SAP Ap­pli­ka­tions­ansvar­lig


Vil du være med til at implementere SAP S/4 HANA i Banedanmark?

Banedanmark har i dag en bred ERP-løsning i SAP, som vi løbende udvikler for at få mest mulig forretningsværdi. SAP ERP-løsningen understøtter store dele af Banedanmarks forretningsprocesser. Det omfatter understøttelse af økonomi, indkøb, logistik, HR samt asset management gennem SAP PS og PM.

Du bliver ansat i SAP Sektionen, som er en del af vores IT-afdeling. SAP Sektionens primære ansvar er at varetage applikationsansvaret i relation til fejlretning og ændringer på SAP-systemet. Ligeledes rådgiver vi forretningsområderne i forhold til anvendelse af SAP og deltager i alle SAP-udviklingsprojekter.

I stillingen som SAP Applikationsansvarlig får du et spændende job, i et miljø med høj faglighed og fornøjelsen af at arbejde i et team af dedikerede medarbejdere. I SAP Sektionen er vi 15 kollegaer, der alle arbejder målrettet for at yde den bedste service for Banedanmarks forretningsenheder.

Vi tilbyder et job, hvor du kan udleve dine faglige ambitioner uden at give afkald på work-life balance. Samtidig bidrager du til en vigtig samfundsmæssig opgave – nemlig en attraktiv, grøn jernbane.

I det daglige vil du referere til sektionschefen, og dit ansættelsessted er i vores moderne hovedbygning lige over for Fisketorvet.

Stort ansvar og centralt omdrejningspunkt

Du bliver involveret i vores S/4 projekt, der har til formål at sikre overgang fra vores nuværende SAP ERP-platform til den nye SAP S/4 HANA.

Du vil have ansvaret for SAP S/4 infrastrukturen og dermed sikre at den hele tiden er trimmet, så projektet kan gennemføres som planlagt, hvilket bl.a. betyder at ændringer til platformen planlægges og gennemføres i rette tid og at governance i projektet er på plads og efterleves.

Det vil være krævende, men spændende opgaver og hvor dine aktiviteter og leverancer vil være vigtige i relation til gennemførslen af projektet. Du vil komme til at have en meget bred berøringsflade ud mod vores it-driftsleverandør, applikationsforvaltningen, og ikke mindst projektleverandøren. Vi ser derfor gerne, at du har erfaring med at samarbejde med drifts- og applikationsleverandører, da vi kun i begrænset grad selv er udførende på systemerne.

Flair for teknikken, planlægning og koordinering er højt prioriteret

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende.

Vi lægger vægt på, at du har erfaring med administration af SAP-systemer og har formentlig en SAP Basis baggrund. Har du allerede erfaring med SAP S/4 HANA, er det kun et plus.

Du evner og har erfaring med at planlægge og koordinere SAP-aktiviteter, hvor flere interessenter medvirker. Du har dermed projektlederegenskaberne i orden, og samtidig formår du at kommunikere teknisk komplekst materiale på en måde, så modtager kan forstå det. Du skal kunne kommunikere til alle niveauer i organisationen såvel som eksterne leverandører.

Du holder dig løbende ajour med nye teknologier bredt indenfor SAP, så dine kompetencer bliver holdt ved lige.

Du er struktureret i forhold til dine opgaver og vedholdende for at alle opgaver kommer i mål. Du evner at prioritere, når du har mange bolde i luften, ligesom du også kan sige fra, når det kræves. Herudover er du udpræget team player

Løn

Hvis du har en akademisk baggrund, ansættes du i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ellers er ansættelsen omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/SAMDATA, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. 

Som udgangspunkt er stillingen placeret i løngruppe 5. Den endelige lønindplacering beror på en vurdering af de individuelle kompetencer og kvalifikationer. Udover basislønnen kommer pension og eventuelle lokale tillæg.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt sektionschef Michael Kvistholm. Søg elektronisk og send din ansøgning og cv hurtigst muligt. Vi vurderer ansøgningerne og indkalder løbende til samtale.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stilling” nedenfor og følger instruktionerne.

Ansøgningsfrist: 05-02-2021

Kontakt os

Michael Kvistholm 
E-mail: mik@bane.dk
Tlf. 26826406


Banedanmark er en styrelse under Transport- og Boligministeriet med over 2.000 medarbejdere. Vores hovedkontor ligger på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København, men vi har dygtige og dedikerede medarbejdere i hele Danmark. Vi har ansvaret for den danske jernbane. Det betyder, at det er os, der styrer togtrafikken og informerer om den på skærme og højttalere på stationerne på fjernbanen.

Vi vedligeholder banen og udfører milliardstore jernbaneprojekter, der til sammen er med til at forme fremtidens bæredygtige jernbane.

Gem job

Banedanmark
Publiceret: 7. januar 2021

Arbejdssted

Location København