Kun­de­o­ri­en­te­ret Test Manager


Vil du være en del af landets foretrukne arbejdsplads blandt IT-konsulenter? Har du passion for at sikre kvalitet i komplicerede it-projekter og drive konsulentopgaver inden for test? Har du sans for kunde- og brugerværdi? Til vores team i Consulting søger vi en Test Manager.

Du ejer kvalitetssikringen og sætter retningen

På vores kontor i København vil du indgå i et fælleskab med ca. 50 fagligt dygtige kolleger, der løser konsulentopgaver hos kunder og understøtter Systematics forretningsområder med ekspertbistand. Vores kunder tæller både det private og offentlige, herunder sundhedssektoren, forsvaret, politiet og biblioteks- samt læringssektoren.

De kunder og projekter, du arbejder med, varierer alt efter omfanget af det enkelte projekt og dine interesseområder. Opgaverne bliver ofte løst on-site hos kunder, hvor du kommer tæt på kundens forretning og samarbejder med kundernes medarbejdere. Alt efter den enkelte opgave har dit agile scrum-team en sammensætning af forskellige fagligheder, som du samarbejder med for at finde de bedste løsninger.

Det bliver dit overordnede ansvar at planlægge og gennemføre test af komplekse softwareløsninger til vores kunder, så vi leverer løsninger af et højt kvalitetsniveau.

Din hverdag vil i varieret omfang bestå af at:

  • Udarbejde og gennemføre strategi for test på projekt- og programniveau.
  • Udvælge og planlægge, hvilke testaktiviteter og testværktøjer der er relevante, herunder også automatisering af test.
  • Planlægge systemtest og prioritere opgaverne i testfaserne sammen med projektledelse, kunde og brugere.
  • Sikre at kvaliteten i løsningen er på et tilfredsstillende niveau før start af system- og accepttest.
  • Udarbejde og formidle information om kvalitet og godkendelser som eksempelvis før release.
  • Følge op på testplaner, fremdrift af test samt implementering og rapportere om dette.

Der kan være perioder mellem opgaver, hvor du deltager i tilbudsaktiviteter og kundemøder samt opbygger kompetencer hen mod næste opgave.

En del af Danmarks foretrukne IT-arbejdsplads

Du bliver en del af Systematic, der netop er kåret som det mest populære konsulenthus i Danmark af IT Talent 2020. Sammen har vi en passion for at lave de stærkeste løsninger til vores kunder, ligesom vi med inspiration fra sportens verden forsker i, hvordan vi internt kan skabe en motiverende vinderkultur.

Vi udfordrer hinanden, vores arbejdsprocesser og vores teknologier, så vi altid er på forkant med udviklingen og kan levere software i verdensklasse. Internt arbejder vi med CMMI og de bedste aspekter af lean, Scrum/Agile og ITIL. Det betyder også, at vi prioriterer din professionelle og personlige udvikling, og du får mulighed for at deltage i en lang række kurser samt blive en del af vores knowledge network.

Desuden vil du opleve, at vi jævnligt har sociale arrangementer, og vi står selvfølgelig klar med en grundig onboarding, så du lærer vores metoder, processer, sikkerhed mv. at kende.

Du har ambitioner for både test og din udvikling

Vi forestiller os, at du har relevant uddannelse på bachelorniveau og mindst tre års erfaring med softwaretest, testværktøjer og teknikker. Du har TMAP eller ISTQB-certificering samt erfaring med at dokumentere processer og kommunikere til forskellige kunder.

Som person befinder du dig godt i en kundeorienteret rolle i en dagligdag tæt på kunden. Du er god til at se muligheder hos kunderne, hvor du evner at bringe dig selv og kollegaer i spil til nye opgaver. Du er ambitiøs og har evnen til at lede, vejlede og motivere andre i teamet. Som den teamspiller du er, glæder du dig til at samarbejde med kundernes forretningsansvarlige og deltage i teams af dygtige udviklere, arkitekter, designere og testere. Du evner at holde hovedet koldt i en travl hverdag med ufravigelige tidsfrister. Tilmed har du en positiv indstilling, hvor du er engageret og trives med varierende opgaver hos forskellige kunder.

Endelig taler og skriver du flydende dansk og mestrer engelsk på højt niveau.

Vi arbejder med sikkerhedsklassificerede projekter, og derfor skal du som medarbejder i Systematic sikkerhedsgodkendes. Læs mere på http://systematic.com/clearance.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 5081 3114 eller +45 8943 2000 og spørge efter Ann Høst, Senior Test Manager. Vi behandler ansøgninger løbende, da vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. Arbejdsstedet er i København og hos vores kunder i hovedstadsregionen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Siden vi skrev vores første linje kode i 1985, er det privatejede Systematic A/S vokset til et internationalt softwarehus med over 1000 kollegaer med 27 forskellige nationaliteter, fordelt på kontorer i 11 lande og med kunder verden over. Vores mål er enkelt: At forbedre verden med exceptionel software. Vi leverer software og systemløsninger til kunder inden for den offentlige sektor, sundhedssektoren, forsvaret, politiet, finanssektoren og serviceerhverv, og der er over 1.000.000 brugere rundt om i verden. Vi arbejder på et fundament af tillid, hvor vi har frihed og ansvar til at træffe beslutninger i vores hverdag. Vi brænder for at gøre en forskel, og vi tør udfordre teknologien, hinanden og os selv. Som nyansat i Systematic bliver du budt velkommen af hjælpsomme kolleger, og du kan se frem til både mentorordning og al den støtte, du har brug for. Det er sammen, vi kan udvikle og indfri dit potentiale og gøre Systematic endnu bedre. 

Gem job

Systematic A/S
Publiceret: 13. januar 2021

Arbejdssted

Location København