Ser­vi­ceNow-udvikler


Vil du være med til at udbrede og videreudvikle Aarhus Kommunes Service Management platform, der understøtter og skaber forretningsværdi ved at effektivisere processer og arbejdsgange indenfor it, løn, HR, økonomi og indkøb?

Aarhus Kommune er en af Danmarks største arbejdspladser og sammen med 28.000 professionelle og passionerede kolleger, gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse.

Brugerservice er en del af Fælles Service i Borgmesterens Afdeling og dækker områderne Servicedesk IT, Onsite Support, Brugeradministration og Servicedesign.

Vi søger en erfaren og passioneret ServiceNow udvikler til Servicedesign, der blandt andet er ansvarlig for udvikling af digitalt understøttede servicekoncepter via ServiceNow platformen med brugeren i centrum.

Om jobbet:

Visionen i Fælles Service er, at vi skaber fremragende brugeroplevelser og leverer væsentlige bidrag til digitalisering, kvalitetsforbedring og effektivisering af serviceleverancer ved at anvende ServiceNow som Service Management platform.

Aarhus Kommunes ServiceNow installation er en af Danmarks største og understøtter effektive og ensartede processer og arbejdsgange for mere end 250 sagsbehandlere og 28.000 brugere indenfor it, løn, HR, økonomi og indkøb. Efterspørgslen og behovet for yderligere effektivisering og værdiskabelse gennem systemunderstøttelse af processer og arbejdsgange er stigende.

Vi søger derfor endnu en ServiceNow-udvikler, der sammen med fem erfarne og dygtige kolleger i udviklingsteamet, kan være med til at realisere strategien og den store efterspørgsel, der er for nye løsninger og funktionalitet på platformen.

Du bliver en del af et velfungerende og stærkt udviklingsteam, der har ansvaret for drift, udvikling og support af ServiceNow-platformen. Teamet arbejder efter agile metoder i et tæt samarbejde med it-driften inspireret af DevOps-tankegangen. Udviklingsteamet er en del af Servicedesign på i alt 10 medarbejdere, der leverer systemunderstøttelse, brugerrejser, proces- og arbejdsgangsanalyse og design – i et tæt fagligt samarbejde med medarbejderressourcer i øvrige afdelinger.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet blive.

 • Afdække, designe og konfigurere ny funktionalitet i ServiceNow, der understøtter forretningens processer og behov i tæt samarbejde med teamet og forretningen
 • Teknisk dialog med 3. partsleverandører og systemejer om løsningsdesign og leverancer
 • Designe løsninger, tekniske konfigurationer og integrationer til 3. partssystemer
 • Supportere, videreudvikle og vedligeholde eksisterende løsninger i ServiceNow
 • Udvikle og vedligeholde automatiserede testcases
 • Deltage i opsætning af drifts- og ledelsesrapporter og dashboards
 • Dokumentation af løsninger

Din profil:

Uddannelsesbaggrund:
Du har formentlig en videregående uddannelse som cand.it., cand.merc.it., ingeniør med speciale i it-udvikling eller tilstrækkelig erhvervserfaring. Det vil være en fordel med tidligere erfaring i en stor organisation og gerne flere års erfaring med udvikling i ServiceNow, herunder eventuelt programmeringserfaring.

Faglige og personlige kvalifikationer:
Du er nysgerrig og kan hurtigt tilegne dig viden om en it-platforms teknologi, arkitektur og opbygning, som giver dig overblik over dens muligheder og begrænsninger. Din arbejdsform gør dig i stand til at koble platformsforståelse med forretningsmæssige behov, og kunne navigere i en kompleks organisation så du kan udarbejde forskellige løsningsdesign, der giver forretningsmæssig værdi. Du motiveres af at være brobygger mellem teknologiske muligheder og forretning, og du jagter ihærdigt forbedringspotentialer og smarte løsninger, som kan realiseres via ServiceNow.

