Erfarne softwa­re­ud­vik­le­re til ta­lent­fuldt ud­vik­lings­team

Har du erfaring med at skabe forretningsværdi gennem teknologi og indtænke brugerbehov og kvalitet i de løsninger du udvikler? – Så er det dig vi søger til at udvikle it-løsninger til fremtidens skattevæsen.

I kontoret Udvikling og Innovation søger vi innovative udviklere med flere års erfaring til at tage del i ansvaret for udviklingen i afdelingen. Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en organisation i stor fremgang, og Udvikling og Innovation er med i front af denne udvikling. Samtidig er vi en arbejdsplads med gode vilkår for vores medarbejdere og plads til, at du kan forene arbejdsliv og privatliv.

Du bliver en del af et eksisterende udviklingssetup i et talentfuldt udviklingsteam, med basis i Scrum, hvor udviklere, testere og designere arbejder tæt sammen. Projekterne drives gennem en teambaseret indsats, og det er vigtigt for os, at du er engageret, initiativrig og god til at samarbejde. Teamet har netop færdiggjort projekt Deleøkonomi, og skal starte to nye projekter op. Med starten på de nye projekter vil vi udvide vores udviklingskapacitet, og vi har derfor brug for flere dygtige udviklere. Du får mulighed for at bruge dine kompetencer og erfaring til at præge udviklingen og test i et nyt setup, mens du kan hente erfaring fra det eksisterende projekt og i vores organisation.

Vi tilbyder spændende it-projekter og faglige udviklingsmuligheder

Som udvikler i Udvikling og Innovation arbejder du tæt sammen med tekniske testere, designere og business analysts i et tværfagligt agilt team. Alle udviklere betragtes som fullstack, men vi tager selvfølgelig hensyn til individuelle styrker og ønsker. Vi arbejder hovedsageligt i en Java stack med udgangspunkt i Spring Boot. Vi har samtidig stort fokus på at vi arbejder med at forbedre vores færdigheder.

Vi har en forventning om, at vores udviklere, udover at være dygtige indenfor deres felt, også forstår brugerens behov og kan tænke kvalitet ind i løsningen. Derfor kan du også forvente at skulle deltage i workshops omkring brugerbehov og du vil blive inddraget i arkitekturbeslutninger om løsningens udformning.

Udover større it-udviklingsprojekter arbejder vi også med korte innovationssprint på 1-8 uger. I disse sprints dykker vi ned i forretningsbehov og kombinerer disse med teknologi, for at designe nye løsninger på svære problemstillinger.

Dine primære opgaver:

  • Analysere komplekse problemstillinger og udarbejde velfungerende løsninger til disse
  • Udvikle applikationer der understøtter skatteforvaltningens behov
  • Bidrage til udarbejdelsen af user-stories, tasks og dertilhørende acceptkriterier
  • Sørge for at leverancer er af høj kvalitet via automatiserede test
  • Støtte teamets andre udviklere så leverancernes kvalitet kontinuerligt forbedres

Vi søger dig der kan tænke kreativt, tage ansvar og dele ud af din viden

I Udvikling og Innovation har vi fokus på at skabe en moderne udviklingsorganisation, gennem den teknologi, og de metoder vi benytter. Vi er et team af unge og talentfulde medarbejdere, der konstant presser organisationen mod nyskabelse og moderne teknologier og metoder. Vi har dog brug for flere erfarne kræfter der også holder sig ajour med udviklinger og trends indenfor it, og kan bidrage aktivt til de opsøgende og afklarende opgaver.

Derfor har vi brug for at du er løsningsorienteret, analytisk og tænker kreativt. Du engagerer dig socialt, og handler proaktivt. Du er ikke bange for at give din mening til kende, og du kan bakke dine holdninger op med solid faglig argumentation.

Vi forventer, at du er erfaren med Java og Spring Boot, det kunne f.eks. være Groovy eller Kotlin, samt dertilhørende frameworks. Du har arbejdet med MicroservicesContinuous Deployment og IntegrationDockerREST APITest Driven Development og Domain Driven Design.

Det forventes, at du besidder en relevant it-faglig uddannelse.

Derudover forventer vi, at:

  • du har mindst 5 års erfaring som udvikler
  • du kan tage ansvar for udviklingen i teamet og støtte dine mindre erfarne kollegaer i at løse deres opgaver
  • du har en god dag, når du lærer noget nyt, og du er god til at lære fra dig

Dine personlige kompetencer er afgørende for din succes i rollen. Vi lægger vægt på, at du har et stort drive og sikrer fremdrift i din opgaveløsning. Du er helhedsorienteret og kvalitetsbevidst. Du har gode kommunikationskompetencer, og du formår at skabe en professionel feedbackkultur.

