Vil du være med til at designe frem­ti­dens virk­som­he­der?


Bliv en del af vores team

Som forretningsarkitekt og managementkonsulent i vores Operating Model-team sidder du i hjertet af det strategiske arbejde hos vores kunder, hvor vi hjælper med at designe og levere innovative forretningsmodeller, relateret til bl.a. produkt- og serviceinnovation, partnerskaber, digitalisering, cirkulær økonomi, kunderorientering og agilitet.

Vi arbejder med nogle af de største virksomheder og offentlige organisationer, der ønsker at forstå forandringerne i deres marked og kunderejser, og hvordan deres strategi bedst eksekveres gennem deres forretnings- og operationsmodel på kort og lang sigt.

Vi har en holistisk tilgang til design af forretnings- og operationsmodeller og inddrager alle elementer i det fremtidige forretningsdesign bl.a. organisation, styringsmodel, teknologi, data, processer, kompetencer, kultur m.m. Fokus er at etablere et forretningsdesign, som gør virksomheden i stand til at eksekvere, sikre sin forsatte relevans i markedet samt at nå sine strategiske målsætninger.

Som en del af vores team designer og leverer du nogle af markedets mest interessante forretningsdrevne, teknologiske og kulturelle forandringsprogrammer. Vi er et team af de bedste lige fra udvikling til implementering af alt fra strategiske forretningsmodeller og organisationsdesign til levering af alle komponenterne i en stor transformation.

Det, vi kigger efter

Hvis du er strategisk tænkende og har ambitioner om at bringe dine kompetencer i spil i krydsfeltet mellem strategi, forretnings- og operationsmodeller, organisationsdesign mm, så er en plads i vores team lige noget for dig.

Vi søger managementkonsulenter på flere erfaringsniveauer, hvorfor du kan have alt fra få til mange års erfaring med at levere design- og transformationsprojekter. Det vil yderligere være en fordel, hvis du har relevant erfaring fra den specifikke kontekst af en (eller flere) af vores fokussektorer: Public Services, Financial Services, Life Sciences og Consumer & Manufacturing.

For at blive en succesrig managementkonsulent hos os skal du kunne kommunikere på alle ledelsesniveauer hos kunden og have ’executive presence’, når du står over for ledelsen i store organisationer. Og så skal du generelt være meget stærk i stakeholder management og have et kommercielt mindset samt en passion for at bygge og udvikle relationer i dit netværk.

Derudover har du en unik team spirit, der mærkes fra første møde, samtidig med at du til tider nyder at sidde og fordybe dig i opgaver alene. Du har et struktureret mindset, der hjælper dig til altid at være den skarpeste version af dig selv.

Om PA

PA Consulting er en global konsulentvirksomhed med fokus på innovation og transformation.

I Danmark har PA Consultings rådgivning et digitalt og innovativt afsæt, og herhjemme står konsulenthuset især stærkt i den finansielle sektor, inden for life science & health care, i transportsektoren samt i den offentlige sektor.

PA beskæftiger 3.200 ansatte globalt, heraf 350 i de nordiske lande og 200 i Portland Towers, Nordhavn, Danmark.

PA. Bringing Ingenuity to Life

Inclusion & Diversity

Vi tror på, at diversitet skaber en stærkere virksomhed, og vi stræber efter at ansætte folk med forskellige idéer, stile og kompetencer. Denne diversitet stimulerer et rigt og kreativt miljø – et hvor vores folk udvikler sig, og hvor vores kunder sætter pris på de vedvarende resultater.
Vi bestræber os på at rekruttere, promovere og belønne vores folk baseret udelukkende på deres evne til at bidrage til PA’s mål uden hensyntagen til køn, etnicitet, funktionsnedsættelse, religion, nationalitet, seksuel orientering, alder og civilstatus.

Hvis du skulle have spørgsmål til stillingen eller rekrutteringsprocessen generelt, er du velkommen til kontakte os på nordiccareers@paconsulting.com.

About PA Consulting Group
An innovation and transformation consultancy, we believe in the power of ingenuity to build a positive human future in a technology-driven world. As strategies, technologies and innovation collide, we turn complexity into opportunity. Our teams of experts combine innovative thinking and breakthrough technologies to progress further, faster. Our clients adapt and transform, and together we achieve enduring results. We are over 2,600 specialists in consumer, defence and security, energy and utilities, financial services, government, healthcare, life sciences, manufacturing, and transport, travel and logistics. And we operate globally from offices across the Americas, Europe, the Nordics and the Gulf. PA. Bringing Ingenuity to Life.

Gem job

PA Consulting Group
Publiceret: 12. januar 2021

Arbejdssted

Location København