Agil QA Engineer


Brænder du for kvalitet og er din spidskompetence at få lagt en god teststrategi, så er det måske dig vi søger til et af vores agile teams i Unik Bolig. Vi søger vi en erfaren softwaretester, der har set og oplevet, hvor vigtig automatiseret og tidligt test er for at få agil udvikling til at fungere optimalt. I tæt dialog med vores kunder er vi i gang med at modernisere Unik Bolig og det betyder mere selvbetjening, automatisering og understøttelse af fremtiden processer.

Med 35 års erfaring i branchen, har vi et bredt kendskab til vores kunders behov og en solid forretningsviden forankret i vores teams. Teams er meget selvstyrende og er opbygget med alle de kompetencer, der skal til for at udvikle produktet (frontend/backend udviklere, UI/UX, QA, Product owner og Scrum master). Teamsstørrelsen er på 5-7 medarbejdere.

Sammen med vores øvrige softwaretestere bliver du en vigtig brik i gennemførsel af test, kvalitetssikring og dokumentation. Det er alt fra integrationstest, automatiseret test til manuel test. Vi vægter vidensdeling og sparring med kollegaer højt, derfor har vi opbygget erfa-grupper (Guilds) på tværs af organisationen, hvor det er muligt at nørde med test og sætte nye mål og indfører nye arbejdsgange.

Vi lægger vægt på, at du som QA’er har forståelse for agil softwareudvikling. Du er grundig og føler et stort ansvar for det produkt du tester.

Du trives med at sætte dig i brugeres sted, tænke kreativt og synes det er sjovt at udfordre programmet. Du har et stort overblik og har nemt ved at sætte dig ind i ny forretningsviden og ved jo tidligere en fejl bliver fundet i forløbet jo bedre. Du har erfaring med at teste komplekse systemer og det har givet dig et overblik, så du nu har overskud til også at lære fra dig og løfte dine kollegaer.

Hvis du er ISTQB eller CAT certificeret, vil det klart være en fordel.

Kvalifikationer

Vi forventer, du har en relevant uddannelse og har arbejdet med test og automatiseret test en del år og derved har minimum 3-5 års erfaringer indenfor QA.

Det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til et eller flere af nedenstående områder:

  • Automatiseret test (Ranorex/Selenium)
  • Test af store administrative applikationer
  • Testledelse
  • Teststrategi
  • Unittest og kvalitetssikring
  • Agil udvikling (Scrum/Kanban m.v.)
  • Testteknikker (produkt risikoanalyse, ækvivalensklasser, datakombinationsmuligheder m.v.
  • Faglig viden indenfor økonomi eller boligadministration
  • .Net og C#
  • Test driven Development TDD

Vi skaber unikke softwareprodukter

Hos Unik udvikler vi software til mennesker, der arbejder med bolig- og ejendomsadministration – og på advokatkontorer/juridiske afdelinger. I et tæt samarbejde med vores kunder har vi gennem 35 år udviklet fleksible og resultatskabende løsninger, der sætter brugerens hverdag i centrum.

En del af vores succes handler selvfølgelig også om, at vi har vanvittigt dygtige og engagerede medarbejdere. Vil du være med i vores hverdag og bidrage til de unikke kompetencer, vi har? Vil du udvikle din faglighed? Vil du have en arbejdsplads, du kan være stolt af? Så lad os høre fra dig. 

Bliv en del af noget unikt

I Unik har vi en flad organisationsstruktur. Vi vægter kvalitet, glade kunder og faglig udvikling højt. Vi har en uformel stemning, hvor det ikke kun er det faglige, der er i fokus. Vores medarbejdere skal have de rette personlige kvalifikationer for at fungere i en uformel organisation, hvor der er en stor grad af selvstændighed.

En af Danmarks bedste arbejdspladser*

Bag vores software står 170 passionerede mennesker med unik brancheerfaring fra begge sider af bordet. Vi kender vores kunder, deres hverdag og rutiner, og vi tror på, at det er forudsætningen for stærke it-løsninger.

Vi har et veletableret Esport hold i CS, som konkurrerer på forskellige niveauer i Kollega Liga og Old-boys Liga.

*Great Place to Work har kåret os som en af Danmarks bedste arbejdspladser. Som medarbejder hos os, bliver du en del af noget unikt, med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse, der føler en fælles stolthed over arbejdspladsen.

Spørgsmål om jobbet kontakt

Charlotte Heilmann 
Udviklingschef
chh@unik.dk
76 42 11 30

Gem job

Unik System Design A/S
Publiceret: 7. januar 2021

Arbejdssted

Location Vejle