IT Manager for UNIX afdeling


Job Req Number:  29721 

Brænder du for IT-systemer og er en stærk leder? Trives du i et miljø som er præget af udvikling og formår at opretholde et velstruktureret arbejdsmiljø? Vil du være en del af den globale IT-afdeling i en af Danmarks førerende C25-virksomheder? Så er det dig vi gerne vil tale med!

Spændende ledelsesopgave

Som en del af virksomhedens Global IT vil du blive ansvarlig for vores UNIX afdeling. Afdelingen består af 19 højtspecialiserede medarbejder i to teams med team ledere. Der foreligger en spændende ledelsesopgave, hvor du med dine stærke kommunikative evner formår at lede afdelingen af teknisk stærke medarbejdere.

Som den nye Manager vil du have til opgave at gøre den eksisterende afdeling mere agil og kundeorienteret. I forlængelse af dette, vil du med afsæt i din erfaring og stærke faglighed også have ansvaret for at udvikle afdelingen indenfor teknologiområdet. Dette indebærer bl.a. at afdelingen skal kunne levere hurtigere indenfor de eksisterende rammer, med et højt fokus på sikkerhed herunder brug af automatiserede standard løsninger. Dertil vil du også have til opgave at stå for videreudviklingen af afdelingen i shared-service centeret.

Det vil desuden også være en klar fordel, hvis du har erfaring med strategisk arbejde fra tidligere stilling, da du i denne stilling bl.a. også vil have til ansvar at opbygge servicekataloget. Du tilbydes et arbejdsmiljø med tryk på faglig og personlig udvikling, hvor ansvar og beslutningskompetence uddelegeres. 

Den ideelle kandidat

For at være succesfuld i stillingen er det essentielt, at du besidder følgende kompetencer:

  • Du er en fagligt stærk leder, der formår at udfordre de enkelte specialister
  • Du har erfaring med distanceledelse
  • Du har gode planlægningskompetencer hvilket gør, at du formår at allokere ressourcerne ift. projekterne
  • Du er struktureret og er derfor altid et skridt foran
  • Du har arbejdet med strategi og har god gennemslagskraft

Dine faglige kompetencer

  • Det forventes at du har en uddannelse fra ITU eller tilsvarende relevant uddannelse
  • Du har minimum 5 års erfaring som IT-ansvarlig med ledelsesansvar
  • Du formår at kommunikere frit på både dansk og engelsk, da du vil have engelsktalende kollegaer

Kunne du tænke dig at vide mere? 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Director Jannik Dunmose på +45 25 41 60 88. Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning via linket hurtigst muligt.

DSV - Global Transport and Logistics

DSV leverer nogle af de allerbedste resultater inden for transport- og logistikbranchen. I driften såvel som alle øvrige funktioner arbejder 55.000 medarbejdere i mere end 80 lande dedikeret på at yde den bedst mulige service og skabe store kundeoplevelser. Hvis du har drive og talent og er klar til at tage ansvar, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på www.dk.dsv.com og www.dsv.com.

Gem job

DSV
Publiceret: 13. januar 2021

Arbejdssted

Location Hedehusene