Junior udvikler med stor passion for ny teknologi


Vil du være med til at skabe banebrydende løsninger for kunder? Og vil du være en del af et mindre softwarehus, hvor du kan få indflydelse?

  • Få gode udviklingsmuligheder.
  • Bliv en del af et velfungerende fællesskab, som både kan sammen fagligt og socialt.
  • Få masser af fleksibilitet og mulighed for at tilpasse arbejdet til din rytme.

Velkommen til BLUEFRAGMENTS

Vi er et mindre softwarehus, som er specialiserede i IoT- og AI-løsninger, der bygger på vores egenudviklede platform. Vi har fuld fart fremad, og derfor leder vi efter dig, som gerne vil med på vores digitale rejse – og måske endda være med til at sætte retningen.

Vi har et tæt partnerskab med Microsoft og BLUEFRAGMENTS er ”Microsoft Gold Partner” og vores CEO, Thomas Martinsen, er tildelt prisen ”Microsoft Regional Director”.

På vores kontor på Njalsgade får du 15 dygtige og imødekommende kolleger, men du vil helt sikkert ikke være den sidste nykommende i 2021, for vi vokser stødt.

Du kan læse mere om os og nogle af de cases, vi har arbejdet på her.

Du finder vores IoT-platform i mange forskellige brancher, og den hjælper fx kommuner med at holde styr på vejtemperaturer, vandflow, elektricitet og meget, meget mere. Du kan også være med til at pege på nye interessante brancher, vi kan byde ind på,” fortæller CEO Thomas Martinsen.

Lav løsninger i agile teams

Du vil blive en del af vores udviklerteam, hvor du er i godt selskab sammen med UX-designere, projektledere og backend- og frontend-udviklere. Du vil oftest arbejde på kundespecifikke portaler, som er integreret med vores platform. Men du kan også blive inddraget i udviklingen af selve platformen – her hjælpes vi nemlig ad.

Vi er meget lydhøre overfor dine ønsker, men som udgangspunkt er det dig, der:

  • har passion for at lære nye teknologier – specielt indenfor Microsoft teknologi-stakken
  • er frisk på at arbejde i agile teams af forskellig størrelse
  • gerne vil sparre med ingeniører fra Microsoft for at finde de bedste løsninger
  • måske gerne vil stå på en scene på et tidspunkt og fortælle om ny teknologi

Noget af det sjove ved at være med i et mindre softwarehus er, at vi hele tiden er med på den nyeste teknologi, og hos os stopper du aldrig med at udvikle dig,” fortsætter Thomas.

Vi har taget kulturen til next level

Vi er på mange måder som en lille familie, og vi har gjort os umage for at skabe et miljø, hvor fagligheden og interessen for teknologi er i centrum, men hvor der også er plads til at have det sjovt sammen.

Under normale omstændigheder planlægger vi masser af sjove arrangementer igennem året, og selv under Corona har vi fundet måder at mødes på. Året julefrokost holder vi fx digitalt, hvor vi får mad leveret ud til alle medarbejdere. Det sociale betyder meget for os,” slutter Thomas.

Du vil gerne blive .NET-champ og er en evigt nysgerrig teknologinørd

Du trives i et miljø, som hele tiden er i bevægelse. Her omstiller vi os, når en ny og relevant teknologi kommer på markedet, som vi kan bruge til at skabe værdi for vores kunder. Og så er du klar på at give en hånd med, når der er brug for det.

Vi er ikke så hellige, når det kommer til din uddannelsesbaggrund, så længe du:

  • er helt hjemme indenfor nogle teknologier under Microsoft – herunder .NET Core og C# 9.0, men du har måske også kendskab til andre sprog såsom Python eller lign.
  • har relevant erfaring – længden på din erfaring er ikke afgørende
  • kan have den faglige snak med dine kollegaer og sparringspartnere på engelsk.

Er du vores nye kollega?

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye junior udvikler? Så kan du kontakte CEO Thomas Martinsen på 51257228.

Hvis du har lyst, kan du også få kontakten til en af vores medarbejdere, som med glæde vil fortælle om, hvordan det er at arbejde her.

Send din ansøgning til os via knappen nedenfor. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job

Bluefragments
Publiceret: 7. januar 2021

Arbejdssted

Location København