Delivery Manager til di­gi­ta­li­se­rings­pro­jek­ter


Vil du være leveringsansvarlig for innovative digitaliseringsprojekter, hvor vi leverer prisvindende software? Ønsker du en karriere, hvor du bliver en del af et fagligt stærkt team, og hvor vi dyrker tillid og udvikling fremfor hierarki? Så er du måske vores nye Delivery Manager i cBrain.

cBrain udvikler standardsoftwaren F2, som er designet og udviklet i tæt samarbejde med danske myndigheder. Mere end 75 danske myndigheder, herunder 13 ud af de 18 danske ministerier, har indført F2 som deres digitale platform. Den danske digitaliseringspris er to gange vundet af myndigheder med F2-projekter. cBrain vokser hurtigt. Baseret på den danske succes har cBrain etableret sig i en række nye lande, hvor vi er i gang med at eksportere de danske erfaringer og succeser inden for offentlig digitalisering til Tyskland, England, Frankrig, USA og De Forenede Arabiske Emirater.

Som Delivery Manager bliver du ansat i F2 Delivery. Her vil du sammen med de øvrige konsulenter levere digitaliseringsprojekter med fuld understøttelse af kundernes videns- og fagprocesser. I stillingen som Delivery Manager er du ansvarlig for, at dine projekter leveres til tiden samtidig med, at du skal levere løsninger, der begejstrer vores kunder og bidrager til FN’s verdensmål. Du er med i hele processen og tager del i at analysere, rådgive og implementere den løsning, som kunden har brug for.

Vi forventer ikke, at du i forvejen er ekspert i F2, men det er vigtigt, at du har erfaring med - og lyst til - at opnå en dyb forståelse af softwareløsninger. Du skal lære at opsætte og bringe disse løsninger i drift hos kunden. Succes i stillingen forudsætter, at du kan samarbejde med vores kunder, forstå kundens arbejdsgange og omsætte disse til effektive softwareløsninger i intense implementeringsforløb.

Om jobbet

Som Delivery Manager arbejder du ofte med flere kunder ad gangen.

Dit ansvar som Delivery Manager:

 • Sikre at projektteamet er motiveret og arbejder effektivt og godt sammen
 • Identificere forhindringer i projektet og hjælpe teamet med at håndtere dem
 • Sikre at teamet er fokuseret på de opgaver, der er vigtigst for en succesfuld levering af både løsning og services
 • Påvirke projektdeltagerne (både inden for og uden for teamet) til at benytte de mest relevante, agile og lean metoder og teknikker i projektarbejdet. Håndtere projektplan, risici, budget og deltagere

Blandt dine andre arbejdsopgaver indgår:

 • Udfærdigelse af dokumentation af løsningerne.
 • Assistance til kundens idriftsættelse, herunder test, undervisning og forankring gennem dialog, kommunikation og præsentationer.

Vi arbejder i projektgrupper af varierende størrelser og sætter en ære i at levere løsninger i høj kvalitet og at overholde budget og deadline.

Din profil

Vi lægger vægt på, at du helt naturligt følger vores metode for ”Den Gode Leverance”, som du bliver uddannet i, og at du er stærk i eksekveringen af dine opgaver. Vi samarbejder om løsningerne, og derfor er det væsentligt, at du kan forholde dig konstruktivt til både at modtage og give kritik.

Vi søger kandidater som:

 • Evner selvstændigt at tage ansvar og styre egne opgaver og projekter.
 • Har minimum 2 års erfaring med levering af softwareprojekter og har godt kendskab enten til agile metoder og værktøjer eller andre leveringsmetoder.
 • Er resultatorienteret og klar til at udfordre organisationen og dens processer, hvis disse hindrer projektets fremdrift. Kan vurdere, hvornår en given proces eller aktivitet er nyttig, og hvorvidt den skal benyttes eller ej.
 • Er i stand til at påvirke resten af organisationen konstruktivt.
 • Kan kommunikere effektivt på tværs af tekniske, politiske og organisatoriske skel. Forstår og kan italesætte hvad det kræver for teamet at skabe tillid og troværdighed hos samarbejdspartnere.
 • Har en forståelse for forskellige personprofiler og samarbejdsformer, promoverer feedback i teamet og håndterer konflikter, således at teamet løbende forbedrer sin performance.

Vi forventer, at du har en kandidatgrad inden for IT, hvor fokus har været på forståelse af processer og IT-understøttelse. Vi har brug for såvel konsulenter med få års erfaring, som mere erfarne konsulenter, der alle er udadvendte og har let ved at skabe gode relationer og har en god forståelse for den tekniske del i IT-løsninger.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en stilling, hvor du efter et grundigt introduktionsforløb til vores software, metode og processer hurtigt vil kunne opleve en stejl læringskurve – både fagligt og ansvarsmæssigt. cBrain er en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, og vi vægter vidensdeling og samarbejde på tværs af afdelinger højt.

Kulturen er uformel. Vi lægger vægt på, at vi har det godt med hinanden, og derfor er miljøet også præget af sociale arrangementer. Vi sætter pris på hinanden og tror på, at det er vigtigt at have det sjovt sammen, mens vi arbejder. Også selv om vi er både ambitiøse og professionelle.

Om cBrain

cBrain er et børsnoteret dansk softwarehus grundlagt i 2002. Med vores F2-software hjælper vi offentlige myndigheder med at skabe målbare effektiviseringsgevinster gennem digitalisering af forretnings- og vidensprocesser.

Vi bor på Østerbro og har i dag ca. 150 medarbejdere. Få mere at vide om cBrain og cBrains produkter på cBrain.dk.

Interesseret?

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis til job@cbrain.com. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte chefkonsulent Simon Mørk på mail smk@cbrain.com. Vi indkalder løbende til samtale.

Gem job

cBrain A/S
Publiceret: 5. januar 2021

Arbejdssted

Location København