejl læringskurve – både fagligt og ansvarsmæssigt. cBrain er en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, og vi vægtervidensdeling og samarbejde på tværs af afdelinger højt.

Kulturen er uformel. Vi lægger vægt på, at vi har det godt med hinanden, og derfor er miljøet også præget af sociale arrangementer. Vi sætter pris på hinanden og tror på, at det er vigtigt at have det sjovt sammen, mens vi arbejder. Også selv om vi er både ambitiøse og professionelle.

Om cBrain

cBrain er et børsnoteret dansk softwarehus grundlagt i 2002. Med vores F2-software hjælper vi offentlige myndigheder med at skabe målbare effektiviseringsgevinster gennem digitalisering af forretnings- og vidensprocesser.

Vi bor på Østerbro og har i dag ca. 150 medarbejdere. Få mere at vide om cBrain og cBrains produkter på cBrain.dk.

Interesseret?

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis til job@cbrain.com. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte chefkonsulent Simon Mørk på mail smk@cbrain.com. Vi indkalder løbende til samtale.

Gem job

cBrain A/S
Publiceret: 5. januar 2021

Arbejdssted

Location København