IT-pro­jekt­le­der­ta­lent


Er du nyuddannet eller for nyligt begyndt på din rejse i projektledelse?

Har du ambitionen om at drive teknologiprojekter i en organisation med et stærkt fokus på fremtiden?

Vil du være del af et team, der dyrker professionel IT-projektledelse gennem samarbejde, sparring og løbende kompetenceudvikling?

– så er det måske dig, vi søger.

Jobbet

Vi søger et projektledertalent med et godt hoved, modigt hjerte og ambitiøst mindset til at lede fremtidens IT-udviklingsprojekter i HK.

Din opgave bliver at afdække forretningsønsker, matche dette med tekniske løsninger og koordinere de interne og eksterne ressourcer, der skal få projekterne til at lykkedes. Med støtte og coaching fra din mentor, afdelingens erfarne projektledere og din leder varetager du selvstændigt projektlederrollen for 1 til 2 IT-projekter, herunder er dine opgave at: 

  • Samarbejde med interessenter og indgå i valget af leverandører
  • Definere krav gennem inddragelse af brugere og medlemmer
  • Bringe inspirationen ind i projektudviklingen med afsæt i din viden om teknologiens muligheder
  • Planlægge, organisere og gennemføre projekter
  • Sikre sikker overdragelse til driftsafdelingen. 

Din profil

For at få succes i jobbet skal du være kommunikativt stærk. Du skal trives i en udadvendt rolle, hvor dine evner til at etablere relationer og netværk på alle niveauer af organisationen er afgørende. Dine stærke sociale kompetencer gør, at du evner at skabe tillid og fremdrift. Ved at navigere mellem interne og eksterne interessenter i en kompleks organisation sikrer du, at der i projekterne tages beslutninger som efterfølgende implementeres. 

Som person arbejder du struktureret og vedholdende. Du interesserer dig for detaljen, når det er nødvendigt og sikrer hele tiden at bevare det store overblik. Du motiveres af at planlægge, igangsætte og afslutte projekter. 

Vi tilbyder

En spændende stilling i HK’s IT-afdeling med 35 kolleger fordelt på 2 teams: 'IT-udvikling' og 'Drift og forvaltning', hvor vi har et godt og uformelt arbejdsmiljø. 

Du vil blive en del af en kultur, hvor der er fokus på vores medlemmer, kvalitet og ikke mindst din personlige og faglige udvikling. Du bliver fra dag ét tilknyttet en mentor og vil sammen med din leder planlægge et uddannelsesprogram i procesfacilitering og projektledelse. Uddannelsesprogrammet vil, i samspil med de projekter du varetager, give dig praktisk erfaring og faglige ballast til at løfte projekter af stigende kompleksitet. 

Derudover tilbyder vi: 

  • En lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer
  • Særligt gode uddannelsesmuligheder
  • Fleksibel arbejdstid
  • Et arbejdssted med sund balance mellem arbejdsliv og fritid

Gode muligheder for fitness, motion, massage, parkering, sociale klubber og sund kantine.

Ansættelsesvilkår

Stillingen aflønnes i henhold til overenskomst mellem TK-klubben med bl.a. en attraktiv pensionsordning og en fritvalgsordning med mulighed for ekstra ferie, løn og/eller pension.

Tiltrædelse

1. april 2020.

Ansættelsessted

HK, Weidekampsgade 8, 2300 København S.

Yderligere oplysninger

Kan fås ved henvendelse til IT-udviklingschef Jens Jakob Legarth, tlf. 2479 4014.

Ansøgning

Hvis du synes, at jobbet lyder som noget for dig, så send din motiverede ansøgning og CV ved at trykke 'Søg jobbet her' nedenfor. 

Ansøgningsfrist: 1. februar 2021.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i begyndelsen af februar 2021.

Alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.


Med 230.000 medlemmer er HK landets næststørste fagforbund. Vi arbejder blandt andet for gode overenskomster og sunde, sikre arbejdsforhold og hjælper vores medlemmerne med job og karriere. Alt sammen for at give vores medlemmer et godt fodfæste på arbejdsmarkedet både i dag og i morgen. HK Forbundet er en attraktiv arbejdsplads med et kollegafællesskab, hvor vi rækker ud og hjælper hinanden på tværs af teams og afdelinger. Vi arbejder hver dag for at indfri medlemmernes forventninger om god og nærværende service. Det sætter skub i en lang række initiativer og projekter, der er med til at skabe muligheder for, at du som medarbejder kan udvikle dig såvel fagligt som personligt. Målet er, HK skal levere services af en sådan kvalitet, at HK fortsat er det oplagte valg for nuværende og nye medlemmer.

Læs mere om HK her.

Mød tre medarbejdere i HK her.

Gem job

HK Danmark
Publiceret: 8. januar 2021

Arbejdssted

Location København