Softwa­re­ud­vik­ler


Formuepleje er i en spændende udvikling, hvor IT og transaktioner er en strategisk del af forretningen. Derfor søger vi en kompetent softwareudvikler til en nyoprettet stilling i vores IT-afdeling.

Som vores nye softwareudvikler bliver du en del af Formueplejes IT-afdeling med base i Aarhus. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være design og udvikling af softwareapplikationer, applikationssupport og IT-drift.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som ingeniør, datalog eller lignende og gerne et par års erfaring fra en lignende stilling. Du har interesse og god forståelse for forretninger, og du sætter en ære i at bidrage struktureret til udviklingen af applikationer af høj kvalitet og sikkerhed, der understøtter virksomhedens daglige gøremål.

Den idelle kandidat:

  • Har 2-5 års erfaring fra en lignende stilling (gerne inden for den finansielle sektor)
  • Har forståelse for forretningers flow og processer – og kan tilegne sig viden hurtigt
  • Har et stort drive og formår at udfordre ’as-is’
  • Har interesse for DevOps og IT-sikkerhed
  • Har basal viden om godt kode-håndværk
  • Har kendskab til software-arkitektur og agil udvikling (SCRUM)
  • Er kvalitetsbevidst og viser selvsikkerhed i udførelsen af opgaver

Om jobbet

Som softwareudvikler i Formueplejes IT-afdeling bliver du en del af et team af kompetente IT-medarbejdere, der arbejder med IT-drift og udviklingsprojekter. Du vil i stillingen komme til at indgå i implementeringsprojekter af tredjepartssystemer, enkelte interne udviklingsprojekter med henblik på forbedring og optimering af vores eksisterende løsninger og udvikling af integrationer mellem systemer ved hjælp af SGL, ETL, PowerShell, Python, Microsoft-teknologier og agile arbejdsmetoder. Vi leder derfor efter en dygtig udvikler, der kan overskue komplekse problemstillinger og evner at tilegne sig ny viden hurtigt. Du vil i din stilling komme i berøring med alle aspekter af softwareudvikling.

I Formuepleje er vores tilgang til udvikling baseret på agile metoder (SCRUM), og derudover ønsker vi at hjælpe vores kollegaer med at tænke strategiske forretningsmodeller ind i deres løsninger. Derfor får du som udvikler en unik mulighed for at udfordre de tekniske muligheder og for at lære mere om kundernes forretning og strategiske udfordringer.

Søg jobbet

Lyder jobbet som noget for dig, så send din ansøgning med udgangspunkt i ovenstående profil til softwareudvikler@formuepleje.dk. Skriv ”Softwareudvikler” i emnefeltet.

Samtaler vil afholdes løbende.

Ansøgningsfrist mandag den 1. februar 2021.


Om Formueplejekoncernen

Formuepleje er Danmarks største uafhængige kapitalforvalter, der har mere end 30 års erfaring i at udvikle optimale investeringsløsninger

Vi betragter vores investorer som medinvestorer og deler deres interesser i at skabe et attraktivt langsigtet afkast.

Formuepleje har fokus på at bevare og øge formuer. Vores særlige investeringskoncept er målrettet levering af højt risikojusteret afkast. Det betyder, at vi investerer med henblik på at få mest muligt afkast for så lav risiko som muligt.

Formuepleje beskæftiger mere end 100 dedikerede medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Aarhus og på kontoret i Hellerup.

Gem job

Formuepleje A/S
Publiceret: 5. januar 2021

Arbejdssted

Location Aarhus