Re­k­rut­te­rings­kon­su­len­ter til Bloom

Brænder du for at finde de rette match til it-/tekniske virksomheder og dermed opbygge langvarige relationer til din egen kundekreds?


Hos Bloom har vi travlt med at finde dygtige specialister inden for IT/teknik og salg samt ledere til vores kunder i hele landet. Vi udvider derfor teamet i både Ballerup og i Aarhus.

Har du et stort drive, er en passioneret relationsskaber og har god erfaring med salgs- og rekrutteringsarbejde, får du hos os et ansvarsfuldt og selvstændigt job samt får et indgående kendskab til IT-branchen og nye teknologier - hvis du ikke har et godt kendskab til området i forvejen. 

Du bliver i høj grad sparringspartner på rekrutteringsområdet for ledelsen i mindre og mellemstore IT-/teknologi virksomheder eller i andre brancher med fokus på øget digitalisering.

Du får et meget bredt ansvarsområde

Du varetager rekrutteringsopgaven fra A-Z fra kundekontakt og salgsmøder til udarbejdelse af grundig jobprofil, search og headhunting i netværk og jobdatabaser til interviews, kvalificering af kandidater og præsentation af kandidater for kunden. 

Du kan få overdraget enkelte eksisterende kunder - og vil ellers i høj grad selv opbygge en kundeportefølje gennem dit eget netværk og opsøgende salg til potentielle kunder. Gennem vores markedsføringsaktiviteter får vi henvendelser fra kunder med opgaver, og de vil ligeledes blive tildelt dig som konsulent.

Bloom lægger også vægt på internationalt samarbejde, har udenlandske kunder både fra direkte kontakter samt som dansk partner i det internationale Talentor.com netværk. Desuden taler vi med mange kandidater fra udlandet eller herboende udlændinge.

Du vil få tæt sparring og læring i vores team af erfarne konsulenter, både med hensyn til 'The Bloom Way', kandidater, kunder, teknologier samt vores værktøjer og administrative rekrutteringsløsning. Ligeledes har vi dygtige research specialister i teamet, således at du bliver aflastet i denne del af processen.

Vi er gode til at fejre vores successer på vores stam-frokoststed - vi inspirerer hinanden og har det sjovt. Stemningen er direkte og åben, vi tager hurtige beslutninger, og på jævnlige møder samles vi alle for at optimere vores forretning og drøfte, hvordan vi kan hjælpe vores kunder bedst muligt.

Teamet på Ballerup-kontoret dækker Storkøbenhavn og Sjælland.
Det er tanken, at den nye jyske rekrutteringskonsulent dækker området Sydjylland og Fyn - og derfor vil det være praktisk, at du bor i dette område.

Vi tror at din baggrund er 

Du har en længerevarende uddannelse inden for kommunikation, HR, ledelse, IT eller lign. samt har beskæftiget dig med rekruttering i nogle år, gerne fra anden rekrutterings- eller headhuntervirksomhed inden for IT/teknologi.

Du er tillidsvækkende og dygtig inden for både opsøgende og mer-salg, og forstår at fastholde kunder og kandidater gennem gode relationer, professionel og nærværende opgaveløsning.

Du har flair for IT og har stor interesse i teknologier og nye tiltag. Desuden har du gode sprogkundskaber, er en god kommunikator mundtligt og skriftligt - og er flydende på dansk og engelsk. 

Som person er du

Passioneret for at skabe det rette match til kunder, vedholdende samt arbejder struktureret, målrettet og selvstændigt med opgaverne. Endvidere har du naturligt gode evner til at lytte til og tale med folk på alle niveauer, har en høj grad af tolerance samt en meget positiv livsholdning.

Bloom lægger stor vægt på at have rigtig gode relationer til vores kunder og kandidater, og det er derfor vigtigt, at du kan tale 'i øjenhøjde' med både direktører og specialister.

Vi vil gerne tilbyde dig

Spændende udfordringer i en selvstændig og dynamisk hverdag i et team af dygtige konsulenter, hvis kundekreds består af både mindre og større high-tech virksomheder eller andre brancher med digitalt fokus. Du bliver medarbejder i en ambitiøs virksomhed med mere end 17 års erfaring i branchen og med høj grad af loyalitet fra vores kundekreds.

Se mere på bloom.dk.

Vi har brug for dig...

til fastansættelse snarest med fast gage, bonus- og pensionsordning samt en ekstra ferieuge. Du har egen bil og får kørselsgodtgørelse efter statens takster.

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning og dit CV snarest muligt. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte direktør Sara Juhl på sj@bloom.dk eller mobil 2086 0865.

Gem job

Bloom
Publiceret: 10. februar 2021

Arbejdssted

Location Ballerup, Aarhus, Sydjylland eller Fyn