Senior PHP-udvikler


RISMA Systems A/S søger en teknisk stærk PHP-udvikler til at indgå i vores udviklerteam i Herlev. Vi er en mellemstor virksomhed med store vækstmål - selv midt i en corona-tid - så vi tænker skalerbarhed ind i alle vores løsninger.

Du vil komme til at arbejde med vores produktansvarlige omkring nye features, som implementeres i samarbejde med vores frontend-team.

Vi arbejder efter DevOps-principperne hvor alle har ansvar for at den leverede løsning skalerer og performer for både små og store kunder. Vores tech-stack er baseret på PHP (7.3+) på Ubuntu-servere, med MariaDB som motor i vores database-cluster.

Den ideelle profil har en teknisk relevant uddannelse og mindst 5 års erfaring med PHP-udvikling og en solid teknisk interesse. Hvis du så frem til releasen af PHP 8, så er du rette spor!

Du vil referere direkte til vores CIO, og du vil være en del af Udviklingsafdelingen med kolleger i Danmark og Ukraine. Der forventes ingen rejseaktivitet.

Vi tilbyder

  • En flad organisation med en stærk iværksætterkultur
  • Pensionsordning og sundhedsforsikring
  • 6 ugers ferie (5 fridage ekstra)
  • Alt hvad hjertet kan begære af kaffe, the og anden forplejning
  • Frokostordning, fredagsmorgenmad og fredagsbar
  • Kontor i Herlev med parkering, ladestander til el-bil og gratis motionsrum

Dine ansvarsområder

  • Implementering og optimering af RISMAs REST API
  • Kerneudvikling af RISMAs egen-udviklede frameworks
  • Udvikling af nye end-to-end features i samarbejde med vores frontend-team i Ukraine
  • Optimering af database-udtræk (MariaDB) til rapportering

Om RISMA Systems

RISMA er en GRC (governance, risk og compliance) softwarevirksomhed, og vi leverer en platform til vores kunder, der hjælper dem med at spore, overvåge og styre alle GRC-aktiviteter. Vi har et fleksibelt design, der hjælper vores kunder med at tilpasse sig deres stadigt skiftende compliance-behov, og sikre, at de kontinuerligt er ajour med interne og eksterne standarder (fx ISO-standarder og GDPR). Vores platform skaber en unik synergi mellem governance, risk og compliance, leverer et unikt overblik, som hjælper kunderne til effektive beslutninger. Den intuitive grænseflade hjælper med at udføre hverdagens compliance-opgaver og hjælper med at lette samarbejde på tværs af organisationen – samlet så skaber vi det bedste fundament til at opbygge det vi kalder en ”compliance kultur”. Vi er 25 ansatte, primært placeret i Danmark, og med kollegaer i Norge og Ukraine.

Interesseret? Du kan læse mere om RISMA på www.rismasystems.com, og hvis du vil vide mere om jobbet, bedes du kontakte vores CIO, Nicolai Juhl Ascanius på nas@rismasystems.com, eller på (+45) 20 86 01 43.

For at søge, send venligst din ansøgning, vedlagt dit CV og gerne beskrivelser ved at trykke "Søg jobbet her". Vi ser frem til at høre fra dig.

Gem job

RISMA Systems A/S
Publiceret: 11. januar 2021

Arbejdssted

Location Herlev