Erfarne Java Full Stack udviklere med ønske om ind­fly­del­se og personlig udvikling

Brænder du for at løse komplekse problemstillinger og udvikle skræddersyede applikationer, som gør en forskel for folks sundhed? Og er du typen, der trives i et nytænkende og dynamisk miljø? Så er du den helt rigtige for SOS International A/S – en af Nordens førende assistanceorganisationer!

Stillingen

Din primære arbejdsopgave vil være udvikling og vedligeholdelse af de randsystemer og integrationer, der sammen med vores sagsbehandlingssystem Clinic Buddy udgør kernen i vores digitale portefølje. Systemerne anvendes til styring af sager indenfor fysiologi, psykologi og medicin i Norden. Systemet håndterer mange tusind sager om året med integration til både kunder og behandlere og er derfor helt afgørende og centralt for vores Healthcare forretning. 

Sammen med teamet vil du være med til at sætte en retning for udviklingen og sikre, at systemet kan blive ved med at understøtte forretningen i takt med, at nye behov opstår. I den forbindelse skal du sammen med teamet sørge for at prioritere teknikken lige så højt som forretningen, for at sikre at platform og forretningsbehov følges ad. Clinic Buddy er en webapplikation skrevet i PHP, der over tid erstattes af Java komponenter - samt af en række services og integrationer, der alle er skrevet i Java.

Teamet

Du vil blive en del af et Scrum team, der i øjeblikket rummer 5 erfarne og engagerede udviklere. Vi er et forholdsvis lille hold, så du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer. Derudover består teamet af repræsentanter fra forretningen og en Scrum Master. Du bliver en del af en selvkørende enhed, der har ansvaret for at holde vores centrale systemer kørende med høj kvalitet og løbende værdiforøgelse. Derfor vil du også være med til at definere og udvikle Healthcare forretningens fremtidige digitale struktur. Afdelingen indgår i øvrigt i en ca. 90 mand stor IT-organisation, som hver dag arbejder for at udvikle, drifte og supportere hele SOS International A/S på det digitale område.

Ledelse og samarbejde

Hos SOS International A/S praktiserer vi en meget flad ledelsesstruktur, hvor vi gerne vil have, at den enkelte tager ansvar. Vi har en sund kultur med høj faglig stolthed kombineret med et solidt samarbejde, hvor vi sammen gerne vil skabe de bedste og mest solide produkter. Der er en åben dialog, og højt til loftet, da det er motivationen der driver værket. Det er vigtigt for os, at den enkelte kollega trives, at man har plads til at forbedre sig samt, at man indgår i fællesskabet. Hvor fællesskabet både er selve teamet og afdelingen, men lige så meget også resten af virksomheden. Vi kan kun lykkes, hvis alle omkring os gør det samme.

Vi søger dig som

 • Er en erfaren profil (min. 5 års erfaring), og som selvstændigt kan løse komplekse problemstillinger
 • Har stor forståelse for software- og systemarkitektur og formår at omsætte teori til praksis
 • Besidder og udlever din passion for at udvikle de bedste løsninger og tager ejerskab over udviklingsprocessen – fordi din professionelle stolthed driver dig!  
 • Behersker engelsk på et godt niveau, da der tales engelsk på møder med internationale kollegaer 

Derudover besidder du flere af følgende tekniske færdigheder: 

 • Solid erfaring i Java (Spring, Apache Camel, Apache ActiveMQ)
 • JavaScript inklusive frameworks som Angular og jQuery
 • PHP-erfaring er ønskværdig, da der kan være behov for migrering eller tilpasning af eksisterende kode
 • Database design (MS SQL Server, MySQL)
 • REST-tjenester
 • Source Control (Git)
 • CI/CD (Jenkins)
 • Containers (Docker, Kubernetes, OpenShift)

Vi tilbyder dig

 • Konkurrencedygtig og attraktiv lønpakke med en pensions- og sundhedsforsikring, hvor vi betaler 17,5 % i pensionsbidrag (fuldt firmabetalt)
 • Nye teknologier: Du har fx mulighed for at være med til at bygge løsninger på Red Hat OpenShift platformen
 • Samarbejde med DevOps teamet, og dermed tage del i driftsopsætningen  
 • Virtuelle og Corona-venlige fredagsbarer (indtil hjemmekontoret igen erstattes af lokalerne på Frederiksberg)

Ansøgning 

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Du sender din ansøgning via knappen "Søg jobbet her". 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Application Development Healthcare – Alex Lund Rasmussen på tlf. +45 91 17 23 21 eller via e-mail alex.lund.rasmussen@sos.eu.

Ansøgningsfrist: 14-02-2021.

Om SOS International

SOS International er en af de førende assistanceorganisationer i Norden. Fra alarmcentraler i Danmark, Sverige, Norge og Finland yder SOS International akut assistance overalt i verden, nat og dag, hele året rundt.

SOS International tilbyder en bred vifte af løsninger i form af verdensomspændende læge- og rejseassistance, vejhjælp samt sundhedsløsninger.

SOS International har et omfattende netværk af kvalificerede leverandører og partnere over hele verden, samt seks strategiske partnerkontorer i højvolumenområder. Med mere end 1.200 ansatte, repræsenterer SOS International 30 nationaliteter, og til sammen taler vores medarbejdere mere end 37 forskellige sprog.

SOS International blev etableret i 1961 og ejes af 13 af de største forsikringsselskaber i Norden. SOS International har en sagsvolumen, der placerer virksomheden som en af de største assistanceorganisationer i Norden.

Læs mere om SOS International

Gem job

SOS International A/S
Publiceret: 12. januar 2021

Arbejdssted

Location Frederiksberg