Frontend Developer


Brænder du for frontend og mere bestemt banner- og landing page-udvikling? Så har du nu muligheden for at blive del af en innovativ og udfordrende legeplads, midt i København.

Som Frontend Developer bliver du en del af vores kreative team, der desuden består af producere, designere og copywritere. Vi udvikler en bred vifte af content på tværs af digitale platforme, men oplever særligt stor vækst i Dynamic Creative Optimization-setups og interaktive webformater og du vil blive en del af udviklingen af disse produkter.

Hvem er du?

Vi forstiller os, at du har et par års erfaring. Du er engageret, innovativ og meget gerne kreativt tænkende, og besidder desuden følgende skills:

  • Kendskab og erfaring med HTML og CSS, samt Javascript og React/Angular/Vue (eller lignende Frameworks)
  • Kendskab eller erfaring med GSAP, Adform banner API, Google Banner API og Google studio er en fordel, men ikke et krav
  • Lyst og drive til at lære nyt og udvikle dig
  • Evnen til at arbejde selvstændigt og struktureret
  • Trives i et dynamisk arbejdsmiljø med varierende kunder og opgaver
  • Respekt for detaljer og deadlines

DRUM tilbyder dig

Hvis du har lyst til stort ansvar og mange udfordringer, tilbyder vi et stærkt, fagligt miljø med fokus på din udvikling, hvor du gennem et tæt samarbejde med mange dygtige kollegaer, løbende vil blive udfordret. Vi kan desuden love:

  • Fleksibilitet
  • En stilling med stort ansvar og selvstændighed
  • En arbejdsplads hvor to dage sjældent er ens
  • Et tæt knyttet team med stor medarbejdertilfredshed

Vi afholder løbende samtaler indtil den rette kandidat er fundet. Forventet opstart er i januar eller februar.

Hvem er vi?

Drum CPH er et kreativt bureau under Omnicom Media Group. Vi står for indsigtsbaseret kreativitet. Kreativitet med et strategisk formål og ikke bare for kreativitetens skyld. Vi tror på, at indsigter sætter os i stand til at løse problemer. Ved at kende forbrugerne, deres behov og deres adfærd, er vi i stand til at skabe kampagner med en relevant og sammenhængende historie på tværs af platforme og målgrupper. Eksekveret på en måde, så mediet bliver befordrende for budskabet, og hvor budskabet er tilpasset mediet. Det skaber bedre resultater i en verden, hvor forbrugerne scroller hurtigere end nogensinde.

I Danmark tæller Omnicom Media Group over 200 af mediabranchens dygtigste medarbejdere, og du bliver en del af en entreprenant og meget fagligt drevet organisation. Du bliver kollega i en særdeles dynamisk og succesfuld virksomhed i en branche, som er i rivende udvikling

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Claus Andersen, Managing Director, på claus.andersen@drumcph.dk eller 4025 8614.

Ansøgningsfrist: 02-02-2021.


Omnicom Media Group er en del af et hastigt voksende internationalt netværk, der rådgiver virksomheder om blandt andet digitale forretningsstrategier, markedsføring, media, markedsanalyse og effektmålinger. I Danmark tæller vi over 200 af mediabranchens dygtigste medarbejdere, og du bliver en del af en entreprenant og meget fagligt drevet organisation med en udpræget vinderkultur og store ambitioner. Du bliver kollega i en særdeles dynamisk og succesfuld virksomhed i en branche, som er i rivende udvikling.

Drum CPH er Omnicom Media Groups kreative specialistenhed inden for content marketing samt kreativ udvikling og produktion. Vores formål er at skabe stærke relationer mellem forbrugere og brands. Det gør vi gennem discipliner som community management, content-udvikling og -planlægning, etablering af stærke influentsamarbejder samt banner-, web- og videoudvikling.

Gem job

DRUM CPH
Publiceret: 5. januar 2021

Arbejdssted

Location København

Job hos virksomheden