Senior Project Manager med erfaring inden for Microsoft AX/Dynamics 365

Vil du have ansvaret for store udviklings- og projektopgaver? Er du skrap til projektledelse med fokus på planlægning, opfølgning, kontraktstyring, budget, kvalitet og motivation? Kan du navigere i et internationalt miljø?

Så er du måske vores nye senior projektleder i CGI's afdeling, som leverer Microsoft Dynamics-løsninger til især produktionsvirksomheder.

Vi har mange nye projekter i gang for både eksisterende og nye kunder, og vi har brug for flere dygtige folk.

Selvfølgelig har vi en mening om, hvad det kræver at få succes som senior projektleder hos os. Det er for eksempel at du:

  • Har mindst fem års dokumenteret erfaring som succesfuld projektleder af store it-projekter
  • Elsker at have flere opgaver i gang samtidig - og kan holde hovedet koldt i pressede situationer
  • Kommunikerer præcist og professionelt på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt
  • Forstår sammenhængen mellem teknik, organisation og økonomi
  • Har en relevant videregående uddannelse og dokumenterede kompetencer inden for projektledelse
  • Er vant til at arbejde med gængse projektmodeller, herunder SureStep
  • Du må gerne være certificeret i fx PRINCE2, IPMA eller PMI

Erfaring med Microsoft AX/Dynamics 365 vægtes højt, da det giver dig som projektleder en klar fordel på leverancerne over for vores kunder.

Vi vil rigtig gerne høre mere om dig og om, hvad du konkret har arbejdet med tidligere. Så send os din ansøgning nu og fortæl, hvad du synes skaber en god projektleder.

Hvis du og vi er det rigtige match, får du en stilling i en førende, global it-servicevirksomhed med nogle af Danmarks, Nordens og verdens mest spændende kunder.

Du bliver en del af et stærkt team, som vægter det sociale højt, fejrer vores succeser og gør en ekstra indsats for at motivere og få det bedste frem i hinanden.

Vi er lidt ud over det sædvanlige

I CGI arbejder vi sammen - ikke bare ved siden af hinanden. Vi tror nemlig på, at fremgang kommer når vi går fremad sammen.

”En af de bedste ting ved at være projektleder i CGI er, at du har stor mulighed for at påvirke måden vi arbejder på. Både projektledelsesdiscipliner, værktøjer og metode. Ledelsen bakker op om gode idéer, der er med til at udvikle os og vores kunder – og det giver ekstra motivation i dagligdagen. CGI er også et sted hvor kolleger bliver længe – det er et godt sted at være, med mange muligheder for at udvikle sig”. - Jacob Wulff, Director – Projektleder i CGI i 8 år.

Vi giver dig de bedste værktøjer, de dygtigste kolleger og masser af plads til at vokse i en global virksomhed med højt til loftet og internationale karrieremuligheder.

I CGI bliver du en del af en unik kultur, hvor vi aldrig står stille. Vi er altid i bevægelse for at gøre det endnu bedre for vores kunder, vores medarbejdere, vores fælles virksomhed og for det samfund, vi er en del af.

Du får også medejerskab af CGI gennem vores attraktive aktieprogram.

Vil du vide mere?

Ring til Jacob Wulff på 28 14 93 51 og bliv klogere.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Arbejdssted: Aarhus, Ballerup, Kolding, Aalborg
Jobtype: Fuldtid
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Vi ansætter løbende. Send din ansøgning allerede i dag.

Gem job

CGI Danmark A/S
Publiceret: 15. februar 2021

Arbejdssted

Location Aarhus, Ballerup, Kolding, Aalborg