System­kon­su­lent til ap­pli­ka­tions­drift i team Fælles kun­de­sy­ste­mer

Vi søger en teknisk systemkonsulent, der kan varetage den daglige administration af vores fælles kundesystemer som f.eks. tidsregistreringssystem og diverse bookingsystemer. Du vil indgå i den daglige tekniske drift og løbende udvikling af vores services og driftsmiljø, som avendes af vores kunder i Statens It. Hvis du er en analytisk holdspiller, der kan yde professionel service til kunder, udviklingsleverandører og kolleger, så er det måske dig, vi leder efter.

Om stillingen

Som teknisk systemkonsulent i team Fælles kundesystemer, vil du indgå i et team der varetager drift af fælles kundesystemer som ESDH (elektronisk sags- og dokumenthåndtering), applikationer til økonomi (Navision), sikker mail, digital post og certifikater (virksomheds-, medarbejder- og funktionscertifikater) og tidsregistrerings- og mødebookingsystemer.

Du vil sammen med 15 andre kolleger stå for arbejdet med etablering, daglig drift og support af det driftsmiljø, hvor vores kunders installationer kører. Du skal også bistå med implementering hos nye kunder og udrulle nye releases hos eksisterende kunder i tæt samarbejde med kunderne og leverandørerne.

Du vil sammen med meget dedikerede kolleger i teamet bl.a. komme til at arbejde med følgende arbejdsopgaver:

 • Varetage daglige driftsopgaver og 2. og 3. level support
 • Sikre hurtig opfølgning på driftsforstyrrelser og produktionsstop i dagligdagen og generelt medvirke til opretholdelse af sikker og stabil drift
 • I et mindre omfang deltage i projektleverancer - herunder implementering og tilpasning af løsninger
 • Løbende medvirke i at udtænke og implementere forbedringer i applikationsdriftsmiljøer.

Om dig

Vi ser gerne, at du har faglig erfaring inden for flere eller alle følgende områder:

 • En bred faglighed og mindst tre års praktisk erfaring med installation og drift af applikationer på Microsoft-platform på professionelt niveau - herunder releases og patches til applikationer og middleware
 • Erfaring med Microsoft IIS på professionelt niveau (dvs. fordelt på flere servere og netværk) samt basal SQL Server administration (MS SQL)
 • Kendskab til Microsoft AD og ITIL (særligt Incident Management og CSI)
 • Derudover er det en fordel, hvis du har et grundlæggende kendskab til teknologier som DNS, PowerShell, VMware, ServiceNow, firewall og netværk.

Statens It har stor fokus på at yde den bedst mulige service til kunderne, og derfor er det din hovedopgave som administrator og systemkonsulent at bygge bro mellem kundernes og brugernes ønsker og udfordringer på den ene side og de tekniske muligheder på den anden.

Det er derfor vigtigt, at du som person er:

 • serviceminded, udadvendt og god til at kommunikere – herunder især med kunder og ved fremlæggelse at vores løsningsforslag
 • struktureret og ansvarlig med en veludviklet analytisk (og humoristisk) sans
 • lærenem, robust og i stand til at holde hovedet koldt og gøre en ekstra indsats i akutte situationer
 • er en holdspiller med gode samarbejdsevner, der bidrager til trivsel og et godt arbejdsmiljø
 • vedholdende når det gælder om at få et teknisk problem identificeret
 • i stand til at skabe overblik og sikre et godt beslutningsgrundlag.

Om os

Vi tilbyder et job i en åben, uformel og dynamisk organisation, som er præget af et meget højt fagligt niveau. Vi kan tilbyde dig en uformel og fleksibel arbejdsform med mange dygtige og kompetente kolleger. Du vil få mulighed for at opnå unik erfaring og være med til at præge udviklingen på it-området på tværs af statens mange institutioner i et af Danmarks sikreste og mest komplekse it-miljøer.

Ansættelsesforhold

Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode via PET til graden HEMMELIG.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Økonomistyrelsen, Digitaliseringsstyrelsen, Statens It og Statens Administration.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Tina Plahn-Ovesen på tlf. 72 31 08 55 eller via mail på tina.plahn-ovesen@statens-it.dk.

Ansøgning

Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg jobbet her” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest mandag den 20. januar 2021.

Statens It

Statens It er en styrelse i Finansministeriet. I Statens It arbejder vi med at drive en effektiv it-understøttelse og sikre en høj og ensartet it-service på tværs af staten. Hovedopgaverne omfatter drift, support, udvikling og harmonisering af it i staten.

Læs mere om Statens It www.statens-it.dk

Statens It opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Dette er et genopslag.


Specialiseret it-drift i staten

Statens It er sat i verden for at levere bedre, billigere og mere sikker it-drift og service til den danske stat. Med fokus på tilgængelighed, stabilitet, effektivitet og informationssikkerhed servicerer Statens It's mange forskellige ministerier og deres brugere.  Vi er en organisation i hastig vækst, men er også en fleksibel og dynamisk arbejdsplads, der kender værdien af alle vores medarbejdere.

Gem job

Statens IT
Publiceret: 5. januar 2021

Arbejdssted

Location Ballerup