It-ko­or­di­na­tor søges til ser­vi­ce­min­ded it-drift­steam


Er du en all-round it-koordinator, som kan holde styr på større som mindre it-projekter, yde personlig og telefonisk support til vores medarbejdere samt hjælpe med administrative opgaver og lettere undervisning? Så er du vores nye kollega i Miljøministeriets departement.

Om os

Du bliver en del af vores digitaliserings- og it-driftsteam, der er ansvarlig for den overordnede styring af og tilsyn med ministerområdets it-område. Du vil indgå i it-service gruppen i teamet, der har ansvaret for den løbende it-drift af departementet. Du bliver en del af et team på 8 personer, som sikrer en effektiv og professionel betjening af departementets ca. 320 medarbejdere med stabile og tidssvarende it-løsninger, der er afgørende for ministeriets evne til at betjene minister og Folketing.

Digitaliserings- og it-driftsteamet er placeret i kontoret for Analyse, Forskning og Digitalisering.

Om jobbet

Du får en central rolle i at bidrage til drift og udvikling af departementets it-løsninger i tæt samarbejde med bl.a. Statens IT. Det er vigtigt, at du kan være bindeled og brobygger mellem it-funktionerne og departementets medarbejdere.  

Væsentlige opgaver er:

 • Bistå departementets medarbejdere med problemløsning ved brugen af it, videokonferenceudstyr, hjemmearbejdspladser, smartphones og iPads, samt beredskab ved udfald.
 • Bidrage til administration af departementets ESDH system F2 samt lettere undervisning heri.
 • Ad hoc-projektstyring i forbindelse med drifts- og udviklingsprojekter.
 • Løbende ad hoc driftsopgaver, herunder test og udarbejdelse af vejledninger m.m.
 • Bindeled mellem departementet og Statens IT og ansvarlig for løbende koordination.

Du får et selvstændigt ansvar for dine opgaver, men succes i jobbet skaber du gennem et godt og tæt samarbejde med kolleger og ledelse i departementet, Statens IT og andre samarbejdspartnere.

Kvalifikationer

Dine konkrete erfaringer er vigtigere end din specifikke uddannelsesmæssig baggrund, men du kan fx have en it-teknisk uddannelse. Erfaring med it-drift i det offentlige er en fordel, men ikke et krav.

Vi forventer, at du:

 • Har relevant erfaring med administrative serviceopgaver, first level support samt udviklings- og effektiviseringsopgaver på området.
 • Er omhyggelig og arbejder systematisk.
 • Har erfaring med at håndtere driftsforstyrrelser og akut opståede it-problemer på en løsnings- og serviceorienteret måde.
 • Er resultatorienteret, serviceminded og har lyst til at hjælpe dine kolleger i departementet, så it-redskaberne understøtter deres hverdag bedst muligt.
 • Kan bevare roen og overblikket i stressede situationer.
 • Er en værdsat kollega med gode samarbejdsevner.

Vi tilbyder

Et godt arbejdsmiljø med engagerede kolleger, en uhøjtidelig omgangstone samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling. 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område samt tilhørende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) eller den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten).

Der er mulighed for at forhandle tillæg efter erfaring og kvalifikationer.  

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted er i Miljøministeriets departement, Slotholmsgade 12, København K - to minutter fra Kongens Nytorv og Christianhavns metro stationer.

Der kan i begrænset omfang være opgaver uden for normal arbejdstid.

Stillingen er på fuld tid og ønskes besat den 1. marts 2021.

Yderligere spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte konstitueret kontorchef Anne Sofie M. Kruse på tlf. 20 60 44 39 og høre mere om jobbet. Send evt. en sms og du vil blive ringet op.

Sådan søger du stillingen

Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, uddannelsesbevis m.m. senest tirsdag den 19. januar 2021. Samtaler forventes afholdt i uge 3 og 4.

Departementet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Gem job

Miljøministeriets Departement
Publiceret: 7. januar 2021

Arbejdssted

Location København