It-pro­jekt­le­der


Kan du tage ansvar for implementering af små og store it-projekter – for både studerende, undervisere og administrationen på en ambitiøs og nyskabende uddannelsesinstitution?

Som vores nye it-projektleder vil du være ansvarlig for implementering af såvel små som store it-projekter. I det kommende år skal du stå for at udskifte en række af vores it-systemer, der understøtter de studerende, undervisere og administrationen. Som it-projektleder hos KEA skal du sikre, at it-systemerne implementeres, så de giver værdi hos slutbrugerne og er en stabil medspiller i dagligdagen.

Vi har konkrete projekter, som venter på dig og vil give dig mulighed for at gøre en forskel lige fra start. Et af de første projekter, du vil overtage er udskiftning af vores HR-system, hvor vi er godt i gang med en markedsafdækning. Vi skal også have nyt bibliotekssystem samt færdiggøre udrulning af Office 365 til hele KEA.

Variationen i projekterne vil give dig rig mulighed for samarbejde på tværs af organisationen. Som it-projektleder hos KEA er det afgørende, at du er enig i, at implementering af et nyt it-system kræver lige så meget fokus på den organisatoriske del som på den tekniske. Du vil have en stor kontaktflade, men selvfølgelig også have din base i it-afdelingen.

Du vil have ansvaret for, at:

 • specificere, analysere, udvikle, teste og implementere vores krav i tæt samarbejde med resten af KEA og leverandørerne.
 • inddrage brugerne i processerne, så løsningen er brugervenlig og understøtter uddannelserne og administrationen.
 • styre og sikre fremdrift i projekterne.
 • overlevere it-systemet til drift.
 • vores it-systemer lever op til GDPR og it-sikkerhed.

Som vores nye kollega bliver du en del af et visionært erhvervsakademi i hjertet af København, hvor der er plads til, at du kan bringe din faglighed og erfaring i spil. Arbejdsmiljøet er præget af, at mange ildsjæle er samlet på ét sted, og vi vægter den gode, faglige diskussion lige så højt som en uhøjtidelig omgangstone.

Du vil indgå i en afdeling, som består af to enheder: it service desk og it-stab. Du vil blive en del af it-stab, hvor du får 10 engagerede kolleger, heriblandt 2 andre it-projektledere. For at styrke det faglige fællesskab mellem projektlederne har vi etableret et fagligt projektlederforum, hvor du sammen med andre projektledere kan sparre med hinanden. Vi har en uformel tone og fokus på, at det skal være sjovt og rart at være på arbejde.

Der er tale om en fastansættelse på 37 timer om ugen, med løn-, pensions- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Om dig

Vi vægter meget højt, at du har en forretningsorienteret tilgang til it. Du arbejder struktureret og kan lede it-projekter fra opstart til idriftsættelse, og du har god selvtillid i din faglighed. Vi lægger vægt på, at du:

 • har dokumenteret erfaring med projektledelse og implementering af it-systemer
 • kan anvende forskellige værktøjer inden for projektledelse som f.eks. proces- og tidsplan, kravspecificering, use case, facilitering af workshops, test, risikostyring, m.m.
 • kan udarbejde beslutningsoplæg og statusrapportering
 • er god til at samarbejde og opbygge netværk på tværs af forskellige fagprofiler 
 • er udviklingsorienteret og har flair for at finde nye løsninger med afsæt i slutbrugernes behov 
 • kan formidle i et enkelt og ikke-teknisk sprog – såvel mundtligt som skriftligt, så kommunikationen med slutbrugerne og deres ledelse er letforståelig.

Er du også drevet af handlekraft? Så vil du passe godt ind på KEA. Hvis du vil vide lidt mere om, hvad vi mener, så se denne korte film om vores strategi – drevet af handlekraft.

Klar til nye udfordringer på KEA?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte it- og digitaliseringschef Louise Sofie Kehler på tlf. 2032 9858.

Ansøgningsfristen er den 22. januar 2021.

Vi forventer, at samtalerne afholdes i uge 4. I forbindelse med en evt. anden samtale kan der indgå personlighedsprofil og/eller besvarelse af en caseopgave. 

Klik på linket "Søg jobbet her" nedenfor og send din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer.

Stillingen ønskes besat pr. 1. marts 2021 eller efter nærmere aftale.

KEA arbejder bevidst og målrettet på at rekruttere medarbejdere, som samlet set byder på et bredt udvalg af faglige og personlige kompetencer og kvalifikationer. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

Gem job

Københavns Erhvervsakademi
Publiceret: 5. januar 2021

Arbejdssted

Location København