Erfaren IT- og Sik­ker­heds­ko­or­di­na­tor søges til ser­vi­ce­min­ded di­gi­ta­li­se­rings­team

Er du en erfaren all-round it-koordinator, der har styr på informationssikkerhed og leverandørstyring og som kan yde support til dine kolleger, hvis det virkelig brænder på?
Så er det måske dig, som vi har brug for i vores digitaliseringsteam.

Om os

Digitaliseringsteamet består af 6 medarbejdere, hvoraf du vil være den ene.

Teamet er bl.a. ansvarlig for den digitale understøttelse af departementets arbejde i det nyoprettede Ministerium for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Da vi er under opbygning, vil du få mulighed for at sætte dit eget præg på opgaveløsningen og alt efter din faglige profil og dine kompetencer, vil du kunne få opgaver inden for både leverandørstyring, it-sikkerhed (ISO 27001), it-projektledelse og it-support.  

I digitaliseringsteamet sikrer vi en effektiv og professionel betjening af departementets ca. 180 medarbejdere med stabile og tidssvarende it-løsninger, der er afgørende for ministeriets evne til at betjene ministre og Folketing.

Digitaliseringsteamet er placeret i kontoret for Økonomi og Analyse.

Om jobbet

Sammen med den anden it-koordinator i teamet vil du få en central rolle i forhold til den løbende drift og udvikling af departementets it-løsninger i tæt samarbejde med Statens IT. Din primære rolle i denne sammenhæng vil være, at fungere som bindeled og brobygger mellem Statens IT og departementets medarbejdere. Derudover vil du skulle fungere som departementets it-sikkerhedskoordinator og være med til at sikre, at FVM lever op til kravene i ISO27001.

Væsentlige opgaver er:

 • It-sikkerhed (ISO 27001)
 • Leverandørstyring (primært Statens IT)
 • Ad hoc-projektkoordinering i forbindelse med drifts- og udviklingsprojekter
 • Ad hoc drifts- og supportopgaver

Du får et selvstændigt ansvar for dine opgaver, og du skaber succes i jobbet gennem et godt og tæt samarbejde med kolleger og ledelse i departementet, Statens IT og andre samarbejdsparter.

Kvalifikationer

Dine konkrete erfaringer er vigtigere end din specifikke uddannelsesmæssig baggrund, men du kan fx have en it-teknisk uddannelse. Vi forventer, at du:

 • Har relevant erfaring med projekt- og leverandørstyring.
 • Har erfaring med informationssikkerhed i større organisationer og gerne kendskab til ISO27001.
 • Er omhyggelig og arbejder systematisk.
 • Har erfaring med at håndtere driftsforstyrrelser og akut opståede it-problemer på en løsnings- og serviceorienteret måde.
 • Er god til, skriftligt og mundtligt, at formidle og vejlede om tekniske løsninger på en enkel og tilgængelig måde.
 • Er resultatorienteret, serviceminded og har lyst til at hjælpe dine kolleger i departementet, så it-redskaberne understøtter deres hverdag bedst muligt.
 • Kan bevare roen og overblikket i stressede situationer.
 • Er en værdsat kollega med godt humør og gode samarbejdsevner.

Vi tilbyder

Et godt arbejdsmiljø med engagerede kolleger, en uhøjtidelig omgangstone samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område samt tilhørende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) eller den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten).

Der er mulighed for at forhandle tillæg efter erfaring og kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted er i departementet, Slotsholmsgade 12 -  to minutter fra Kongens Nytorvs metro station. 

Stillingen er på fuld tid og ønskes besat senest den 1. marts 2021.

Der kan i begrænset omfang være opgaver uden for normal arbejdstid.

Yderligere spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte kontorchef Betina Tradsborg på tlf. 23 11 76 88 eller teamleder Anne Hansen på tlf. 20 89 46 73 for at høre mere om jobbet. Send evt. en sms og du vil blive ringet op.  

Søg stillingen 

Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse senest fredag den 15. januar 2021.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 3. 

Du kan læse nærmere om Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri på www.fvm.dk.

Gem job

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri - Departementet
Publiceret: 7. januar 2021

Arbejdssted

Location København