Innovation er en del af kontorets DNA, og vi leder altid efter måder at forbedre os. Vi arbejder i korte sprints og er ikke bange for at eksperimentere og udfordre opgaver og løsninger. Det er derfor vigtigt, at du er nysgerrig af natur og trives i et uformelt og dynamisk miljø, hvor du lærer løbende og opbygger viden i tæt samarbejde med dine kolleger.

Din nye arbejdsplads

Udvikling og Innovation er en del af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST), og vi er i dag omkring 20 medarbejdere i kontoret. Enheden arbejder med in-house it-udvikling og innovation som omdrejningspunkt. Målet er at levere fremtidssikre, digitale løsninger og gøre skatteforvaltningen i stand til at følge med den teknologiske udvikling. Når vi udvikler løsninger, arbejder vi agilt og teambaseret og efter DevOps-mindset. Det betyder, at vi både udvikler og drifter egenudviklede it-systemer.

Vores teams er tværfaglige og består af forskellige medarbejderprofiler, der hver især er nørder indenfor netop deres fagområde. Vores kontormiljø er præget af en uformel og dynamisk vibe, og til daglig dyrker vi et stærkt fællesskab med fokus på trivsel og personlig udvikling. Vi elsker at lære, og vi fejler også gerne på vejen. Vi vægter at have det sjovt, men er samtidigt fokuserede på den faglige kvalitet. 

Du bliver en del af en arbejdsplads med højt, fagligt niveau og interessante, samfundskritiske projekter. Som medarbejder arbejder du under gode personaleforhold, ligesom du kan se frem til at arbejde i et rummeligt, ambitiøst og sjovt kontor med masser af personligheder og fagligheder, der arbejder tæt sammen på tværs. Vi dyrker fællesskabet ved bordfodboldbordet, til fælles morgenmad én gang om ugen og ved fagligt orienterede kontordage, der giver nye indspark. Der er gode muligheder for at få indflydelse i de projekter, du arbejder på og for at udfordre rammerne for offentlig it. Samtidigt er der mulighed for personlig kompetenceudvikling og for at gøre karriere i den samlede organisation.

Ansøgning og ansættelsesvilkår

Samtaler afholdes løbende, så søg jobbet allerede i dag ved at sende din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser via linket ”Søg jobbet”. Fristen for at søge jobbet er senest d. 25.01.2021. Ansættelsesdatoen vil være snarest muligt herefter.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Udvikler Kristian Højen Kristiansen på tlf. 20 42 82 06 og mail Kristian.Kristiansen@ufst.dk eller Business Analyst Sabine Bay Larsen på tlf. 72 37 96 79 og mail Sabine.Larsen@ufst.dk

Som en del af ansættelsesprocessen kan du blive bedt om at udfylde en faglig relevant test, ligesom der kan indgå personligheds- og logiske tests.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. 

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg - tæt på Flintholm Station. 

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor. 

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Vi sikrer fundamentet for finansiering af det danske samfund  

Skatteforvaltningen varetager en vigtig samfundsopgave. Vi opkræver hvert år de ca. 950 mia. kr. i skatter og afgifter, som er fundamentet for finansieringen af det danske samfund. Vi har fokus på at løse vores opgave sikkert og effektivt, og på at alle betaler det, de skal - hverken mere eller mindre. Samtidig skal vi gøre det nemt og trygt for borgere og virksomheder at være i kontakt med os. 

Med et job hos os får du derfor mulighed for at tage ansvar for en vigtig opgave og gøre en forskel. 

Vi har brug for ansatte med mange forskellige faglige kompetencer, og bredden i opgaverne giver også den enkelte mulighed for at få faglige udfordringer og udvikle sig. Vi har fokus på god ledelse på alle niveauer bl.a. for at sikre, at der er balance mellem arbejdsliv og fritid og respekt for det hele menneske. 

Skatteforvaltningen består af syv styrelser med ansvaret for hver sin kerneopgave inden for én juridisk myndighed under Skatteministeriet. Samlet har Skatteforvaltningen ca. 8.000 ansatte i hele Danmark. På www.skatteforvaltningen.dk kan du læse mere om de enkelte styrelsers kerneopgaver.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Publiceret: 13. januar 2021

Arbejdssted

Location Frederiksberg