Pro­jekt­le­der til BI og Data Science

Har du viden om BI- og dataplatformsløsninger, IOT- og AI-projekter? Er du innovativ og har du drivkraften til at planlægge og eksekvere projekter på et højt niveau, samtidig med at du brænder for at lede og motivere dit team? Så har vi jobbet til dig.

Du er drivkraften bag vores BI- og dataplatformsløsninger

Hos Systematic oplever vi kraftig vækst på dataområdet, og vi ser vores evne til at levere databaserede løsninger som en essentiel del af vores softwareprodukter. Vi arbejder primært med store BI- og dataplatformsløsninger, IOT-løsninger og AI-projekter indenfor vores kerneområder: Healthcare, Biblioteker og Læring, Renewables samt Defence. Vores vision er, at vi med data udvikler innovative løsninger, som bidrager med ledelsesinformation og beslutningsstøtte, automatisering, intelligent styring og optimering og således leverer ”cutting edge” software til kunder og samfund.

Som projektleder i vores BI og Data Science-team vil du få ansvaret for projektledelsen af flere data-relaterede projekter af forskellige størrelse og kompleksitet. Du er den drivende kraft i projektet og sørger for, at vi leverer den rette løsning til vores kunder med udgangspunkt i afdelingens dygtige medarbejdere og i samarbejde med kunderne. Du har ledelsesansvaret for et team af meget kompetente og engagerede medarbejdere og det er dig der sætter rammen for at teamet trives og opretholder det høje præstationsniveau. Med andre ord arbejder du med alle dele af projektledelse, hvor du har en løbende dialog med kunden for at scope projektet, drive udviklingen og sikre leveringen af projektet. Derudover udvikler vi hele tiden nye ideer og projekter, hvor du som projektleder vil facilitere udviklingsprocesser i afdelingen, men også på tværs af Systematic, som innoverer vores måde at udvikle databaserede projekter.

Mere specifikt vil du:

 • Være ansvarlig for afklaring af leverancer af databaserede projekter og sørger for at vi når i mål med projektet til aftalt tid, budget og kvalitet.
 • Personaleledelse af medarbejdere i teamet.
 • Udarbejde tids- og bemandingsplaner for projekterne.
 • Udarbejde aftaler med kunder og underleverandører.
 • Etablere og styre projekterne i Systematics systemer og efter Systematics kvalitetsprocesser.
 • Medvirke til at drive udviklingsprocesser inden for BI og AI
 • Sørger for forventningsafstemning med og løbende kommunikation til både interne og eksterne stakeholders.

Du skal forvente 1-2 ture om året til vores afdeling i Bukarest. Derudover vil der være et mindre antal kørselsdage i Danmark.

Bliv inspireret i en dynamisk IT-virksomhed

Du får din daglige gang på hovedkontoret i Aarhus, hvor du bliver en del af et stærkt team, der dækker områderne business intelligence, IOT og data science for hele Systematic og alle Systematics kunder. Vi udfordrer og udvikler hinanden, og vi diskuterer konstant vores processer, løsninger, og ser på, hvordan vi kan udvikle software på en endnu smartere måde. I afdelingen har vi flere forskellige profiler, som du altid vil kunne sparre med. I tillæg til dette er der masser af viden at hente på tværs af huset. Vores afdeling har oplevet kraftig vækst de sidste par år, og du bliver omgivet af nogle energiske og dygtige profiler. Vi har en inspirerende kultur, hvor du virkelig får mulighed for at vise og udvikle dine kompetencer samt lære fra dig og få det bedste frem i dine kolleger. Du kan se frem til en spændende hverdag, hvor du bruger de nyeste teknologier til at gøre en forskel sammen med kolleger i verdensklasse. Vi er åbne for at prøve nye ideer af – og har du lyst til et spil bordfodbold, er der altid en kollega, der er klar.

Du har en stærk dataforståelse og driver projekter

Vi forestiller os at du har flere års erfaring med business intelligence, dataplatforme eller andre databaserede projekter. Du har måske også arbejdet med udvikling af machine learning baserede software. Det vigtigste for os er at du har en stærk dataforståelse, kan drive projekter og lede et team.

Det er ikke afgørende for os at du har mange års erfaring som projektleder eller personaleleder, men det er en fordel, hvis du har lidt erfaring med ledelse eller går rundt med en leder i maven.

Som person trives du med at køre flere projekter sideløbende. Du er udadvendt, kommunikerende og nysgerrig på at lære nye ting, da du hurtigt skal kunne sætte dig ind i nye domæner og i Systematics projektledelsesværktøjer og processer.

Endelig ser vi gerne, at du:

 • Sætter en ære i at have styr på dit projekt
 • Er kundefokuseret
 • Tænker innovativt og kan drive eksplorative projekter
 • Kan arbejde med skarpe tidsfrister
 • Er en holdspiller med høj integritet, der bidrager til teamets udvikling
 • Har ambitioner om eller erfaring med personaleledelse

Desuden er du flydende i dansk og engelsk mundtligt såvel som skriftligt.

Vi arbejder med sikkerhedsklassificerede projekter, og derfor skal du som medarbejder i Systematic sikkerhedsgodkendes. Læs mere på http://systematic.com/clearance.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 3038 1070 og spørge efter Erik Søndergaard Andersen, Senior Business Development Manager, BI & Data Science. Vi behandler ansøgninger løbende, da vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.


Siden vi skrev vores første linje kode i 1985, er det privatejede Systematic A/S vokset til et internationalt softwarehus med over 1000 kollegaer med 27 forskellige nationaliteter, fordelt på kontorer i 11 lande og med kunder verden over. Vores mål er enkelt: At forbedre verden med exceptionel software. Vi leverer software og systemløsninger til kunder inden for den offentlige sektor, sundhedssektoren, forsvaret, politiet, finanssektoren og serviceerhverv, og der er over 1.000.000 brugere rundt om i verden. Vi arbejder på et fundament af tillid, hvor vi har frihed og ansvar til at træffe beslutninger i vores hverdag. Vi brænder for at gøre en forskel, og vi tør udfordre teknologien, hinanden og os selv. Som nyansat i Systematic bliver du budt velkommen af hjælpsomme kolleger, og du kan se frem til både mentorordning og al den støtte, du har brug for. Det er sammen, vi kan udvikle og indfri dit potentiale og gøre Systematic endnu bedre. 

Gem job

Systematic A/S
Publiceret: 11. januar 2021

Arbejdssted

Location Aarhus