Scrum­ma­ster til Udvikling i Regional IT


Regional IT søger en Scrummaster, der brænder for scrum og videreudvikling af det agile mindset i Region Syddanmarks udviklingsfunktion.

Stillingen

Du bliver en del af Regional IT’s udviklingsfunktion, der er placeret i Kolding. Du skal arbejde tæt sammen med dit team, om at få implementeret gode vaner omkring scrum og at løfte det agile mindset. Dit team har opgaver, der primært drejer sig om at skabe integrationer mellem købte systemer, og består af syv udviklere, to integrationskordinatorer og en fuldtids Product Owner. Der kan efter den første tid blive tale om, at du udover dette team, bliver scrummaster for yderligere et mindre team, afhængig af kapacitet og behov.

Vi er involveret i mange store løsninger af både national og regional karakter. Vi er blandt andet i fuld gang med integrationerne til vores nye elektroniske patientjournal, vi skal udvikle en komponent til automatisk medicin ekspedition og har opgaver i mange andre spændende, vigtige og meningsfulde systemer, der gør en stor forskel i dagligdagen på sygehuse og for borgerne.

Udover samarbejdet med teamet og Product Owner, vil du have en tæt kontakt til bl.a. chef-konsulenten og funktionschefen for området. Det vil endvidere være vigtigt med tæt sparring og dialog med den anden Scrummaster i funktionsområdet, så I kan drage fordel af hinandens erfaringer, og på den måde løfte hinanden og os alle på det agile område.

Udviklingsfunktionen består af 31 dygtige og kompetente kollegaer fordelt på fire teams. Hjælpsomhed, humor og teamånd går hånd i hånd med en professionel tilgang til opgaveløsningerne.

Alle i afdelingen har deltaget i tre dages scrumkursus, og teams er lidt forskellige steder i forhold til hvor meget der er implementeret, så du vil få rig mulighed for at præge udviklingen, og bruge din erfaring til at drive tingene i den rigtige retning.

Din baggrund

Du kan f.eks. have en baggrund fra IT-udvikling, projektledelse eller lignende, og vi forventer, at du minimum har to års erfaring som scrummaster for et IT-udviklingsteam.

Din profil

  • Du faciliterer events, har blik for optimering af processer og understøtter teamet ved at fjerne forhindringer.
  • Du tror på scrum og det agile mindset, og kan se, hvordan det kan udvikles også i en hverdag, hvor man ikke altid kan finde løsningen i teorien.
  • Du har erfaring med at vurdere, hvor dit team er, og hvilke virkemidler du skal bruge, for at understøtte, at det flyttes til næste niveau, og du udfordrer dem til at blive bedre.
  • Du brænder for at hjælpe teamet på rejsen mod at være ansvarstagende og selvorganiserende.
  • Du har flair for at se det enkelte individ i teamet, og hvordan den enkeltes kompetencer bedst kommer i spil til teamets forde.
  • Du har interesse i, hvilke forretningsløsninger dit team leverer – fordi den oprigtige interesse for teamet fordrer, at du også forstår hvilket produkt I sammen laver.
  • Du har en positiv tilgang til tingene, og bidrager gerne til den gode stemning

Er Region Syddanmark en arbejdsplads for dig?

Region Syddanmark er med sine mere end 26.000 ansatte en af Danmarks største arbejdspladser. Forretningsområderne dækker sundhed, psykiatri- og socialområdet, administrative enheder samt regional udvikling.

Regional IT er den centrale IT-drift organisation i Region Syddanmark, og tæller i alt ca. 280 medarbejdere. Dertil kommer yderligere ca. 300 IT-medarbejdere, der er ansat på sygehusene.

Vi tilbyder et varierende og udfordrende job inden for en sektor, hvor den nyeste teknologi tages i brug til gavn for borgerne og patienterne.

Vi bestræber os på at være en organisation, hvor der er rum til det hele menneske. Vi har i det daglige fokus på, at vi skal få både arbejds- og privatliv til at fungere.

Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling, og at vores medarbejdere har de kompetencer, som er nødvendige for at kunne løse deres opgaver.

Regional IT er fordelt på to lokationer i henholdsvis Kolding og Vejle. Du vil få arbejdssted i Kolding.

Yderligere information

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte Funktionschef Gitte Mølkjær Høst på tlf. 6170 6350 eller Chefkonsulent Thomas Mauritzen på tlf. 5164 3117.

Din ansøgning

Der er ansøgningsfrist den 25. januar 2021, og første samtale forventes den 1. februar 2021. Anden samtalerunde afholdes i løbet af uge 6. Mellem samtalerne vil du eventuelt blive bedt om at gennemføre tests.

Stillingen ønskes besat den 1. april.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Gem job

Region Syddanmark
Publiceret: 12. januar 2021

Arbejdssted

Location Kolding