Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Da­ta­in­ge­ni­ør


Er data og teknologi også din passion? Og vil du med på en digital transformationsrejse hos Danmarks førende erhvervsmedie?

Få en strategisk vigtig rolle i vores ambitiøse Data- og BI-team, der er hjørnestenen i Børsens datatransformation.

”Du er med til at definere arkitekturen og opbygge systemet. Vores mål er nemlig at skabe synergi og videreudvikle vores AWS-platform, så alle vores systemer er samlet ét sted,” fortæller Lead Data Scientist Rasmus Olesen, som du får et tæt samarbejde med.

Vi sætter dagsordenen

Dagbladet Børsen A/S er Danmarks førende erhvervsavis. Hver dag leverer vi erhvervsnyheder og information til den dobbelte beslutningstager – både på jobbet og privat. Men vi er meget mere end det. For vi sætter dagsordenen for erhvervslivet. Vi skriver interessant og med kant. På alle platforme.

Det er takket være vores 225 medarbejdere, der er fordelt på en lang række afdelinger og redaktioner. Det er dem, som er med til at gøre Børsen til Danmarks førende avis. For vi gør en forskel.

Et team med et højt fagligt niveau

Du får plads i et team på 5, hvor vi har fokus på at løfte området i flok – og nå vores mål i fællesskab. Vi er en broget flok med forskellige kompetencer, som vi sætter en ære i at bringe i spil. Vi er nemlig kendt for at få det allerbedste ud af vores medarbejdere. For vi tager dig alvorligt fra dag 1.

”Vi har fokus på de langsigtede, robuste løsninger og bruger den tid, det tager. Og så opbygger vi løsninger gennem sparring og pair-programming. Du er fx med til at flytte vores data lake fra Azure til AWS,” uddyber CFO/CIO Mette Hundebøl Nielsen, som du refererer til.

Vær med til at fremtidssikre vores produkt

Som dataingeniør er du med til at forme og implementere teknologi såvel som værdiskabende forretningsløsninger. Her får du altså chancen for at fordybe dig i nogle af de mest spændende teknologier, fx PySpark, SSAS og Power BI. Du kommer med indspark til opsætning af AWS-tjenester i skyen – og er med til at sparre om vores fremtidige arkitektur.

Det sker samtidig med, at du får en dybdegående forståelse af specifikke forretningsudfordringer, når du samarbejder på tværs af virksomheden. Derfor er du også med til at gøre et komplekst område simpelt, når du samarbejder med dine kolleger uden for teamet.

Vi arbejder Scrum-baseret og løser projekter, der typisk varer 2-4 uger. Du opbygger fx også data-import- og ETL-flows og udvikler i Python og SQL. Når du er færdig med et projekt, laver du en grundig overlevering til dem, der tager over på næste del af udviklingsfasen.

Din spidskompetence er data

  • Du har en relevant akademisk baggrund.
  • Du har kendskab til SQL og Python samt stærke ETL-kundskaber og kendskab til datakomponenterne i AWS og Rest APIs.
  • Du har et par års erfaring fra en lignende rolle og kender til best practices inden for området.
  • Du er dialogskabende, interesseret i faglige diskussioner og nysgerrig på det, dine kolleger arbejder med.
  • Du er energisk, ambitiøs og bringer dig selv og dine kompetencer i spil – og er hurtig til at lære nyt.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Wang på 72 45 90 74.

Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på det helt rigtige dataingeniør-talent.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Jens Frederik Wang

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 13. januar 2021

Arbejdssted

Location København