Du har stor procesforståelse og godt kendskab til ITIL Best Practice. En certificering på ITIL Foundation-niveau vil være en fordel, men ellers hjælper vi dig med at få det.

Du kan omsætte forståelsen i konkrete løsningsdesign og har et godt øje for, hvordan forskellige processer griber ind i hinanden og skal spille sammen for at blive bedre.

Du har erfaring med agile IT-udviklingsprocesser, afholdelse af workshops, tests og idriftsættelse af løsninger. Du har erfaring med samarbejde med eksterne leverandører, og du kan udfordre dem bl.a. ved at stille tydelige krav og sikre opfølgning på leveranceaftaler. Du er god til at formidle komplekse sammenhænge, så folk med andre forudsætninger forstår dig, og du kan formulere dig skriftligt.

Du planlægger og løser dine opgaver selvstændigt, men er i høj grad en teamplayer. Du tror på, at det er holdet som helhed, der leverer de bedste resultater – individet gør det ikke alene.

Som person søger vi dig, der

 • arbejder proaktivt, formår at tilrettelægge opgaver systematisk og effektivt, samt selvstændigt formår at følge opgaverne til dørs
 • er analytisk anlagt og har forudsætningerne for at begå dig i en kompleks it-organisation
 • er forretningsorienteret og god til at forstå behov og processer
 • sætter en ære i at levere professionelle, værdiskabende og brugervenlige løsninger
 • er god til at involvere andre i problemløsningen
 • har et åbent sind, godt humør og opsøgende efter nødvendig viden

Derfor skal du vælge os:

Vi er et velfungerende team i rivende udvikling, der ud over en løsningsarkitekt, tre udviklere og en Scrum Master har yderligere fem dygtige og engagerede kolleger. Fælles for os er, at vi brænder for at gøre en forskel for vores kolleger, der benytter platformen. Vi har en god stemning og høj grad af åbenhed, hvor alle hjælper hinanden og byder ind. Omgangstonen er uformel, og du får nogle professionelle og kvalitetsbevidste kolleger, der lægger stor vægt på videndeling og læring, samtidig med at vi har det sjovt, når vi går på arbejde.  

Vi har et stort netværk i kommunens mange forretningsområder, og vil hjælpe dig godt i gang, uanset om du har erfaring med den offentlige verden eller ej. 

Der er gode muligheder for kompetenceudvikling, og vi sikrer os, at du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver. 

Du tilbydes naturligvis gode medarbejderforhold og en særdeles konkurrencedygtig pensionsordning.

Du vil referere i det daglige til sektionsleder for “Service og Brugeroplevelser” Niels Weldingh.

Løn og ansættelsesvilkår:

Stillingen vil i første omgang være en projektansættelse på 3 år, dog med mulighed for fastansættelse på sigt.
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Ugentligt timetal: 37

Der er tale om en tidsbegrænset stilling i perioden 1/4-2021 til 31/3-2024.

Hvis du vil vide mere:

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til sektionsleder, Niels Weldingh på telefon 4185 7275.

Ansøgning:

Klik på ”Søg jobbet her” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Kopi af eksamensbevis skal vedlægges.

Ansøgningsfrist: 31/1-2021

Vi forventer, at samtalerne finder sted i uge 6 og evt. anden samtale i uge 7.

Aarhus Kommune ser mangfoldighed som en styrke. Vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion og nationalitet til at søge.

Om os

Vi er et nyetableret team “Servicedesign”, der hører til under sektionen ”Service og Brugeroplevelser” i Brugerservice. Teamet arbejder med udvikling og design af processer, brugerrejser, kommunikation, projektledelse og systemunderstøttelse på tværs af Fælles Service i Borgmesterens Afdeling og Aarhus Kommune.

Aarhus Kommune er en af Danmarks største arbejdspladser. 28.000 professionelle og passionerede kolleger arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Gem job

Aarhus Kommune
Publiceret: 11. januar 2021

Arbejdssted

Location Aarhus